En läsarfråga om frekvenser och vårt mående

energi

En läsare undrade lite om frekvenser i kombination med hur vi mår. Högst upp i schemat har du hur vi blir när de är höga, och längst ner hur vi blir då de är motsatt låga. De högst upp söker sig till likasinnade och de med låga hittar sina relationer längts ner. Vi kan därför dra slutsatsen att framtidens kriminalvård heter frekvensterapier. De högt upp hamnar inte i en domstol i parti och minut. De med låga är snudd mantalsskrivna i Tingsrätten.

Skriv ut, pricka in dig själv och dina vänner, familj, bekanta osv och jag gör påståendet att du trivs bara med en chef som är på ungefär samma Skärmavbild    klfrekvensnivå, och din relation med barndomsvännen bryts om du stiger uppåt och denne nedåt.

Frekvenserna sjunker radikalt om du är förgiftad, om levern har för mkt så skapas ångest, stress och oro pga mögel t.ex., om vi använder mkt droger, alkohol, mediciner och vid rädsla och kvinnan till vänster var förgiftad, om jag minns rätt var det koppar, sjuk sen 25 år, och på högra bilden är det samma kvinna men nu avgiftad med indiska metoder dvs det UMS sysslar med. Hennes frekvenshöjning är syn- och kännbar, och det skiljer cirka fyra månader mellan bilderna. Du har fler före- och efterbilder via utmattad.net. Vi har också  t.ex. goda resultat via frekvensmusik som alltså höjer frekvenserna.

 

nymaskulin

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.