En läsarundran

o e

Skärmavbild    klEn läsare har uppmärksammat att jag har gjort något så ovanligt som att jag har dömt och pekat ut enskilda personer, och jag ska förklara det.

Jag har talat om fler men inte nämnt än
att de söker ta sig in hos mig i ett, och förmodligen inte för att jag är Ludvigs matte, utan för att jag är författare, som även Ludvig vill ha koll på, så långt att han vaktar mig genom att ligga under skrivstolen.

Alla gamla läsare, speciellt de som är med sen 80-talet, vet att jag är politiskt och religiöst obunden. Jag håller inte på nån, och kommer aldrig att göra det, och jag röstar inte, är inte medlem i några grupperingar.

Det är för att jag ska kunna slå mot  vad och vem jag vill
Flera av de jag har synat uppger att de är kristna, och nedan lägger jag ut videos hur kristna i Sverige och USA ser på NWO, Agenda 20-30, och du lär snart upptäcka att de är för det.

Inte bara ”lite för det” utan väldigt mycket för det!
Man kan inte vara allergisk mot äpplen och äta ett dussin äpplen! Du kan inte vara kristen, och vara emot NWO! Det går inte, omöjligt!

Nu räknar jag mig inte till den gruppen heller, men jag hör vad de säger, och de säger mycket TYDLIGT att den som går emot NWO kommer dessutom att dödas. Sannolikheten för att en kristen uppmanar dig att gå emot NWO är alltså noll!

Dessa tre yrkesmilitärer, som jag har skrivit om, har i mina ögon en helt annan agenda. De är ute efter att så många som möjligt ska skrika på NATO:s hjälp.

En av dem har medgett att han arbetat för NATO i flera år. Vi har alltså överstelöjtnanter som jobbar åt NATO och avlönas av Försvarsstaben… fast vi inte ens är med…

Skärmavbild    kl

 

 

Skärmavbild    klJag, och tre utsända vänner till mig, har via FB-forum kollat alla tre och jag svär på att de ligger online från tidig morgon till sen kväll med lön från försvaret.

Igår testade jag på en polis, som sa att det är ”kanon att fler och fler har civilkurage!”

De lyckas alltså framstå som att de har det, och jag skickade på polisen bilden ovan, plus videon nedan, och skrev att ”Ja, de har lyckats rätt väl! De lär väl få som de vill också.”

https://www.youtube.com/watch?v=XwxRb5l_J3Y&t=24s

Polisen blev dödstyst, och lär nog fundera i veckor…

Det är ondskan som ska gå under – inte vi
Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…Källa

Jag gillar förvisso detta de kristnas påstående, och vill man inte blanda in bibeltexter eller kristna kan man ta fram sina kokainkunskaper – blir samma slutscen. Många i eliten är kokanister, och de blir i allmänhet bara galnare och galnare, och vill ha kontroll, kontroll, kontroll och makt… men de slår i väggen slutligen.

Sen får jag ofta frågan om jag inte är rädd
oDå ska man inte vara svensk författare. Var tredje författare hotas | SVT Nyheter.

Jag har en rätt hög säkerhet runt mig, hade tidigare en skyddad adress i Sverige efter ett hot, och numera reser jag inte upp till Sverige alls. Men jag tänker inte låsa in mig.

 

oDu ska ta dig igenom vår mur av gatuhudar plus Ludvig varav flera av dem trivs ypperligt i min rabatt.

Ett skäl till att överfall saknas här beror på dem för de morrar direkt åt den som uppträder aggressivt.

Jag har varit med om det själv så långt att en halvberusad engelsk turist gapade 20 meter ifrån mig, och fem gatuhundar kom som skjutna ur en kanon, och bildade en formatering framför mig. Dessutom ingriper samtliga män på hela gatan om det är nått gatuhundarna inte klarar av.

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.