En läsare har hittat en megastor framtida dödsorsak

brainfog

lb I veckan fick jag veta att min frisör sedan 15 år plötsligt har avlidit, 57 år gammal, och efterlämnat sin salong och tre anställda.

Jag har flera gånger sagt till Anna som vi kan kalla henne för. Börja jobba med UMS, du har varit sjukskriven tre gånger för utbrändhet och är fortfarande inte bra. Jag ser på dig att din kropp är förgiftad. Sista gången jag var hos henne hade hon börjar dricka citronvatten varje dag och gjort ingefäradrickan. Men det hjälpte inte. Som du har skrivit många gånger Lena, så kommer många dö i detta skifte. Tycker synd om Annas sambo,barn och barnbarn.

 


Ja, jag vet, sist jag var uppe i Sverige ansåg jag att varannan kvinna jag mötte publikt var tungmetallsförgiftad. Lösningen heter UMS-metoden i vårt land dvs. en skonsam bred avgiftning som levererar.

Carina Seid Tahir är mycket snart i hamn

Berit Sellgren är på rätt väg

15… 17 års tortyr är till ända!

Berit Roth är på rätt väg

Helene Elf har haft tålamod

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9204 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.