Kina- och energiroade; Jag stönar

Jag har småkollat lite på vad folk har för uppfattning om Kina, och lejonparten tycks ha hämtat sin från en mytoman till freelansare, och jag tror att det kan vara så att de känner inte ens till 1% av vad spellistan förmedlar. Många lär bli förvirrade då imperieskiftet är helt över, och innan dess rädda, när Asien tar över.

Spellistan Kina, och under den ska vi avhandla nästa typiska svenska fenomen

Jag har en före detta arbetskamrat som envisas med att dra på sig folk, som aldrig utreds. Jag mottogs nyligen av ”glädjebeskedet” att hon har hittat kärleken:

Vad sägs om en knullkompis med fyra planeter i första huset – egohuset – dessutom en i skorpionen? Solen och Mercurius och norra noden i 10:an –  vill lysa på jobbet, inte minst. Det lär bli egotävling…

Månen och Venus i utlandshuset, längtar förmodligen efter att få skutta omkring utomlands, för att där bo i en resväska?

Jag blir inte förvånad om de reser hit för min bekant vet en del om TRNC, via mig. Det finns många nu på ön som längtar efter turisterna (´s pengar) också européerna, som står och gapar och skriker på varandra, just för att de aldrig utreder i den kulturen.

Solen i tian borgar för dramer, så vederbörande får vara offer och i centrum, och Pluto i egohuset, också… och meritlistan bakåt är verkligen ”imponerande”…

Energikartan säger mig även att individen är kärlekslös, men det är min f.d. arbetskamrat också, bottenfrusen a´la normalsvensk, och Pluto i ettan ger en egenskap, som nog inte passar min bekant, som inte gillar förändringar, men som egentligen behöver dem.

.

 

 

Vad gör man?
Ingenting, inte mer än stönar, och det brukar jag göra, det är nån form av vane-skaka-på-huvudet-stönbeteende som har utvecklats i mig, eftersom vi var på samma arbetsplats länge har det blivit några gånger.

Sen får jag hjälp, när jag studerar sån´t här, och jag behöver den, att på säg tio års sikt lämna Sverige helt, och därmed samtliga förutsägbara drama queens, och sista videon tar upp flera drama-aspekter som sker i den kollektiva energin nu.

Vi såg tidigare i veckan att mängder med folk går vilse nu och jag förstår varför min gamla arbetskamrat gör det. ’

Det är en fråga om egenvärde, kompisen är en urtypisk svensk, mycket lågt självförtroende, och man klarar inte av äkta och livslång kärlek om man inte älskar sig själv, först. Ljuset måste komma inifrån, och med den kärleken.

Det kan vara på gång nu via tvångsupplevelser:
”Sun conjunct Saturn is a very powerful aspect in a composite chart. It indicates that you have come together to have an important learning experience. The experience of this relationship may expose you to truths about yourselves that you would rather not face.”

Och som vi vet måste man älska även sina svaga sidor för att inte bli en skuggfigur som boxas inne i sig själv: Do you want to make the best out of Chiron retrograde? Here is a Chiron guided meditation that will help you integrate your broken parts: Klicka

Men många, jag räknar mig till den gruppen, känner frid just nu därför att en högre intuition är igång, som ger en fullständig frid.

Men jag förstår varför svensken äter antidepp som inga andra
antideppDet är nånstans ett skogstokigt folk som aldrig utreder nått, aldrig tar reda på nått, men en läsare skrev en gång att det beror på att vi vill vara offer för att slippa ta ansvar.

Ett skäl är också att Sverige har, som enda landet i världen, en helt okontrollerad sexmarknad, folk måste leka par av sexuella driftsskäl, och det håller aldrig längre än 18 månader. Hormonet Oxytocin, som styr att vi blir ”kära”, börjar klinga av då, och det startas upp av just sex.

Det är därför man helst inte har sex före äktenskapet i många kulturer, man vill bli kär i sin man eller fru, som är utredd så man vet att det håller också efter 19 månader.

Det är därför jag ser kvinnor precis hela dagarna som synbart älskar sina män, och det ser jag i princip aldrig i väst.

Det är också därför misshandel saknas i partnerskapen, inte bara kvinnor slås gula och blå, eller psykisk / via passiv aggressivitet i Sverige, även män misshandlas, men det är okänt och säkert tabu.

 

Solen i 10:an – mer eller mindre beroende av dramatik

Pluto i 1:a huset borgar för en som inte kan vara en del av ett par på djupet

Listan

Spread the love
Om Lena Holfve 9709 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.