En ny värld, och det här blir en av våra absolut största vinster vid imperieskiftet

Som vi såg idag är USA tillsagda att kliva av som global världsledare, och en av de stora vinsterna för oss blir den nya medicinen.

Jag själv sätter in den lite kraftigare oljan Murivenna idag, mot min inflammation i benet, det ena är okay nu, men inte det andra, och på sjukhuset skrev de ut antibiotika. Den har jag bytt ut mot shots med ingefära, vitlök, tumeric och Alpha lipoic acid.


What Is Murivenna Thailam?
Murivenna Thailam is a medicated ayurvedic oil, well-known for its anti-inflammatory, pain-relieving and analgesic properties which offer absolute remedy for the treatment of inflammation caused due to arthritis, sprains, fractures, muscle cramps, dislocations and other injury-related conditions. The name Murivenna comes from two Malayalam words, ‘Muri / Murviu’ which means ‘Wound’ and ‘Enna’ means ‘Oil’. So, in literal terms, the oil which heals the wound is called Murivenna Thailam. Läs mer

 

Listan – Den nya medicinen

Spread the love
Om Lena Holfve 9202 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.