En kall vinter väntar om den inte förbjuds?

Klicka

Många har mått uselt de senaste dagarna, men det lugnade ner sig i går eftermiddag. Rädda, som inte får veta något eftersom kunskaper om solen är strikt förbjudna, kan nog ha åkt in till akuten, och de brukar ge folk psykofarmaka. Den biten inte mot solstormar.

Klicka

En konsekvens av solens enorma berg- och dalbanor i år är en kall vinter, en enormt kall vinter väntas, men säg inget för det är en hemlis i Sverige då detta faktum går emot den politisk dagordningen som har bestämt att det ska bli varmare. Köp ullstrumpor i smyg!

klicka
Klicka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Du får bara smygtitta på filmerna…

 

 

 

 

 

 

Absolut tystad krävs!
En annan sak du absolut måste hålla hemlig är att depressioner inte heller är ”psykiska”.

Men, har du aktier i västs läkemedelsbolag ska du nog fundera på att sälja för det där, som man vetat i t.ex. Indien i 6000 år, läcker ut vilken dag som helst. Ångest och panikattacker är t.ex. leverns språk; den är överbelastad.

Har inget med nått ”psyke” att göra alls

Klicka

Panikattacker är leverns sätt att meddela att den inte klarar sitt jobb så det får räknas som ett olycksfall i arbetet att vi har uttrycket ”fyllångest” i vårt språk.

Det ordet skulle kunna leda folk rätt;
levern är förgiftad.

Varför ska du tiga?
Det är konstigt nog ingen hemlis längre för DN har meddelat att vi har en demokratur.

 

 

Författaren Wilhelm Moberg meddelade oss det redan på 60-talet
DN ligger således 60 år efter Moberg. Sextio år är i sammanhanget ”ingenting” för väst ligger mellan 60 – 6000 år efter normala, öppna och fria länder avseende mycket t.ex. att ångest är leverns språk eller kopplingen mellan tarmsystemet och hjärnan.

 

Klicka

När demokraturen sen övergår i en diktatur, som lite senare mynnar ut i en revolution, inträffar det jag är 100% säker på kommer att ske; människan lär vallfärda mot riktiga och hållbara kunskaper som man får ta sig an i smyg först…

Det är inte konstigt alls om man betänker hur mycket strunt de slår i oss nu. Medan de kör sin demokratur tänker jag producera böcker som innehåller just riktiga kunskaper.

Är du sömnlös eller har sömnproblem?
Be då bibblan ta hem ”Sömnlös” och häpna! Riktiga kunskaper! Du kommer sova som en bebis. Den finns billigast hos Immun.se, som e-bok och Egmont håller på just nu och läser in den som ljudbok.

Siwert kikar bakom kulisserna rent energimässigt
Hans nya bok ”Folksjäl – som i en filterbubbla” är på väg till mig och dyker upp vilken dag som helst och den ska jag sträckläsa. Titeln får en i vart fall att tänka på en demokratur.

Komplext matematiskt system
Han skriver i artikeln nedan att han kan mycket lite speciellt i jämförelse med den indier han tar upp. Jag har utrett ämnet i snart 40 år… det började med att chefredaktören på Året Runt ville att jag skulle skriva en artikel om att dessa energimänniskor blåser folk på pengar. Jag besökte en och var tvungen att lägga jobbet med ordet;” Jag kan inte döma än, måste utreda på djupet”… pågår än!

Vi får se längre fram om Siwert är rätt ute ang. Trump
”Intressant nog når Trump sin personliga måncykel 2020, samma år Sveriges öde enligt den enklare Vimshottari-metoden går in under den Onde Rike Mannens period – en tid borgare kommer att önska de bildat sig lite bättre och lärt sig se igenom falsarierna de svalt med hull och hår i hela sina liv… Vimshottari eller Ashtottari, metoderna skiljer sig åt men är bara pekfingrar.

Klicka

Och alla vägar bär ju till Roms sammanbrott. Nyckelordet här är att den transpersonella onda demon jag kallat Den Onde Rike Mannen hatar Trumps protektionism och att man kan tänka sig ett den nyliberala djävulen gör sig kvitt Trump vid den tid Rao pekar ut. Passande då att Fan bryter ut i full kraft även i Sverige, satellitstaten till USA.” Läs mer

Du får inte röja vad Trump sa i FN!

Energi får du inte tala om, absolut inte!
Det är uteslutet att göra det i Sverige eftersom det är klassat som humbug. Om du studerar energiläror ett tag, eller läser Siwert ett tag, förstår du varför. 

Däremot är det ingen hemlis längre att man får kvicksilver och aluminium med mera i sig av vacciner, för det skrev Aftonbladet om häromdagen.

I UMS kurs 3 får du lära dig hur du blir av med det vilket är smart att rensa ut eftersom aluminium tycks ha starka kopplingar mot demens, enligt bl.a. regeringskällor i USA.

För väst nya kunskaper, de är urgamla i resten av världen, kommer att fullständigt explodera framöver.

Jag är helt säker därför att jag attackeras allt mer sällan, och när man attackerar författare idag gör man inte det sällan sexvägen. Tvåhundra pinuppor vill bli ens vän på FB etc.

Doktorn som är fri dvs inte avlönad av bolag förklarar:

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Hej Lena! Jag följer dina artiklar varje dag och lär mig helt nya saker tack vare ditt gedigna arbete att väcka oss alla. Önskar dig allt gott i världen. Må Gud välsigna dig! Kram och stort tack för att du finns! <3

Kommentera