Energiroade; Läsarfråga om energi

lbJag har gått igenom trauman och för mycket svåra saker i hela mitt liv, och det är extrem obalans även på detta område, vilket inte känns rätt att man bara ska lida sig igenom ett helt liv, är nu 59 år.

Jag vill leva och inte bara överleva dag till dag, inte bara kämpa och kämpa hela tiden.Har fått höra flera gånger att jag borde skriva en bok om allt jag gått igenom,men jag har ingen sådan talang och vem skulle vara intresserad av mitt elände i livet? hmm .

Kanske jag kan få svar på frågor jag burit med mig genom livet? har gått i terapi flertalet gånger, det har varit både bra och dåligt,men det har inte befriat mig från något som jag tydligen bär med mig, så jag tror inte att terapi kan lösa allt.

Jag är öppen för att prova det du skriver om för jag vill verkligen bli både frisk och fri på alla områden så jag kan få ett bra liv,och jag skulle så gärna vilja vara till glädje och nytta för andra som lider.

Allt gott till dig bästa Lena och  jag är så innerligt glad för att just du finns och är ett starkt ljus i allt mörker omkring oss, tack för att du driver Ums och allt du gör för oss sjuklingar.

Ps du får gärna plocka ut delar ur min text  och lägga ut om du tror att någon har nytta av detta bara jag får vara anonym.

Varma vänliga hälsningar från NN


Tack själv, jag har kul och sällskap här medan jag skapar ett stort arkiv över dessa märkliga år… Indier har sagt mig att jag blir 92 så det lär väl bli en och annan bok längre fram, och då krävs det sökbara arkiv som jag nu skapar.

UMS driver jag främst för att jag blev förbannad. Jag avvecklade fem tjänster, det påstods att jag hade arbetat för mycket… jag var i verkligheten aluminiumförgiftad och hade Leishmania, och var regelrätt döende. Jag fick sömntabletter och läkarsamtal en gång i månaden…

Du kan börja med att gå min kurs ”Lär känna dig själv”, kostar 49 kronor, men innan du gör det ska jag visa dig vad den går ut på. Ta fram papper och penna, och så lyssnar du på hur man ”ser ut” om man har Merkurius i det tionde huset.

Medan du lyssnar skriver du upp ord du anser stämmer på mig, det klarar du om du har läst mina böcker och / eller artikeltexter ett tag. Han talar om att Merkurius blir extra stark om man har den i  väduren, och det har jag. I kursen använder jag mig själv för att skapa trygghet inför systemet och inför vår eminente lärare. Det är inga problem för mig eftersom jag bara har ett ansikte dvs jag utger mig aldrig för att vara ngt jag inte är eller påstår mig kunna ngt jag inte kan.

Sen får du veta hur du ska peta ut var du har dina hus och energier, och sen gör du på samma sätt. Vi säger att du har solen i lejonet, då lyssnar du på honom vad han har att säga om de som har det.

När du är igenom hela kursen, tar ett tag, så kan du gå vidare sen och beställa en analys av mästaren själv när du har kristalliserat ut en fråga. Jag har gjort det en gång, och till mig sa han direkt; ”You are a natural born writer”. Det förstår du att han sa när du lyssnat på dessa 9.42 minuter.

Men beställ den inte innan du gått igenom själv, du slösar rätt stora pengar, jag tror att en helomgång kostar 3500 sek eller nått sånt. Den behöver du inte när du gör den själv. Då kan du istället rikta mer en specifik fråga till honom.

Jag rekommenderar varenda kotte att göra det här, det är buskul.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9227 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.