Uppdat: En läsare vill att jag kollar en text

Klicka

Om vi börjar bakifrån i bilden så ser vi att denne svensk anser att det inte finns ngt klimathot.

Det är rätt väl utrett att vi har i princip inget klimathot utan upplever konsekvenser bl.a. av en wobblande måne, se listan. Vederbörande beskriver sen ett fascist-nazistbygge, som pågår i väst, inte där jag befinner mig. Men det vet vi redan att ”hela världen” eller ”globalt” = väst.

Det digitala valutasystemet lär komma, och utvecklingen har då gått från kopparmynten, över till mindre silvermynt, till sedlar, och numera är väldigt mycket redan digitalt.

Allt är i rörelse, allt utvecklas, om det inte självdör. Det är normalt, men vi gillar inte då det är nya saker.

Kommer det en internationell digital valuta?
Bör det göra. Om jag vill åka till Indien får jag idag ta halva min månadspension för att kunna det medan Linda får arbeta ett år för att åka till mig.

Man har länge använt valutor för att spöa upp länder, och det nya imperiet lär nog vilja slakta den möjligheten.

utpress
Klicka

Bankrån lär upphöra helt, har de redan gjort, vilket leder till ökade antal kidnappningar, utpressning etc.

Blir det en superkontroll?
Under mitt liv har den sociala kontrollen minskat för varje årtionde, för att i princip ha upphört helt i storstäderna.

Skälet till att snedseglare med förtjusning flyttar till stora städer beror på att där slipper de undan den så kallade sociala kontrollen.

Kommer staten kunna spionera mer på oss?
Det kan alla stater, det är bara för en åklagare att be Span på Krim. Men alla ärenden lottas så en åklagare vet inte vilka jobb han får i förväg, och kan inte välja sin granne. En polis kan inte slå hur som helst i spaningsregistret, larm går direkt, och de åtalas.

Vill staten ta sig in i din bostad måste de ha en husrannsakningsorder. Bevisläget bör bli bättre; åklagaren kan ta fram mängder med siffror dvs. teknisk bevisning. Det bör bli färre feldömda.

Numera är det datorer som kopplar t.ex. våra mobilsamtal, och förr var det damer som kopplade. En av de saker min far sa tidigt var att jag inte fick säga något viktigt per telefon. Det var face to face som gällde.

Det berodde på att det alltid gick rykten att telefonisterna avlyssnade om de t.ex. satt ensamma. Idag säger vi inte det till våra barn att de ska passa sig för avlyssning därför att idag är det många miljoner fler samtal, och visst finns risken att nån snedseglare på Telia tar sig in, men det är inte troligt för de har inbyggd säkerhet. Polisen kan avlyssna, lagar styr hur och när.

Skapa känslor av förtryck och förnedring ingår i schemat
Det tryck vi upplever nu, inte minst från gurus inom alt-media, men också MSM, kommer att leda till att fler och fler blir psykiskt sköra. Min handledare psykoanalytikern Monica von Sydow sa mig att lögner kan skapa psykotiska unga t.ex.  Vi vet att självmorden bland unga ökar lavinartat i USA nu.

Tiden är den bästa domaren men jag gissar att man i framtiden kommer slå fast att alt-media var betydligt farligare för hälsan än övergången från sedlar till digitala siffror.

Det är inte så idag att folk kommer till banken med sex miljoner i sedlar om de ska köpa hus. Hus köpte man  kontant förr, med sedlar. Pappa blev erbjuden en villa i Enebyberg för 1700 sek, han tyckte det var rena landet och för dyrt. Han tjänade då 25 kronor i veckan, 1939.

 

 

1 år sen

Listor

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.