NWO, vaknakrafter, och analyser som vi missar

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaJag ska ta lite julledigt, med flera turer in till den julglittrande staden Kyrenia som ligger åtta kilometer bort, och jag avslutar 2018:s artiklar med en som ger dig hjärn-sysselsättning över alla helgerna.

Den är medvetet skriven för att användas i många dagar, och när du är klar med den ska din egen oro för världsläget ha mildrats, och du ska ha fått det lättare att bestämma dig för på vilken fot du ska stå. Det är i vart fall min avsikt; att via insikts-skapande skänka lite julfrid i en tid vi aldrig förr har sett maken till.

 

Som vi alla vet pågår bygget av nationalism
Uttrycket ”Vakna!” betyder i många kretsar att man ska se faran med globalism, utlänningar är problemet, samtliga politiker är idioter, etc. Hela den gruppen gör, vad jag kan se, exakt som ”eliten” vill.

Kikar vi i den kortlek som skapades 1982, och som anses vara NWOs handlingsplan, ingår revolutionen, och ”The Yellow card” visar i princip vad som händer här och nu i t.ex Paris.

För att försöka förstå varför de vill ha en revolution har jag gått igenom mängder med material och fann Kissinger i en intervju från 2009, se video nedan.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaLyssnar man på honom, då han talar om New World Order, så är de ute efter att  skapa kaos för ur det kommer kreativitet och sen ordning. (Jag har inte läst hans bok ”World Order”.) Ljudet i videon känns skumt men orden som sägs förefaller stämma överens med läpprörelserna så jag tror att den är äkta.

Det finns även liknande påståenden i artikelform:
World Chaos and World Order: Conversations With Henry Kissinger …  och sammantaget stöttas det Kissinger säger av de två korten; Revolution och Yellow Card.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaDe vill alltså ha en revolution nu, förmodligen för att locka fram bråkstakar, men också få alla att tro att det är folket som gör revolution. Här på Cypern sägs det bland fransmän att i Paris är det många ISIS-soldater som agerar ut.

Det låter säkert motsägelsefullt att de vill ha fram nationalism nu, om målet är en gränslös ny värld utan kontanter, ingen privat egendom ska tillåtas, etc.

Men du kan inte bygga en fascistisk ekonomi utan, därför att nationalismen är en av grundpelarna, och det är därför de provocerar Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosasen länge av typen; ”Nu förbjuder vi din flagga!”

De får t.ex. inte igång ww3 utan nationalism, och hela väst har haft mycket lite nationalism, inte minst vi som är extremt amerikaniserade, och om du jämför med Afrika och Asien. I många länder hänger folk rutinmässigt ut sin flagga över balkongräcket, och flaggan är central vid varje folkfest. t.ex.

Ett påstått Kissingercitat; 
Yes, many people will die when the New World Order is established, but it will be a much better world for those who survive.

Jag hittar ingen källa, men själva påståendet i sig är exakt vad fascister, och alla andra -ister, har sysslat med jämt.

Inte minst håller de på med IQ-tester där de kan följa hur deras manipulationer tas emot.

 

Uttrycket ”Vakna!” betyder något helt annat – det motsatta – i stora delar av världen
Det är ett själsligt uppvaknande, långt bort ifrån TV-medier och politik, där mänskligheten får tillgång till nya förmågor och insikter, och förväntas kränka av sig sin egen rigiditet, och en hel del kommer ifrån Asien. Är det därför Kina beskrivs som ett stenåldersland i svensk press, och Indien som världens fattigaste land? Båda påståenden är rakt igenom falska, se själv.

Exempel på evolutionen för att inte säga revolutionen:
Sover du dåligt? Det kan vara månens fel | Expressen

Nobels medicinpris 2017 gick till forskare som visat oss kroppsklockan.

Månen styr din sömn – Vetenskapsradion | Sveriges Radio

Om jag hade påstått nått så ”galet” för bara tio år sedan, på en vanlig svensk middag hos några bekanta, är det rätt troligt att jag hade fått en gedigen dårpippistämpel på mig.

Numera går det dock bra att påstå att man regerar på fullmånen, som vi har en idag, I Stockholm 18:48.

Kroppsklockan fick Nobels medicinpris 
Den kunde du  inte tala om hur som helst före prisutdelningen år 2017. Jag publicerade den inom UMS redan 2016 men medlemmarna är vana vid att jag kommer dragandes med asiatiska och amerikanska nyheter.

Siwert är nog 25-30 år före sin tid
Den enda energiman vi har värd namnet i Sverige, Siwert Aldenryd, slutar blogga och som delar ut sin bok ”Folksjäl – som i en filterbubbla” som gratis nedladdning.

Om vi likt en bild skulle påstå att varje människa föds med ett laddat energibatteri…  så har vi en bra liknelse. Egentligen är det nog matematik på en skyhög nivå, och proffsen i Indien sitter också med räknedosan i handen.

Bibelfolket, som är 2,4 miljarder människor, är helt säkra på att vi lever i den yttersta tiden
Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaLena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaOm jag har förstått saken rätt så lurar eliten många nu, och de tror t.ex. att protesterna är genuint folkliga, men å andra sidan lurar självaste Gud eliten.

Bad people ska slå ihjäl varandra, det är meningen
Och har de rätt måste vi ändra vår syn på såväl död som mord och fundera igenom vad vår själ vill uppleva.

Två filmer om vad som sägs i Bibeln om NWO
Den ena är en ren undervisningsfilm där det presenteras vad som har skrivits i Bibeln om just NWO. Den andra är en långfilm.

Tyvärr kan jag inte Bibeln, men de som kan den har sagt mig att precis allt som skrivits har inträffat punkt efter punkt, och ja, vi lever i den yttersta tiden.

Nu ska ondskan blottas, och gå under. Det är alltså inte vi som ska gå under utan ondskan.

Två videos får gestalta uppvakningsprocessen:

Författaren Dolores Cannon är nog den som talat och skrivit mest
om detta gigantiska energiskifte på jorden som enligt Bibeln slutar med att
vi får tusen år av manna och honung.

Går vi tillbaka till vad Kissinger sa är det kanske exakt det han sa???

Nu ska vi slutligen leka lite jullekar!
Energin ljuger inte, säger den svenske mannen ovan.

Vi ska blanda den gamla världen, med dess media och politiker, med den nya världen som använder helt nya verktyg.
De tre första filmerna är proffs som har analyserat den energi som president Trump föddes i och med, och ”alla” har en bild av Trump som är skapad helt av media.

Svensk press lär väl främst ut att såväl Trump som Putin ska hatas
Film tre och fyra avhandlar Putin. Det finns många fler som analyserar just dem, och som du kan söka upp.

Fundera en timme upp till ett dygn, och skriv sen upp minst tjugo ord som du anser täcker dem, och lägg undan arket. Sen lyssnar du på proffsen, och tar fram ditt papper, och tar bort de ord som inte känns relevanta längre. Lägg också till ord du inte hade tänkt på innan, och trots funderandet på frågan vilka de tu är, egentligen.

Då har du utrett hyfsat nivån på din egen mediahjärntvätt. Får du fram stora skillnader är det nog dags att fundera på att stänga av TV:n.

Har du läst mig länge kan du göra samma sak, 20 ord om mig, och sen kollar du in Siwerts utredning av min energi.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa
Inne i Girne / Kyrenias centrum

Media kan få oss att på en sekund bestämma hur någon är…
Det sägs att vi skapar oss en bild av de vi möter i verkligheten på sju sekunder därför att vi främst går på vad de har för kläder på sig. Vad tar det att skapa en bild av Trump eller Putin? Tre pressfoton?

Är det så man blir världens naivaste folk?
Film fem, och de övriga två, ger många aha-upplevelser som energifolket ofta ger, och det är väl därför jag gillar dem skarpt.

De håller igång ens hjärna.

 

 

Energifolkets världsbild är nyttig och ger ofta aha-upplevelser
De kan inte sällan hjälp en att fatta viktiga beslut eller förstå saker på djupet.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

 1. Prolog av Ingemar Wärnström, från hans bok;
  Långsamt Vaknar vi Upp, och ser vilka som styr vår värld.

  Skaparen kallar upp sin svarte medhjälpare från underjorden och säger:

  -- Jag ska skapa en ny värld. Den ska befolkas av människor som utvecklas till min egen avbild! Jag ska ge dom en vacker planet där dom kommer att växa i kärlek och där dom tvingas att utveckla sin tankeförmåga och sitt omdöme, sin kreativitet och sin medkänsla. Och jag behöver din medverkan. Själar som inte kan eller vill lära sig, trots att dom kommer att ha tusentals liv på sig blir dina, åtminstone för en tid. Jag kan inte göra något åt det för jag kommer att ge dom fri vilja och kan inte hjälpa dom som blockerar kontakten med mig. Alla själar som ber om min hjälp kommer givetvis att ha den, men de du lyckas lura att tjäna dig och som släpper kontakten med ljuset, dom får lida alla dina sataniska kval.
  I kraftfältet mellan det kärleksfulla, totala ljuset och ditt helvetiska, bottenlösa mörker kommer människorna under miljoner år att växa till perfektion. Det du och dina demoner lever av, som ger er näring och njutning -- hat, lidande och död -- kommer att slipa människornas själar tills ni inte längre kan styra dem med er falska vetenskap och alla era falska och vilseledande lögner. Det är en hård väg för dom att gå, men det är också den enda, det finns inga genvägar.

  -- Jag förstår precis vad du menar. Jag ska skicka mina mest intelligenta demoner att bli deras ledare och se till att dom skapar kaos, orättvisor, krig och förstörelse på planeten.

  -- Men kom ihåg att människorna kommer att ha mycket kärlek som förstör för dina demoner. Det kommer till sist till en slutuppgörelse, ett examensprov för människorna. Succesivt har dom vaknat upp och ser vilka det är som har makten över dom. Dom kommer att förstå vilka som ligger bakom alla krig (som dom själva aldrig velat ha) och vilka som avsiktligt skapat allt elände i världen. Ert uppdrag är över den dag människorna förstår vilka ni är.

1 trackback / pingback

 1. NWO, vaknakrafter, och analyser som vi missar – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.