Energiroade – En resa till Nepal sätts upp på listan?

Jag är inbjuden till Nepal, av Shiba Prasad Chaulagain, och vill mer än gärna se Himalaya, bland annat, i Nepal, som jag nog lär överleva.

Det har sagts mig att energierna är så kraftiga där att falska människor stryker med. Övriga får sin andlighet och spiritualitet utvecklad, se video 2 + 3.

Jag har en rätt okänd dansk kollega, med en stor potential, som nog är på väg att se sina senaste tio år i vitögat, och hon kanske borde ta med sig en närstående problematiker dit? Problematikern klarar inte energierna, och kollegans förmåga att se igenom ökar?

Kollegan har Pluto som transiterar, lever om nu i 4:e huset, hemmets hus, men är född med Pluto i elfte, se sista videon, men verkar paralyserat fast i situationen, är väl ingen ovanlighet? Men ibland är jag orolig därför att problematikern är farlig.  Tog sig in i kollegans liv då hon var väldigt, väldigt sjuk. Å andra sidan är jag inte orolig för hon är psykiskt mycket stark nu. Å den tredje sidan har jag sett sånt här i rätten…

Fan vet, min kollega har enorma värderingsproblem
Höjer bad people till skyarna, ju mer blod på händerna desto bättre, och jag själv är nog värdelös i princip, det är vad som brukar förmedlas. Jag bryr mig inte, tackar mer för hjälpen, stöter man på en kollega med den attityden på olika jobb får man enorm draghjälp att verkligen älska sig själv, vilket är grundförutsättningen för att älska andra.

Klicka, så kommer du till en artikel om det nya danska fängelset

Problematikern har också Pluto transiterande i fjärde, men är född med Pluto i 12:e, vilket ger väldigt många skelett i garderoben. Det är en klassisk bedragartyp, syns och hörs lång väg.

Kollegans Pluto i elfte huset borgar dock för en strålande framtid om hon nu kan sluta älta det förgångna, inte åka dit på finter… lev i nuet, se framåt människa, och börja värdera vanligt folk, och inte bara bedragare…

Det blir hennes förmåga, eller oförmåga, att hantera problematikern som avgör om det blir en karismatisk ledare av henne, längre ner på vägen, eller om det slutar med ett fängelsestraff, se video 4.

Det avgörs nog nu i juli, augusti. Vi får väl se om Danmark får en kreativ för-fattare eller en ny intern.

4 Ways Pluto Affects Its Intentions, by Deva Green

Natal Pluto in 11th House of Friendships & Groups: Outcast or Charismatic Leader?

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9202 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.