En läsarfråga om feminismens konsekvenser

maskulin energiEn läsare, som vill vara anonym, var inne på att jag som är född 1953 inte förstår mig på den moderna feminismen, och därför ogillar den, för jag vet inte vad det är.

1973 gifte jag mig med Sveriges förste manlige barnskötare, första manlige eleven på Maria Husmorsskola, och lite senare en av de första manliga förskollärarna. Sönerna skulle ha dockor, osv. Samtliga väninnor var svårt avundsjuka, och folk flockades runt detta mirakel till karl.

Jag är alltså väl insatt i ideologin, vet helt säkert att feminismen går ut .på att feminisera männen, och jag har alltså varit gift i tio år med den kanske främste feministen i hela riket, han införde besöksstol för pappor på MVC bland mycket annat, och vi har flera barn, och som nu är mer än vuxna och födda på 70-talet.

Det blev skilsmässa därför att en sån man är helt och till 100% renons på maskulin energi, så inget fungerar. Beskydd blir till utsätt, helst på livstid, styrka blir till svaghet, initiativtagande blir till total handlingsförlamning, och rekordet tror jag var att vederbörande tog på sig år 1973 att hämta bröllopsfotona hos fotografen på Kungsgatan, och gjorde det efter tio år, år 1983, och de hade dem kvar!

En sak jag noterade var att vederbörande hade massor med manliga vänner i 16-årsåldern, och ingen enda då livet tog slut i förtid, individen hann inte ens få nån pension pga trippelcancer, och som bör ha uppstått av den stress det måste ha inneburit att vara just renons på maskulin energi ett helt liv, och förmodligen väldigt rädd för män, och med stora skador efter en uppväxt med en ensamstående kvinna som avskydde pappan.

Det var en biskop som fick mig att inse att en skilsmässa var nödvändig därför att annars skulle allt sluta i förakt, från min sida.

Service blir till att du får göra allt själv, och bilden föreställer en hantverkare här i TRNC, som kom för att byta ut diskmaskinen, och som torkade golven efter sig. Det har jag nog aldrig sett någon svensk hantverkare göra någonsin i feministiska Sverige.

Närvarande blir till frånvarande, och resursrik blir till det motsatta dvs de blir extremt snåla, inte minst med sig själva, och den utvecklingen jag nu beskriver är också den man har i hela samhället i Sverige, det är soprent på maskulin energi i hela landet, något mindre synbart i norr.

Eftersom den saknas har man allt det vi inte har alls i TRNC dvs våld, våldtäkter, slagsmål, utbrott, hot, aggressivitet etc. och skälet är att det finns inga feminiserade män alls.

Inte en enda. Deras maskulina energi är helt intakt, och helt oförstörd. Det i sin tur leder till att jag kan sova med öppen balkongdörr, gå ön runt mitt i natten om jag vill, och vi saknar överfall helt, och jag är aldrig nånsin rädd.

Jag skrev redan på 80-talet att feminismen blir vår död, och det kommer den att bli, utrotning bland annat, och det som skiljer idag är att folk inte vrider sig av skratt längre.

Högst upp har jag lagt en bild föreställande en far och son som uttrycker just den oförstörda maskulina energin, och mamma är Gud, och som inte existerar alls i Sverige, vad jag kan se, och som är det normala här, där man inte bygger fascism och feminism ingår i det bygget.

 

 

 

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9202 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.