En helt ny värld som vi ska bekanta oss med

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Om du inte har noterat det så har Sverige just haft ännu en statskupp i slow motion, Lööfs uppgift torde ha varit att se till att en statsminister, som röstats bort två gånger valdes, och det händer mycket som gör ”alla” upprörda, förvirrade och stressade.

Jag var ute och åt middag med en mycket trevlig påläst svensk gentleman, ifrån snudd den finska gränsen i Norrbotten, och vi konstaterade att det finns inte så mycket mer att skriva om avseende Sverige, som idag måste kallas för en öppen diktatur.

Det räcker med att ett parti, som knappt kom in i riksdagen, har fem ministerposter eller att den som var ansvarig för Transpoststyrelseskandalen nu är digitaliseringsminister.

Eller att röstsiffrorna skiljde väsentligt före och efter dataavbrottet under valkvällen. De leker med oss…

Det är hög tid att ägna sig åt den nya världen
Dolores Cannon var en mycket egen författare, och hon sammanfattar på 2,5 minuter nedan varför allt är så konstigt som det är nu.

Räkna med mängder med vansinnigheter…

Vi får två helt olika världar varav den ena nya blir
framtiden, och den gamla dör, och med den lär de som inte ”hoppar” följa med.

Jag kliade mig i huvudet länge inför Cannon, är hon galen?, ända till den dagen det slog mig att den nya värld som hon beskriver i väldigt många videos är mycket lik den värld jag redan har omkring mig i såväl TRNC som i Indien.

Jag behöver inte ”hoppa” så långt men det får nog den som vill få alla våra hundar att bli morotsknaprare pga klimattjafset göra….

Räkna med vansinnigheter
Vi befinner oss i nedbrytningstiden. Det är en process, och det kommer inte alltid att vara så här.

Istället för att syna den ena vansinnigheten efter den andra ska vi i framtiden ägna oss åt den nya världen, och leta tecken på att den är på väg.

Dolores talar om att världen just nu består av två typer av människor, och min bordsherre sa under middagen då vi var ute; ”De som inte har fattat nu (att Sverige är en öppen diktatur) kommer aldrig att fatta det.”

Jag skriver under på det, och det är ”normalt” om vi lyssnar på människor som upplevde t.ex. Sovjet och DDR. Jag mötte chockade såna då Berlinmuren fallit, och de förstod att de inte hade bott i Paradiset och att alla inte var djupt olyckliga, fattiga och eländiga utanför.

Vi känner igen det ifrån MSM:s beskrivning av t.ex. Indien som ett våldtäktsland, t.ex.

Vi vet redan att man bankar in i oss att allt är socialt, psykiskt, arbetsrelaterat… Lika falskt det som bilden av Indien.

Varde ljus
Michael Tellinger är en av vår tids upptäckare av gamla civilisationer i södra Afrika och kopplingen till modern vetenskap. Ett nytt vetenskapsparadigm börjar så smått att offentliggöras.

Magnetismen, alltid repellerande, manifesteras för oss som ett torus och skapas från en högfrekvent ljudvåg som är en skalär våg. Den skalära vågen betecknar en våg som utvecklar sej homogent åt alla håll. Högfrekvent ljud jobbar i tandem och under det elektromagnetiska fältet, och det är ljud långt utanför vårt hörbara spektra. Ljud skapar elektromagnetismen och de potential som växer inifrån och ut, i alla storleksdimensioner.

Ekvatorn i ett torus är källan till fältet där resonans på varierande avstånd skapar det som vi ser som materia. Från detta plan, även kallat nollpunkten, börjar alltså de resonanser med olika potential som sedan skapar vår materiella värld.

Potentialen bildas av de vortex som strålar ut från ekvatorialplanet och bildar vårt elektriska universum. I alla potentialer finns ett centripetalt och ett centrifugalt vortex som jobbar runt samma axel i vinkel mot ekvatorn.

Jordens magnetfält skapas av den skalära ljudvågen ur planetens rotation runt sin axel, liksom hos andra planeter. Magnetfältet bildar i sin tur elektriska fält som skapar vindar,tornados och andra väderfenomen. På jordens yta är till exempel potentialskillnaden per vertikal meter 100 volt ända upp till flera hundra meters höjd, sedan minskar den successivt. Planeters centra har inga kärnor av metall som msm-geologer räknat på, planeter är ihåliga med ett yttre skal.

Allt som vår perception uppfattar som materia är alltså resonanser under olika tryckförhållanden som vibrerar med sin specifika frekvens, hjärnan tolkar de olika densitet som gaser, vätskor och fasta ämnen.

De subatomära skikten på frekvenser närmast under materian tillhör vårt medvetande, ett medvetande som reagerar på det elektromagnetiska fältet. Vi reagerar alla olika på dessa stimuli, och kan ofta också skapa dem själva genom meditation.

Då kan man också dra slutsatsen om hur vårt medvetande också kan skapa vår verklighet runt oss, vi är själva den källa av energi som skapar realiteten. Vi är skaparna, utvecklade under många årtusenden ur ett alltmer förfinat DNA. Det vetenskapen kallar för junk-DNA har visat sej ha en underliggande struktur, uppbyggd som ett mänskligt språk. Detta är alltså de 90% av vårt DNA som ännu inte är aktiverat.

En annan grundläggande slutsats kan dras av Michael Tellingers presentation, en slutsats som kullkastar stora delar av det nuvarande partikelzoo som skapats inom den i allra högsta grad illustra kvantfysiken. Kvantfysiken är ett veritabelt akademiskt svart hål av ihåliga teorier.

Protonen är liksom elektronen ingen partikel utan en del av ett laddningsfält där det omgivande fältet bestämmer storleken på den aktuella torusen. Väteatomen, liksom de flesta mindre, icke komprimerade enheterna i det periodiska systemet varierar i storlek efter det fält de är i anslutning till. Eller med andra ord, i vilken kemisk förening toroiden ifråga är del i. Det är bara att jämföra atomstorlekar i en grundämnestabell, antalet protoner och neutroner bestämmer inte storleken, det gör det omgivande fältet.

Eftersom vi är skaparna har vi också utrustats med ett samvete och ansvaret för våra handlingar. Något som många vill bortse ifrån vilket alltid leder till de katastrofer som mänskligheten med jämna mellanrum har utsatts för. Källa

Michaeltellinger.com

Michael Tellinger 2017

Uncovering the missing Secrets of Magnetism

Före den sista januari har energifolket sagt att vi måste välja sida och som jag tror att du redan har sett kommer jag att lämna den gamla världen därhän och heller inte bry mig om dem som väljer att stanna i den.

Vi kan säga så här; från den 1:a februari kommer vi ägna oss helt åt sanningar här i bloggen och inte dogmer, lögner, etc. Den gamla världen, och dess medborgare, får ingen som helst energi av mig mer.

Jag själv kommer också att fortsätta mitt arbete med att ta hem lösningar för sjuka, och ifrån Asien.

Mina medlemmar i UMS tillhör den nya världen, trots att många av dem är utslagna, utförsäkrade och jättesjuka just nu, och det kan man vara säker på eftersom de köper kunskap utifrån. Vi har enorma mängder kunskap som bör hämtas hem, se video 3.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

3 kommentarer

  1. Dolores Cannon är en otrolig kvinna med kunskaper som går långt bortom gränserna av vanlig förståelse. Ändå… djupt inne i hjärtat, om man är känslig och observant, så kan man förnimma en resonans av igenkännande. Ungefär som att man känner igen ”något” speciellt, fastän man inte kan förklara det i ord eller sätta finger på. Som en vacker sång som man inte hört sedan barnsben, man plötsligt få höra igen och känner igen delar; det vibrerar på ett vidunderligt sätt.

    Överhuvudtaget tycker jag att du, Lena Holfve, när du skriver om energimänniskorna, sannerligen berör en de viktigaste aspekterna/beståndsdelar i livet; att gå bortom allt tjafs vi möter i det dagliga livet (som våra hjärnor ofta går vilse i / blir fångna i), genom medier, problem, flaska / kontrollerade oppositioner, och allt det andra som vilseleder, förför och kidnappar oss, dragandes me de lägre resonanserna av existensen. (Att genom omedvetenheten inom oss själva, vi rent av tillåter oss att sjunka ännu mer ned i de längre resonanserna, menar jag)

    Med det menar jag förstås inte att vara nonchalant i allt vi möter i det dagliga livet inklusive människorna och situationer, tvärtom; vara medvetna och observanta… Men kanske inte alltid engagera sig i det energimässigt. (Lt att säga, inte alltid så enkelt att göra 😉 Men att behöva förstå som människa, att kunna separera sig från det som håller oss fångna i tanke, kropp och ande. Och att förstå vårt sanna ursprung. Och i allt detta spelar energin en avgörande roll.

    Vi är som människor med amnesi 😉 Vi glömde bort medvetenheten om vårt sanna ursprung. Det är nog därför världen har blivit så kaotiskt, då i det storskaliga uppvaknandet inom människorna, polariseras nu den gamla och nya världen ytterligare, och skapar dessa kaotiska manifestationer vi ser nu i världen och runtomkring oss.

  2. Träffsäkert! Många har skrivit och ältat paradigmskiftet, det som pågår just nu. Den sker på alla nivåer, socialt, i vetenskapen, historiskt och rent allmänt kunskapsmässigt. Det har alltid funnits följare, inspiratörer och ledare, alla har egentligen rätt att välja sin egen roll här om de vill, men detta är något som den illusoriska makten i Sverige noggrant sett till att stoppa. Ska bli intressant att se hur många som kan ta sej ur den mentala sörja som de orderföljande provinsiella politikerlägren i EU sett till att skapa.

1 trackback / pingback

  1. En helt ny värld som vi ska bekanta oss med – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.