En som ångrade sig, har en del att lära ut

Skärmavbild    kl

lbJosh Owens

On Election Day 2016, I sat in the passenger seat of Alex Jones’s Dodge Hellcat as we swerved through traffic, making our way to a nearby polling place. As Jones punched the gas pedal to the floor, the smell of vodka, like paint thinner, wafted up from the white Dixie cup anchored in the console. My stomach churned as the phone I held streamed live video to Facebook: Jones rambling about voter fraud and rigged elections while I stared at the screen, holding the camera at an angle to hide his double chin. It rarely worked, but I didn’t want to be blamed when he watched the video later. Läs mer

Jag får mycket tips ifrån FB-folk, de läser inte mig, och de vill väcka mig
Nu senast är det att Stefan L gett ett toppjobb till en av Soros högra händer, och Soros står då för att vi ska globaliseras. Daniel Sachs har fått jobb i Nationella innovationsrådet. Den stora grejen är alltså att han är Soros högra hand. Tron på att vi ska globaliseras stressar ihjäl folk, som det verkar, och jag får alltid floder av tips då det är ”globaliseringsnytt”.

I verkligheten är vi superisolerade, och allt annat än ”globala”
Det är inte en stor grej att Stefan L leder Nationella innovationsrådet.

Daniel Sachs, global styrelseledamot i George Soros stiftelse Open Society, har av statsminister Stefan Löfven (S) utnämnts till ny ledamot av Nationella innovationsrådet. Fria Tider

Möt Daniel Sachs, ledamot i Nationella innovationsrådet

Daniel Sachs, VD Proventus och ny ledamot av Nationella innovationsrådet som leds av statsminister Stefan Löfven. I en filmad intervju svarar han på frågor om vilka områden som är viktiga att rådet diskuterar och varför det är viktigt med innovation och ett innovationsråd. Regeringens text.

Daniel Sachs växte upp i Stockholm. Fadern Joen Sachs är professor i arkitektur och modern Lisbeth Sachs, ogift Öhrling, är socialantropolog. Farfadern Ragnar Sachs var VD för Nordiska Kompaniet (NK) som dennes far Josef Sachs hade grundat. Wikipedias text.

Diktator är en korrekt yrkestitel
Jag är inte förvånad över att Stefan L är SÄPO:s högsta chef, aldrig hänt förr någonsin att säkerhetstjänsten lytt under statsministern, och att han också är Nationella innovationsrådet högsta höns. Indirekt är han även arméns högsta chef, Kungen var det tydligare förr, så det är dags att titulera honom diktator.

fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.