Exporten minskar, varför?

deadlock

Idag påbörjar jag en kort serie som ska handla om hur utlänningar ser på Sverige, och tanken är att se om jag kan gräva upp skäl till att exporten minskar.

Vapenhandeln ökar i världen – men den svenska exporten minskar – DN

Vi ska nu leka att vi är på väg att investera i Sverige
Innan måste landet utredas och vi gör det genom att läsa pressen. Det är så jag gör då jag kommer till ett nytt land, eller ska till ett, jag läser lokalpressen. Det jag inte förstår gräver jag fram sen på plats.

SvD ger sken av att man är ”högerextrem” om man rynkar på näsan åt Soros
Inför den artikeln hade jag fått skrämselhicka och förvånat mig över påståendet; Soros har skänkt pengar för att lyfta demokratiska frågor…?!?

 

soros
Klicka

Soros enorma bedrägeri  har kostat många livet
Långsamt kanske jag förstod att sociologin råder i Sverige varför man inte kommer att kalla honom för kriminell där innan sociologin faller.

Det kallar man bara fattiga. Man anser att rika kan aldrig vara det för kriminell kan man bara vara om man är fattig. För att utreda hur just det tar sig ut i detta udda land där uppe vid Nordpolen kollar jag in hur det har gått för hans främsta offer just nu:

blasta
Sociologin står på
Fattiga människor, som blåsts av Soros, ser man ner på. De kallas ofta för lycksökare. Eftersom de inte fick det utlovade huset och pengarna vänder brottsoffren åter hem, och det är känt sen länge att ”halva Irak” talar om EU, Sverige, Finland o.s.v.  Allt fler irakier åker hem – känner sig tryggare hemma i Irak

Jag har personligen stoppat flera turkar, iranier samt kurder från att åka upp
Jag har talat med ett tiotal som i princip hade börjat packa väskorna så vi kan konstatera att de har gått på det som beskrivs i video nummer tre nedan.

Detsamma gäller familjen som nu lämnar Finland. Det hörs lång väg på dem att de trodde att de skulle få ett hus och pengar. Det har Soros group dillat i dem, se film 3.

Jag skulle se rätt snart att svenskarna betraktar dem som flyktingar:
Korkade Sverige: ’Flyktingar’ åker hem på semester – Dick Erixon  /  8 Sidor – Fler flyktingar åker hem

Men talar jag med dem åkte de upp främst för att Norden saknade arbetskraft 
Vad ska de tro när AF öppnar kontor i Afrika? Arbetsförmedlingen öppnar kontor i Etiopien – Nyheter (Ekot …

Jag har talat med kommunister som avskyr Soros verksamhet
Detta därför att de var på vippen att gå på vad Soros Group skriker över hela världen t.ex. att Sverige helt saknar arbetskraft själva, och om du tar dig upp väntar egen villa eller lägenhet, bil, en bunt pengar och toppjobb samt höga (!) pensioner (!).

När jag förklarade det för de jag mötte blev de enormt tacksamma, och hos ett par av dem har jag rabatt på livstid.

Soros brottsoffer blir i allmänhet illa behandlade
Om jag ger mig in i sociala medier, och tar fram översättningar och det vill jag väl om tanken är att jag ska investera miljoner, lär jag upptäcka att folk är rasande för att dessa fattiga trodde att de skulle få ett hus, en bil och pengar och folk skriver spaltmil om att de kan inte vara flyktingar om de nu åker hem så lätt. Den uppgiften skulle få mig vimmelkantig.

Jag lär upptäcka att svenskarna  inte känner till att krigen är slut
När jag förstår det inser jag att det kan vara därför inga svenska företag lägger anbud i Syrien och Irak, för att bygga upp länderna igen, och att det kan vara skälet till att de inte slåss om kontrakten.

De vet inte om att kriget är slut!!!
Augusti 2017:  U.N.: More Than 600,000 Syrians Have Returned Home In 2017 : The …
December 2017: Germany Is Preparing to Send Refugees Back to Syria – Foreign Policy

julDu kan åka till Damskus
Du kan turista vilket tre av mina grannar just gjort:
As Tourist In Damascus, The Capital Of Syria in 2017 | Unusual Traveler

Studenter jag känner var där i julas, no problem, och det är samma tyggranar och glitter där som här på norra Cypern.

Möjligen skulle jag hitta utrikesministerns mörkande av att kriget är slut
Wallström: Sverige överväger avbryta elitstyrkans insats i Irak

Jag kollar in svensk press angående just Soros:

George Soros: Så gjordes jag till folkets fiende

Miljardärens jättegåva – skänker 146 miljarder

Supermiljardären som alternativa högern hatar

Det finns inga uppgifter alls i svensk press om: How George Soros Singlehandedly Created The European Refugee ..  och det får nog anses vara bevisat att Soros ligger bakom med tanke på alla de vittnesmål om saken som existerar.

Jag skulle känna så här:
undran
Jag vill inte investera i ett sånt konstigt land där man stöttar och skyddar en rik bedragare som fått miljoner att röra sig upp mot Europa och där många har dött på vägen. I ett land där offren inte får komma tilltals speciellt högljutt mer än att de tillåts ”klaga” vilket gör lokalbefolkningen rosenrasande.

Jag skulle också uppleva det som jättekonstigt att man inte vet att krigen är över, och hade jag grävt mycket hade jag upptäckt att kommuner köper in bostadsrätter och villor till flyktingar som inte finns.

Den svenska sociologin är för vilken utlänning som helst helt obegriplig. Man kan inte vara kriminell om man är rik??? Knarkkartellerna är biljonärer.

Jag skulle mycket snabbt upptäcka:
Martin Gustafsson: Föraktet för fakta mer skrämmande än bomber; ”När George Orwell 1942 skrev om sina ­upplevelser som frivillig i det spanska inbördeskriget framhöll han hur själva sanningsbegreppet fallit offer i striderna. I Spanien såg han för första gången ”tidningsrapporter som inte bar någon som helst relation till fakta, inte ens den relation som förutsätts i en vanlig lögn.”

Det skulle kännas märkligt att man förtiger att krigsländerna byggs upp
Jag är ombedd att investera i ett land som inte ens känner till att två stora länder ska byggas upp och som skyddar bedragare? Letar jag ser jag att de fick veta att Libyen skulle byggas upp; Företag står redo för återuppbyggnad i Libyen – Nyheter (Ekot …

deadlock
Klicka två gånger

Nej, jag kommer att säga som General Motors VD sa då han la ner Sverige:
 – Jag tar hellre ett par månaders helvete än ett helt liv.

BBC har producerat ett varning-för-Sverige-inslag
Men vad jag kan se tiger svenska TV-bolag om saken, och medias övriga hantering av världshändelser skulle absolut få mig att backa.

Jag skulle också inse att det är snart kört för Sverige internationellt därför att bland alla dessa blåsta människor finns x antal författare. De kommer garanterat skriva om hur blåsta de blev, och har de hunnit lära sig svenska och läser svensk press vet de också att svensk press skyddar den rika bedragare som lurade dem och att de alltid menar att kriminella finns bara bland fattiga.

Om jag kunde alla ideologier som existerar skulle jag förstå att det jag ser är ”vänstern vägrar att kompromissa”. Man skriver inte sanningar utan hur man vill att det ska vara, och det ingår när man bygger en fascism.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=iit2q7XHfDQ

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.