En het potatis som redan har ruttnat

Svenskarna kommer inte att överleva om de inte mycket snart, helst igår, ser skillnad mellan brottsalibin och åsikter. Ovan har vi en kvinna som begår ett brott och alibit är att offret är man. Som enda land i världen ? gör kvällspressen reklam för en brottsling, mycket vanligt. Försök inte få dem att skriva om en ny innovation.

Tar vi bort alla män kommer de ge sig på något annat därför att den huvudsakliga sysslan är inte åsikter utan brottslighet.

Jag har full förståelse för att Medelhavsländerna nu aktivt raggar turister ifrån andra länder än gränslösa Europa. Du kan flyga från Kina med charter till alltfler ställen, och man tar in ifrån Iran, Irak, Afrika, osv.

Vi får se när feministerna börjar köpa slavar
Författaren till boken ”Folksjäl” påstod att vi har en slavhandlares själ så det är nog en tidsfråga.

Köpen för 400 dollar per man kommer att kallas för ”humanitär hjälp” och motiveras med att ”vardagspuzzlet måste ju gå ihop”. Nej, jag har inget till övers för detta gäng som jag ser som extremt svåra barnmisshandlare som tyvärr aldrig grips för det. Inte än, i vart fall.

Artikeln fortsätter under slavauktionen.

Vad kommer historikerna att säga?
Jag har redan konstaterat att de som varnade för kvinnlig rösträtt håller på att få ”rätt” men det var inte bara kvinnlig rösträtt utan allmän rösträtt de bråkade om.

Men vi hör aldrig talas om att statare t.ex. inte hade det eftersom feministerna har gjort om det hela till att det bara var kvinnor som inte hade det. De ljuger inte sällan helt skamlöst. Den som inte kollar just deras källor lär bli blåst ofta eftersom de saknar all form av moral. De bryr sig inte heller om att de skadar sina söner.

Klicka

År 2018–2021 firas ett viktigt jubileum i Sverige – den allmänna och lika rösträtten fyller hundra år. Så heter det åtminstone i högtidstalen och i den gängse historieskrivningen. Men hur allmän blev egentligen rösträtten?

I själva verket var det så att en rad så kallade rösträttsstreck – diskvalificeringsgrunder från rösträtten som införts i början av 1900-talet eller tidigare – kvarstod efter 1921. Bland de faktorer som under lång tid framöver kunde diskvalificera vuxna svenska medborgare från rösträtt fanns straffpåföljd, omyndigförklaring, konkurs och försörjning av fattigvården. Därtill kom faktorer som än idag påverkar rösträtten, som nationellt medborgarskap och ålder. Det har även funnits praktiska rösträttsbegränsningar, som särskilt hindrat etniska minoriteter som romer, resande och samer från att rösta. Kampen för en allmän rösträtt var alltså inte avslutad 1921. Källa

På 80-talet sa jag, och alla skrattade mycket högt, att ”feminismen blir vår död” och trots det kunde inte ens jag föreställa mig i sinnevärlden hur det skulle bli.

Jag var på en fest hos en författarkollega, och på den mötte jag en professor i historia som sa mig att låt dem skratta för du har rätt.

Han berättade att så snart ett samhälle feminiseras blir det alltid invaderat.

ISIS har meddelat att de tänker bränna ner Europa.

Det ska ha skett många, många gånger men jag utgår ifrån att feministsoldater har rensat bort alla fakta åt det hållet sen länge.

I nutid är Uppsala Universitet i blåsväder därför att man ljuger på och har åkt dit.

Jag har också skrivit i alla tider att feminismen skapar ansvarslösa män och galna kvinnor.

 

Den fuskande professorn i Uppsala räknas till gruppen ansvarslösa män, och nedan ligger filmer som röjer i frågan, och den andra videon är ett läsartips, tack!

Galenskaperna behöver jag inte ens räkna upp.

De som funderar på att lämna landet ska nog ta in detta delikata problem, att man försöker rulla samhället med modershjärtat, i sin kalkyl. Det är inget fel på modershjärtat, tvärtom, när det klappar för småbarn.

Så, vad gör man, om man är tokfeminist?
Då gör man om 30-40-åriga ISIS-soldater till barn.
Var och en får ju fundera på när det går åt helvete på allvar.

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera