En läsares syn på vår studiegrupp, och som fick frågan om den fungerar

Godmorgon Lena

Helt enkelt suveränt suverän – utan tvekan och enligt mitt förmenande den absolut vassaste och mest intressanta / lärorika / roliga / spännande blogg som finns att ta del av! Ditt sätt att förmedla i skrift är helt outstanding, man / jag fattar och förstår på en gång.
Där finns allt samlat på ett bräde tycker jag, nyheter / samhällskunskap / fakta / historielektioner / rubbet helt enkelt…

Du gör ett 7-j*kla underbart och helt fantastiskt jobb som delar med dig av din kunskap och dina analyser! jag har aldrig, aldrig, aldrig någonsin sett eller upplevt något liknande – fullständigt makalöst häftig och spännande blogg!

Du är tveklöst samt till 100 % rak, ärlig, vänlig, enormt intelligent, klurig, rolig and so on…

Sammantaget Lena, du är helt enkelt ta mig f*n bara bäst!!!
/NN


Tack!

Jag är medveten om, sen mellanstadiet, att jag kan skriva, men resten du beskriver tror jag beror helt på att jag befinner mig utanför Sverige, och lever alltså inte i en isolerad bubbla.

Svensken är rejält propagandamarinderad, och inte minst av fascistbyggarna.

Nu har indiska energimänniskor kalkylerat mina energier, och de påstår bestämt att jag återvänder delvis till Sverige senare i år, vi får se.

Sker det får jag väl en chock… ett samhälle utan katter som omhändertar astral energi!!!
Det kan väl inte fungera?
Gör det ju inte heller.

Och hur överlever man alla feminiserade män?
De kan väl inte fungera?
Gör de ju inte heller.

Illustrationen ovan är skapad av Mats Lugnet, Boden.

Feminism is changing… for the worse!

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9220 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.