Skilsmässorna lär stå som spön i backen

Skärmavbild    kl
Skärmavbild    kl
AB kör Ni-ska-inte-vilja-bo-här

En gammal bekant, sen 40 år?, skrev;
Kan inte vara kvar i Sverige och så fort det känns lite bättre försöker man. Ska tänka. 

Min gamla bekant är ifrån kultursektorn, och vet inget om någon Lejonport, och vederbörande är gråsosse.

Kan inte vara kvar i Sverige… försöker man.

Hon sätter sitt mående till 100% samman med Sverige. Det är så det blir om man inte kan energier.

Enligt proffsen ska all giftig energi ut nu
Den 8:e var vi på dess topp, och denna energi fortsätter till den 12:e augusti. Jag ser detta förbluffande uttalande som en indikation på att det sprutar gift just nu.

Orden är lika otippade som om jultomten hade kommit in genom skorstenen som i morse
Jag gapar än: Kan inte vara kvar i Sverige… Vi får se, men det kan nog sluta med en massflykt för om min kompis är arketypisk har vi folk som röstat på s i 50 år på väg ut. Eller tvärtom; giftigheten lämnar landet nu, i ett nafs, och det tror jag att jag kan se, höra och känna via just denna bekant.

Jag minns långa samtal på min terrass, och sist under tre veckor:
Skärmavbild    kl-Jag skulle aldrig kunna lämna Sverige, Löfven är visst kompetent!

OM kompisen drar, talar om Indien, lär hon givetvis anse att hon har bestämt det själv! Men vi är miljarder som just nu, mellan den 26 juli och den 12 augusti, som byter liv, fattar livsavgörande beslut, enligt proffsen, och folk följer dessutom sina passioner.

Jag har nämnt det förr; vi har alltid många skilsmässor efter semestrarna, och de anses bero på att vi har varit lediga. De beror nog på Lejonporten, som återkommer varje år precis då, och som ska svepa bort all negativ energi men i år är denna kraft maxad.

Den lär ge avtryck! 
De med låga frekvenser, rädda, arga, drogade, folk som dricker, går på psykpiller nås inte alls av den på samma sätt utan väntas mer gå bananas.

This is a time of new birth and of new life. It is the time of the grandest transmutation, the grandest transformation and yes, of the grandest transcendence that has ever occurred.

Det kommer en ännu kraftigare energi-skjuts längre fram men det ska bli intressant att få se om vi kan få se resultat av detta svep i tidningarna t.ex. efter den 12:e.

Vi spanar! Och lyssnar på alla som eventuellt säger:
– Då bestämde JAG att jag skulle…  ingen påverkade mig ett dugg! Det bestämde JAG helt själv, så det så!

Vi lever i en utstuderad egotid så folk har övertro på sitt ”jag”.

lbEn läsare tipsade igår om att författaren Jordan Maxwell har dykt in i frågan, och här har du en hel drös videos med honom.

 

https://prepareforchange.net/2019/08/06/the-lionsgate-portal-is-here-to-drown-away-all-the-toxic-negativity/

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.