En läsares funderingar

aalbert

Hej

lbJag läste just en av dina senaste artiklar, har just glömt rubriken.
Min fråga är om det blir fullt så jävligt som du beskriver?
För egen del har jag lagt min röst på SD de senaste året/ åren

Jag skulle vilja höra dig i Göteborgssända Opinion Live, om än programledarna
är vad jag kallar ”bolsjeviker”.

Nog måste vi stanna kvar i Sverige och försöka stå emot det ”mångkulturella”, eller
finner du det helt meningslöst? ( läs ”kört”)

Hoppas det är okey att jag tillskriver dig.

Vi mår så gott!

Med vänlig hälsning
NN

Längst ner lägger jag det schema som är grunden för många av mina artiklar som handlar väldigt mycket om ”vad är det vi ser, egentligen?”

Om du har röstat på sd länge bör du ha följt dem lika länge, och jag följer alla, och då bör du ha sett och hört att enorma mängder av de förslag som sd la för fem år sedan kallades ”raistiska” t.ex. deras krav att utlänningar ska lära sig svenska. Idag framförs kravet av s med den skillnaden att då är det inte ”rasism” längre.

Varje gång det har skett ökar sd, och det sker fördubblingar varje gång
Regeringen provocerar också befolkningen hårt. Det som i schemat kallas för ”vänstern vägrar att kompromissa”.  Folk provoceras t.ex. då man utvisar nån för att han tjänat två kronor för lite medan serievåldsmän får uppehållstillstånd och livstidsförsörjning. Det ser ut som om man är ute efter att förnedra.

regeringen
Klicka

All sån polarisering ingår i schemat
Det är meningen att grupp ska ställas mot grupp, och man kör hårt med att pensionärer blir hemlösa och BB i Norrland kunde inte räddas men man har råd att utbilda 9000 afghaner som samtliga domstolar sagt nej till därför att de saknar asylskäl.

Det påstås att s har halverats i Norrland, och i Köping, som är ett gammalt s-fäste, har sd snart egen majoritet.

fascismSer du ut över andra områden än integrationen ser du samma sak; varenda expert skriker att flumskolan förstör barnen, och s kör på… Nån politisk kommentator skrev att Löfven leder ett utrotningshotat parti. Kollar du scheman ser du att arbetarpartier ska utplånas.

Gå igenom rad för rad vad du anser att du känner igen, och sen får man fråga sig om det är en slump att enormt mycket redan är satt i sten eller är det iscensatt? Det är ju huvudfrågan det.

Ledarna säger att de är emot nationalism, och jag tror inte på det. Jag tror inte på att man är emot nationalism då man förbjuder svenska flaggan här och där utan man vill provocera fram nationalism.

Finns det ett förakt för mänskliga rättigheter, eller inte? Är det en slump att hundar ska ha mänskliga rättigheter men inte människor?

o kopiaDet är bara att klia sig i huvudet. Är media t.ex.kontrollerad eller är det bara en slump att jag hittar minst en stor världshändelse varje vecka som förtigs? Har vi en skenande sexism, eller inte?

Är det en slump att exakt samma utveckling återfinns i samtliga EU.länder? Är det en slump att Agenda 20+30 iscensätts precis nu?

Varför blir alla som bjuds in till årets Bilderbergmöte statsminister efter nästa val? I år bjöds Annie Lööf in. Före förra valet Löfvén, valet innan Reinfeldt. Hur kommer det sig att moderater ansåg att Reinfeldt inte förde m-politik, och hur kommer det sig att sossar anser att Löfven inte för s-politik?

De flesta jag känner vill stanna i Sverige
Den vanligste repliken är; jag tar fighten där jag står. (Jag satte mig utomlands vintertid pga en vårdskada då mina bihålor krossades varför jag inte klarade kyla. Numera har nytt brosk bildats  och jag kommer att vara i Sverige mycket framöver.)

Det äkta mångkulturella samhället har jag omkring mig
Jag befinner mig i ett muslimskt land, bor i en möblerad lya i ett hus ägt av judar, och det torde vara minst 80 nationaliteter på ön. Men ni ska lära er, fast man säger tvärtom, att det samhället innehåller mord, rån, våldtäkter, lokalbefolkning som vräks o.s.v. och de problemen har inte vi alls. Om du kollar schemat står det att hot ska skapas liksom att scapegoats – syndabockar – ska skapas.

Det bästa som kan hända oss är väl att jag har fel
Har jag inte fel kommer mina läsare att slippa enormt mycket förvirring.

Det största schemat hur man bygger en fascism har jag lagt längst ner, klicka, skriv ut, studera, och sen vill jag påminna om att människan har alltid löst sina problem. Vissa tar lång tid och andra går fortare, och en del kan se omöjliga ut, men vi har alltid löst våra problem.

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.