En timme om ryssars syn på Sverige

isiskops

Ryska RT:s syn på vårt land, som är i princip deras granne, är inte ointressant. Putin har sagt mycket tydligt att han tänker jaga ISIS-folk var de än befinner sig i världen, se film 2.

40 muslimska länder gör samma sak internt än så länge, och vi är kända för att skydda ISIS, och för att svensk domstol beslutat att deras flagga ska fredas, se film 3. Vi är därmed ett ISIS-fäste och inte minst för att Muslim Brotherhood tillåts där uppe eller som jag har skrivit förr; Ni debatterar med dem alla andra fängslar.

Så länge som ryssarna ”ser” invandringsproblem i Sverige är det väl lugnt men den dag de ser ISIS-folk som agerar ut mot betalning, se film 4+5,  har de ett stort problem på halsen; grannstaten är farlig.

För mig är det märkligt att folk inte ”ser” ISIS-aktioner inte minst därför att vilken fåraherde som helst i Indien vet att Europa är under attack av ISIS. Känns som om ”alla” vet det utom måltavlorna.

https://www.youtube.com/watch?v=lWVHl5TdAH0

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.