Om jag skulle se att Sverige mobiliserar för att sätta i gång med att så ,att sätta grödor i jorden, för vi efter denna finans kraschen har mat på borden till hösten..eller att man vidtar åtgärder som ska göra Sverige självförsörjande på mat..då skulle jag vara hoppfull.
Men det är faktiskt dö tyst om den saken.
Precis, så köp upp lök, morötter, osv. och lär dig torka mat nu i vår, och låt inte en enda brännässla växa upp, knip dem då de är små, och torka dem, se videor nedan, så har du C-vitamin för apelsinerna lär nog försvinna längre fram. Nässlor innehåller stora mängder vitaminer och mineraler, bland annat vitamin A och C, magnesium och kalcium. Utan C-vitamin väntar Skörbjugg. Den bristsjukdomen har vi inte idag, för vi har tillgång till C-vitamin, men det är en av de saker som ryker snabbt om importen stängs av, och det löser man med nässlor som torkas och som man kan strö sen i grytor. Citrusfrukter kan med fördel torkas också, mkt lätt, se sista videon.
Tre veckor utan mat, tre dagar utan vatten, tre minuter utan luft – sen är det finito
Man behöver alltså bara hålla sig på benen i princip i tre veckor för sen är grannarna väck, och alla skogens bär tillhör de som är kvar. Ta i, och säg fem veckor, och rikast är den som har salt och vinäger, som behövs för att salta in bland annat.
Vi kommer, precis som energifolket har sagt, att byta värderingar helt.
Det som var viktigt igår är inte viktigt i morgon, och vise versa, och det är helt säkert väldigt nyttigt på sikt.
Jag har ju ett gediget matförråd så jag hoppade inte högt igår då det halva utegångsförbudet meddelades. Våra butiker kör ju också hem mat, och vi har överskott än så länge eftersom turisterna inte är här.
Great Depression Cooking 538 000 prenumeranter:
Lämna ett svar