En misstänkt kriminell fascist på min vänlista på FB

Snedseglaren klickade ok på min vänförfrågan igår, och den hade jag väl sänt ut innan jag förstod att jag hade att göra med en som numera är snedseglare. Han bygger aktivt, synbart och uppsåtligt fascismen i vårt land.

Då är man en kraftig snedseglare
Vi har ju pluggat fascism i två år nu men det har aldrig slagit mig förr att det gissningsvis är den gruppen som ligger bakom utvecklingen från start: Sweden: Fascism in slow motion – John Ray. Det är den gruppen som alltid lär ut att fascism är ”höger”. De brukar också förneka att nazismen var vänster trots namnet Nationalsocialistiska tyska arbetarpartiet. Kan inte bli tydligare.

Fascismen utvecklades vidare av en socialist dvs. Mussolini. Kan inte bli tydligare. Man ska hålla fascister kort om inte annat för att de är på väg mot sin egen hängning i nån lyktstolpe slutligen.

Det är också så typiskt snedseglare att ta sig in utan ett ord
pen kines eVill han snoka, se om jag är nazist, rasist, extremhöger? Då får han ju snoka länge och bäst träff blir det nog bland de egna fantasierna.

Utreda ansvarsdelen
Nu i veckan ska jag utreda Förläggarföreningens och Författarförbundets ev. kriminalitet med tanke på att det är två månader sedan som jag meddelade första gången att de ev. understödjer misstänkta bedragare.

Jag har inget till övers för just bedragare. De är i mina ögon de värsta kriminella vi har. Jag har inget till övers för deras medhjälpare heller. Jag gillar inte fascister som vill ha inbördeskrig heller – det är deras mål.

När italienarna såg igenom dödades Mussolini. Du kan kolla in buandet själv. Det är så här det går för dem när folk har sett igenom dem.

Åter till deras ev brottslighet nu
”Ett brott som finns upptaget i 3-22 kap. är självständiga såtillvida att allt som behövs för att döma någon för ett fullbordat brott står att finna i paragrafen. Straff för brott som däremot finns upptagna i detta kapitel kan inte utläsas bara genom att titta i detta kapitel, utan sker i kombination med detta kapitel och motsvarande brott för det fullbordade brottet i 3-22 kap.

I slutet på varje kapitel i 3-22 kap. kan man se om brotten är straffbara enligt detta kapitel. Vad gäller anstiftan och medhjälp som också beskrivs här är de däremot alltid straffbara.

Ett brotts utförande är uppdelad i tre faser. Först en inledande planeringsfas, därefter skrider gärningsmannen till verket och hamnar i försöksfasen för att slutligen hamna i fullbordansfasen, detta kapitel behandlar huvudsakligen de två första faserna.”

Jag gör mig skyldig till medhjälp om jag inte går vidare
Bedrägeriroteln är vana vid bedragare, och det är nog klart smartare att tala med bedrägerileroteln eller med Nationella operativa avdelningen fd. Rikskrim. Helst innan deras privata hat mot Kina får EU att gå ut i krig. Jag gissar att de har hatat Kina sen Mao blåste dem.

De låtsas vara intresserade av mänskliga rättigheter men skyddar Guantanamo genom tigande så det där ser jag som ett rent hyckleri.

 

kinesenDe har ju bestämt sig för att den kinesiske ambassadören ljuger, vilket i sig är rätt oförskämt eftersom ickekriminella asiater knappast kan ljuga pga. deras karmatänkande, och de kan inte ens ha kollat upp vad ambassadören säger för då hade de också funnit att det finns ingen doktorsexamen t.ex.

De kan inte ens ha läst kinesen eftersom jag inte hittar de böcker Författarförbundet har listat upp mer än ett tunt häfte från 1992 som är slut i lager.

Jag ska börja med att utreda lagtexterna och dess förarbeten avseende det pågående misstänkta bedrägeriet, och de svenskar som är insyltade som främjare.

Det bör vara medhjälp till grovt bedrägeri sen ambassaden meddelade att kinesen är kriminell
I brottsbalken (1962:700) stadgas de gärningar som är straffbelagda samt de olika straffsatserna för respektive brott, se här. I 9 kap stadgas de olika bedrägeribrotten. I 9 kap 3 § framgår vad som är att anse som grovt bedrägeri till skillnad mot bedrägeri av normalgraden. Här framgår även att straffsatsen är fängelse, lägst sex månader och högst sex år.

Vad gäller medverkan/medhjälp stadgas detta i 23 kap 4 §
Här framgår av första stycket att inte endast gärningsmannen utan även den som främjat gärningen med råd eller dåd kan bli ansvarig. Vidare framgår det av tredje stycket att varje medverkan ska bedömas efter det uppsåt eller oaktsamhet som ligger denne till last. Det blir således en bedömning utifrån varje gärning, men utgångspunkt är straffsatsen som gäller för grovt bedrägeri.

Man är klart oaktsam då man inte svarar på tilltal om en individ radar upp bevis för att ett grovt bedrägeri pågår. Det är just oaktsamma som möjliggör sådant här som filmen visar.

Jag ska utreda även Skyddande av brottsling som är ett brott enligt 17 kap 11 § brottsbalken. Är brottet grovt är påföljden lägst fängelse i sex månader och högst fyra år.

Så är det också historiskt sett att fascister begår enorma mängder brott på vägen mot lyktstolpen.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.