En psykopaternas lekstuga uppstod

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

 

”I samband med pesten 1350 så dog ju 2/3 av befolkningen. De äldres funktion i samhället upphörde… Mycken kunskap bara försvann. (Det finns byggnadstekniker som man ännu inte riktigt kan upprepa då kunskapen dog med folket). Det blir också slutet för katolska kyrkan.

Den kristna värld som alla i stort sett levt i försvann med pesten… (Fanns Gud egentligen?). Alltså, den föreställningsvärld, moral och syn på medmänniskan försvann och en psykopaternas lekstuga uppstod. Inom kyrkan hade massor av engagerade dött i pesten då de just försökte hjälpa de pestsjuka.

De ersattes med karriärsugna psykopater som sänkte kyrkans standard och därmed hela samhällets civilisationsfernissa.. Hundra år senare blev detta helt uppenbart och lokala politiker tog över, typ Gustav Wasa, och förvandlade kyrkan till en statlig administration som innebar ett kungavälde, en diktatur, som sedan dess rullat på….”

Princess Ameerah bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al

Den mess vi har nu kan ha sin rot i det läsaren skrev
Jag delar läsarens analys att det uppstod en lekstuga för psykopater. Just nu har de julafton. Författaren Wilhelm Moberg, som slet ofta i rättsrötan, nickar nog i himmelen.

Det händer väldigt mycket i Saudi och de parar gamla kunskaper med helt nya, och vi ska studera saken och se om vi kan förstå mer av det läsaren skrev om, och vad pesten har inneburit för oss alla.

Med det menar jag inte att vi skulle leva som de men vi kan få värdefull input.

Saudiförfattaren och poeten Ghazi Zein Awadall

Medias bild av Saudi är rätt skev, så glöm den nu
Svensken vet att ”de” (läs, gamla män) ska sitta i FN och driva kvinnofrågor. Det är inte min bild därför att Princess Ameerah bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al, bilden ovan, är nog den som drar mest i den slipstenen. Jag lägger en video nedan så får hon tala för sig själv.

Nej, alla går inte i svarta tält
De kvinnliga saudiska författarna, som inte heller går i svarta tält, har en hel del att säga världen. En saudisk beläst kvinna sa mig; ”Det kommer att ta väst många tusen år innan ni når upp till vår kunskapsstandard.”

Tror vi på det läsaren skrev är det dagens sanning, och förklarar också varför Asien ligger långt före. Vår media påstår dock alltid det omvända vilket är förödande.

Hon berättade att hon möter västfolk ibland som tror att deras svarta kläder, de har utom- men sällan inomhus, är nån religiös historia och hon ruskade på huvudet, och sa mig att det har inte med religion att göra alls.
– Det har med integritet, gränser och energi att göra.

Det handlar alltså om gränser
Vi är väl det enda landet i hela världen som har öppna landsgränser t.ex. Eller som inte sätter gränser för snedseglare.

Jag har tidigare fått det förklarat för mig att den feminina energin strålar ut som en rockring och är inte styrbar. Den maskulin energin strålar ut som en spets, och är styrbar.

En västkvinna som åker t.ex. T-bana i femtio minuter kommer att bli trött av den resan därför att hon läcker energi, som far runt omkring henne, och plockas upp av främmande män dvs hon dräneras på energi.

Vi får sårade och sargade kvinnor, enligt min kloka väninna ifrån Saudi, se schemat till höger och hela schemat lägger jag längst ner.

När Saudikvinnan kommer hem efter en tur ute är hennes energi intakt, därför att hon skyddar den och sig, och hon är pigg och orkar med sina barn eller problem t.ex. Det finns två skäl att bara männen handlar, de ska konka, kvinnan är ingen packåsna, och de handlar effektivare eftersom deras energi är riktbar, om jag förstod henne rätt.

När vi stryper den maskulina energin, feminiserar männen, får vi sargade och sårade män, svaga män, som blir problem, enligt schemat.

Hon var medveten om att vi sexualiserar det här (också) och det är för att västfolk ofta är pubertala hela livet, sa hon.

 

Väst står och faller med att media åker dit

Klicka

Det är media ensamt som ligger bakom att Rosling med rätta t.ex. sa att svenskens världsbild är helt skev.

Det är i sig ett jäkla sätt att hålla på med bedrägerier som de gör, och fruktansvärt gräns- och respektlöst. Ju mer de ljuger desto fler fattar dessutom fel beslut.

Den dag stora mediahus förlorar sändningsrättigheterna faller sociologin ihop som det korthus det är. Den som lär ut att kriminell kan man bara bli eller vara som fattig.

Det är en energifråga, och sånt talar vi inte ens om
Trots att allt är energi! ”När kvinnor tappar sin kvinnliga energi och kliver in i den maskulina styrkan och ”doer”energin så lägger hon automatiskt på sig ett maskulint skydd, ett ”klarar mig själv” skydd och energin blir då svårgenomtränglig och ej så mottagande.

Hon tappar sin rätta essens och vibrerar därmed i fel energi och det är ofta här som det uppstår problem i relationer eftersom plus och minuspolen inte längre är rätt, attraktionen /dragningskraften har tappats.” Läs mer

Det förklarar nog den handlingsförlamning som råder
Sätter du i batterierna fel i en ficklampa lär den inte lysa. Jag har studerat denna helt groteska film om dekadensen inom EU men med en energitanke i huvudet; Sätter du i batterierna fel i en ficklampa…

Se den själv, men sitt ner först!
Det är inte bara en psykopaternas lekstuga – det är ett rejält dårhus.

Sätter du i batterierna fel i en ficklampa…

Stop magtkampen mellem maskulin og feminin energi 

Hvorfor balancen mellem feminin og maskulin energi er vigtig, for at ...

Man får sova på saken men det här skulle kunna vara en stor förklaring till varför det är det kaos som det är i väst, och varför eliten gör de prioriteringar de gör.

De mår och handlar ju som schemat visar oss och i det feminina schemat finns ordet medberoende.

Jag uppfattar sen länge att Sverige lider av ett kollektivt medberoende till gangsters t.ex. Nån AA-människa har sagt att hela riksdagen är medberoende.

 

Västmedia måste sluta med sina förvanskningar
De ska inte agitera eller driva propaganda, de ska förmedla nyheter.

Har min väninna rätt blir vi sårade och sargade, och slutligen galna, om den feminina energin läcker ut för mycket, och vi tappar allt det som gör kvinnan unik.

Jag sa min väninna att jag sagt sen 80-talet att ”feminismen skapar galna kvinnor och ansvarslösa män” och hon log, och sa mig att hon nog aldrig träffat varesig någon galen kvinna, och absolut ingen ansvarslös man. Det ser vi dagligen via media…

En fråga om gränser

En sak de har är butiker enbart för kvinnor av ovan nämnda skäl – har inget med sex att göra, och inte heller med religion. Det har också med gränser, energi och integritet att göra och handlar inte om nått förtryck.

Det som är spännande med Saudi är att ingen pest utrotade tiotusentals års erfarenheter, och att de förenar gammal kunskap, t.ex. om energier, med ny. Vi är lärda att de bor i tält, rider på kameler, alla kvinnor far illa, och ja, du vet…

De flesta är väl så hjärntvättade av typen att kvinnorna där är förtryckta så de skulle inte ens sätta sig ner och tala med min kompis. Hon är garanterat inte förtryckt 🙂

Fallet Khashoggi intresserade mig ifrån start, och har använts i propaganda mot just Saudi, som är ett land som blir mer och mer spännande ju mer jag lyssnar på saudier. Jag har en stående invit, och en resa dit står på min att-göra-lista. Jag har varit i Saudi många gånger men uteslutande tre, fyra timmar per gång på flygplatsen. Bland annat bygger de en ny stor stad som blir supermodern och solcellsdriven, se video, som känns spännande.

Khashoggi var inte den som de vanliga medierna har skildrat. Från och med dag ett publicerade och marknadsförde medierna en falsk bild av detta så kallade offer med avsikt. Jamal Khashoggi var inte en journalist. Han bidrog med mindre än en handfull bagatellartade opinionssnuttar till Washington Post (som naturligtvis är en tidning med en lång historia av CIA-partnerskap).
Läs mer

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

 1. Intressant att Sibel Edmonds tar upp att Jamal Khashoggi kanske inte alls är död.

  Finns mycket oklart i utredningen kring hans död. Vanligtvis brukar det inte finnas
  ljudupptagningar vid ett planerat mord…

  Inte att förglömma,hans farbror Adnan Khasoggi som är död på riktigt, var en av
  världens största vapenleverantörer.

  Ryktesvis sägs det att Jamal skulle ha tagit över affärsverksamheten.

  /Kent

1 trackback / pingback

 1. En psykopaternas lekstuga uppstod – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.