En läsare har bett mig se en video

Kubakrisrepris???

Det är den djupt religiösa videobloggerskan, vi kan vara säkra på att hon aldrig ljuger medvetet, och hon uppvisar de känslor ryssen vill ha fram nu, tror jag. Dvs jag är rätt säker på att ryssen håller på med en Kuba-kris-repris.  Den gången skulle jänkarna bli så rädda för ett krig på egen mark så de taggade ner.

Enligt asiater, och de har nog rätt, kan människan inte förändras alls utan smärta i botten. Dvs vi vill inte ändra på oss om det inte finns en vinst som går ut på att vi slipper förväntad smärta. Vi handlar också alltid efter den förväntade konsekvensen.

Vi har agaförbud i väst, vilket har lett till att folk slår halvt ihjäl barn när tålamodet sen slutligen tryter, och det ser resten av världen som ren galenskap. Barnmisshandelsstatistiken går rakt upp hos oss, och här ser jag dagligen hur barn agas, tuktas, är ett annat ord. En mamma drar en pojke i örat, och säger; ”Nej, så får du inte göra!”

Han gör aldrig om det, därför att den förväntade konsekvensen är smärtsam. Jag har däremot aldrig hört talas om grov misshandel av barn, jag har aldrig sett skadade barn här, eller barn som konsumerar sprit. Debutåldern hos oss påstås av AA vara nere i tioårsåldern nu.

Men vi ska inte glömma bort att björnen sa dag 1:
-Om vi attackeras med en slangbella så svarar vi med kärnvapen.

Det är det nog så att få yngre i väst ens vet vad det förväntade konsekvensen är för något. Man talar aldrig om konsekvenser i väst. Jag tror inte ens att folk tänker i konsekvensbanor, och vi gör aldrig konsekvensanalyser då vi för in något nytt eller tar bort. Utan konsekvenstänket blir nog människan i praktiken gränslös.
-Om jag gör så här så blir det så där… folk i väst tänker inte ens i dessa banor. Många kör med HA RÄTT – alk-drogsymtom – och så givetvis yttrandefriheten, som jag alltid upplever då jag är i Sverige.
-Flytta på réj, jävla kärring!

Damen anser att det är the last call nu, idag, inte i morgon, och i listan har vi en känd amerikansk general som har meddelat att deras armé är svag. Det som utspelas framför våra ögon kan vi också påstå är plutoenergierna i full aktion. Den bryter ner det som inte fungerar, därefter kommer läkning, och helt nya tider.

Vi har nyligen sett att en professor undervisar kineser i västerländskt högmod.

Trenden är redan bruten, eftersom det meddelas att Putin ska tala inför det amerikanska folket, dvs man ska sända ett kommande tal, och det har väl aldrig hänt förr att nån av alla de som ska hatas får tala själva?

 

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Västvärlden har satt i system att tänja ut gränserna så långt att det till sist blivit för sent att rätta till de fel man gjort, och detta beror på fullständigt vansinniga ideologier som drevs igenom redan i mitten av 60-talet, främst i USA och spred sig sedan över hela västvärlden. Nu har väst så stora problem att vi kan inte längre lösa dem själva, endast en ordentlig tillrättaviselse från omvärlden kan göra det åt oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.