Ett läsarbrev som lär påverka produktionen

Några funderingar över lbgatuhundarna.
Får verkligen britterna fånga in de fria gatuhundarna (katter också?) och bura in dem? Blir upprörd över deras fula beteende.

-De ägs juridiskt sett av ingen, och om du vill kan du ta en gatuhund, de har ofta ett märke i örat, visar att de är vaccinerade av staten och utsläppta igen. Om du tar den ska du besöka veterinär inom nått dygn och ta bort märket och registrera den på dig. Du kan ha 600 hundar…  nu kom ett lagförslag som går ut på att du får ha max fem hundar. Katterna har inte en sportmössa om de börjar plocka dem också men regeringen löser det problemet om det uppstår.


lbAnnat ämne;

Tycker det är så bra att du tar upp det här med att ”svenskar är så elaka”, för det är dem verkligen generellt sett,har träffat ett fåtal under mitt liv som inte varit det och det har gjort mig så glad och tacksam.

Har blivit illa behandlad i hela mitt liv av just svenskar, från skolan där jag blev svårt mobbad i 4 1/2 år, lärarna blundade ,låtsades inte se och gav mig ibland skulden för att jag i årskurs 2-3 låste in mig på toaletten under raster för att slippa bli misshandlad av elaka elever i samma klass.

svenskarBarnen tog efter sina föräldrars dåliga människosyn, de lärde sina barn att förakta andra barn som var ”svaga” avvek från statens syn på att vara ”felfri” ,jag har ett synhandikapp sen födsel och min mor var döv,så då blev jag ett lämpligt mobbningsoffer.

Har även som vuxen träffat på för många elaka svenskar,både män och kvinnor,mest kvinnor faktiskt som gått till direkt verbalt angrepp mot mig,helt oprovocerat,för de stört sig på mitt synhandikapp,och flertalet kände jag inte ens, helt sjukt vilken hemsk människosyn som råder alltjämt i Sverige idag, och den blir bara värre och värre som jag ser det.


Ja, det är verkligen så, bilden ovan har en historia…  en svenska kontaktade mig, ville absolut till indiskt sjukhus, hon vägde typ 34 kilo och jag sa nej, det kan jag inte hjälpa dig med! Herre Gud, du kan ju snudd tippa ombord på planet!!!
-Jag dör hellre ombord eller i Indien, jag är rädd för svenskar för de är så elaka.
Jag berättade det för en som gjorde illustrationen ovan…


lbLärde mig tidigt att se och anse att det utövades en form av nazism mot svaga,sjuka och handikappade i Sverige. Minns att de äldre förmanade och varnade oss som var unga då att för Guds skull aldrig nämna att vi ev mådde psykiskt dåligt/ kände oss deprimerade inför sjukvården för då skulle vi få en psykstämpel för resten av livet i våra journaler, och kanske bli inlåsta i värsta fall, vilket hände en klasskamrat till mig som då var 17-18 år.

Väldigt många av oss unga då mådde dåligt men vågade inte söka för tex depression eller ångest/panikångest. Det tog många många år innan det pratades öppet om att må psykiskt dåligt och det blev tom populärt att gå i samtalsterapi,vilket jag gjorde av och till under många år.

Vad jag vill säga med min berättelse är att jag upplever en sorts läkning av att läsa dina texter Lena, särskilt om de elaka,svenskarna, vill tillägga; deras feghet,själgodhet,egoism,arrogans, brist på empati mm ,och som jag rent av hatar all förljugenhet,alla lögner och åter lögner, från högsta hönsen i regimen + statsmedia ner till vanligt folk, det känns allt svårare att andas i Sverige som måste vara lögnens högborg i världen?


Jag vet hyfsat vad en del av mina fosterbarn har varit med om ute på barnhem, och som fått en kvarts miljon i ersättning av regeringen…  Det är bra om du läker av mina texter, det är ett av målen med dem, och jag får ofta rapporter att de funkar så, min vilja, jag har min norra nod, som styr min själ. Jag har så långt inte så mycket att säga till om själv.


lbDet står i Bibeln någonstans att, man gör ont till gott och gott till ont,gör sanning till lögn och lögn till sanning, exakt detta ser jag händer i Sverige som känns på många sätt som ett fängelse .Redan som ung vuxen ifrågasatte jag vad det var för frihet vi skulle ha här i Sverige som det pratades och skröts så vitt och brett om? vad jag såg var ,sexfixeringen,frisläppta sexuella avarter,noll integritet , ljuga stort,avundsjuka/missunnsamhet , dalta med kriminella etc. Som du Lena säger, det är sociologin, vilket jag äntligen fått en bra förståelse för tack vare dig, bitarna föll på plats.

Ha det bra och tack för allt du lär mig(oss) och tusen tack för Ums som jag steg för steg tar mig igenom.

Vänliga hälsningar
NN


De flesta svenskar av idag har så uselt självförtroende, och än uslare självkänsla, så de använder andra som objekt i sk. mind games, och karinutövar inte sällan det som kallas för bread crumbling, de markerar hur värdelös du är genom att ge dig ingenting eller brödsmulor, och min idag döda vän Karin, AA-medlem på 12;e och sista steget under 30 år, sa mig en gång:
-Lägg tak över hela landet och gör om det till behandlingshem, det blir billigast.

När hon kom hit första gången var hon kraftigt maskuliniserad, ser man på bilden, och helt övertygad om att muslimer inte hälsar på kvinnor.

Hon var i mina ögon totalt hjärntvättad
Bakom Silver Rocks ägare står en bredbent servitör, och kollar in läget för att kunna ingripa snabbt om hon blev farlig förmodligen.

Det är de energier hon sänder ut när hennes egna är omvända. Nu vet inte jag om hon var elak mot folk i det tillstånd hon befann sig i då? Men otroligt är det inte för den elakhet du talat om härstammar ifrån de omvända energierna.

annetteOvan har vi ett foto som togs tre år senare, och då är hon botad i TRNC, och av TRNC, och har återhämtat feminina energier via sitt umgänge med mig och lokalbefolkningen.

Man tror inte att det är samma människa… och det gäller även ”den elaka svenska tanten” till höger som blev 20 år yngre, och lycklig, på ett år och med indiska metoder.

Tack för din utförliga analys, jag kommer absolut att lyfta frågan än mer, och riktigt jaga elakingar MEN vi ska vara medvetna om att det är feminismens energiskador vi ser, se schema under videon.

Spread the love
Om Lena Holfve 10148 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.