Uppdat med en bild – Ett synbart drogsymtom visar upp sig

-Aldrig äldre än det första glaset, är en sanning som är ostridig inom AA och NA, Anonyma alkoholister och narkomaner, därför att människan kan inte utvecklas alls på fyllan eller om du är hög som ett höghus i ett.

Den som börjar vid 15, och slutar som 30-åring, är alltså i princip som en 16-åring då denne fyller 31 år.

Ta fram en bra bild på en pojke, klipp ut hans ansikte och placera det på Zelenskyjs, och gör samma sak med ”Biden”, mannen med fel örsnibbar, se tagg.

Absolutisten och chauffören träffar vår president

Då kommer du att få se att den nya ansiktsbilden passar utmärkt till Zelenskyjs kropp, men inte till Bidens, därför att den förstnämnde klär sig som en pojke. De som känner Zelenskyj har också talat om att han är extremt barnslig vilket tyder på många års drogmissbruk. Barnslighet i sig är ett alk-drogsymtom.

Det finns så många knarkare i väst så detta fenomen har blivit ett eget mode dvs det har hoppat in i normalbefolkningen. Detsamma inträffade på 70-talet med torkade växter, knarkarna hängde upp eterneller i fönstret, vilket var en signal att de ville köpa knark, och den vanan rann sen ut i normalbefolkningen, som också började med torkade växter – så sprack knarkarnas interna språk.

Om fenomenet att klä sig som en pojke kan man idag säga att alla som gör det är inte med automatik alk-knarkare, men det finns inga alk-knarkare som inte gör det.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.