En fråga vi måste ställa oss om mental hälsa

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klIngen berättar att vi dödar folk | Aftonbladet
Skamligt att Sverige deltar…

Det kan vi kalla för fakta, och många miljarder har det kostat.

Du får mer än gärna testa i din bekantskapskrets, och kolla om någon i den vet att vi är en krigsnation.

Jag har testat
-Nej, vi håller på med fredsarbete.

Det är krig – vi måste acceptera det nu | Aftonbladet

Nån vet att vi krigar för att flickor ska få gå i skolan
Hur naiv får man bli? Tydligen så naiv.

Skärmavbild  klOm du sen frågar folk om de tror (på allvar) att man kan kriga utan konsekvenser ser de väldigt frågande ut, och än har jag inte stött på någon som förstår det logiska i att vi har soldater inne i landet.

Så hamnade Sverige i krig – Fokus

Sveriges hemliga krig – DN.SE

Folk vet kanske att Söder är ordförande för European Institute of Peace men jag har ännu inte mött någon landsman som inser hur fruktansvärt provocerande det är med damer som Margot & Söder, och organisationer som just European Institute of Peace, och folk förstår inte hur det kommer sig att land efter land efter land alltid portar dem.

alon
Värden

Om jag berättar för en svensk gäst att min hurtfriske, mycket välfungerande och supertrevlige värd blev helt mörk i ögonen bara han hörde damernas namn, sist de var i farten i Mellanösternfrågor, tre år sen?, så förstår inte en svensk gäst det.

Det går inte att få folk att ta in på allvar att vi kallas för ”Hycklarnas land”, och jag har berättat för landsmän om en pojke ifrån just Afghanistan, som sa i något TV-program här nere att ”svenskarna är de ondaste människor som finns på hela jorden, och jag hoppas de brinner i helvetet.”

Den kommentar jag främst får är att där ser man hur illa fostrade de är!!!

2018 exporterades krigsmateriel från Sverige för 11,4 miljarder. Det är en tredubbling sedan början av 2000-talet. Räknat per person är Sverige ett av de länder som säljer mest vapen i världen förutom att vi krigar aktivt.

Skärmavbild  klDet här börjar likna klassisk sinnessjukdom, och Svensson har en så förljugen självbild att vi snart kan börja tala om psykos.

Lägg därtill att vi förtalar precis alla länder, ljuger och hittar på, förvanskar, och vill fostra allt och alla…

Det är konstigt, det är mer än konstigt, att vi inte får en atombomb i huvudet varje vecka, och en förklaring kan möjligen vara att den var fejk?

En journalist berättade för några år sedan att hon hade blivit jagad, jag tror att det var i Ryssland, enbart för att de förstod att hon var svensk journalist. Hon förstod inte det alls!

Testa gärna själv, rapportera gärna om du träffar på någon som förstår på allvar vad vi håller på med, och vilka konsekvenserna blir, förr eller senare.

Folk tror på allvar att vi inte har varit i krig på 200 år…

Skärmavbild  kl

https://www.youtube.com/watch?v=G3nkHNV4hXg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Din gamla kompis ger mig mardrömmar. Inte bokstavligt förstås. Hoppas innerligt att slippa stöta på henne i det astrala. Lena påpekade särskilt ögonen men dom har jag svårt att se. Kanske jat testar att förstora bilden vid nåt tillfälle. Men det var hela hennes uppenbarelse som påverkade mig. Har hon lett eller ens skrattat sedan hon och Lena gick skilda vägar. Ser henne som en biologisk robot. Hel iskall, helt utan känslor. Skulle förmodligen inte låta nån skilnad om läste ett kakrecept eller en dödsdom.
  Apropå nåt helt annat. Lyssnade på senaste avsnittet av Whitley Striebers podcast Dreamland. Han som bli utsatt för dom grå ni kanske vet och skrivit böcker om det. Hur som helst så lade han fram en intressant teori om dessa som jag aldrig tänkt på förr och förmodligen ingen annan heller. Han föreslog att dom han stt, andra har sett inte ens är fysiska varelser. Att dom tillhör en för länge sedan utdöd ras eller art. Men att dom fortfarande minns hur det var att leva i den fysiska världen. Därav deras intresse och experiment på oss. Dom vill tydligen uppleva 3D-världen igen med fysiska kroppar. Och försöker skapa hybrider som kan leva här. Hur som helst var det en intressant diskussion.
  https://www.unknowncountry.com/dreamland/jeremy-vaeni-goes-after-whitley-on-a-new-world/

 2. Ja, det är bedrövöligt, möjligt att hon kommit på att jag hade ”rätt” i det jag sa då vi var 16-17 år, och vad som sas är hemligt. Men AS tillhör kopiatorerna och de har det inte lätt i den nya energin, kan de omöjligt ha. Jag ska kolla upp ditt tips, tack, då jag får tid. Just nu lyssnar jag på en robot…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.