En helt annan planet; allt är tvärtom

oratpolis

Snart är det dags att sätta på sig stålrustningen… och åka till Sverige. Det är ju så; vimlar av extremt elaka människor där uppe, och ett skäl kan vara bly- och manganförgiftning. Våldsverkare har inte sällan höga halter mangan i sig har studier i USA visat.

Manganese Pollution and Violent Crime | Request PDF – ResearchGate
Pollution may lead to a life of crime | New Scientist
Chemicals and Crime: A Truly Toxic Effect – The Washington Post

Jadå, jag ska skriva en bok om metallförgiftningar också men det lär ta många, många år – tror jag – innan man släpper sociologin i Sverige; allt är psykiskt, socialt!  (Ångest, psykiatrin och Mikael Persbrandt.)

Jag började med ”Mögelförgiftad” eftersom de anses vara 1,7 miljoner och var femte svensk bor i mögel. När de söker upp vården får de veta att de lider av ”psykisk ohälsa” och de blir aldrig friska. Inte innan möglet trängt ut.

Socialt test!
Du kan testa själv, när folk säger att någon i er omgivning är elak, galen, våldsam, psykiskt sjuk så kan du svara; ”Frågan är om det är mögel eller mangan?” Får du se reaktionen…  sen kan du räkna ut själv hur många 100 år det kommer att ta innan Sveriges isolering är bruten.

petrea kopia
Bild 1; Petrea har fått veta att hon är obotligt psykiskt sjuk, bild 2: börjat i UMS och har bollarna klara för sig, bild 3, möglet tränger ut, bild 4; återställd och nu åter i jobb.

 

Fullständigt normalt
Igår fick jag hyran sänkt med 70 dollar, så nu har jag samma hyra som jag brukar ha. Kronan har gått ner och dollarn upp. En svensk, som funderar på att lämna Sverige satt på terrassen då värden kom, och kompisen gapade och sa att det normala är att hyror höjs!!!

Värdens beteende är precis lika ”normalt” som mitt lär bli den dagen dollarn åker ner våldsamt i värde, kontraktet är skrivet i dollar, för då mejlar jag honom och säger; Nu får du nog höja hyran!

Går han i KK har jag ingen lya, och om jag inte kan betala en tokhög hyra pga valutavingel så har han snart ingen bra hyresgäst för då drar jag öronen åt mig.  Kallas för logik!

Förgiftad, förstörd och våldsamt gapig och straffande
Jag körde högertrafik en dag här på Norra Cypern, och en man i 60-årsåldern som satt på en traktor viftade och ropade skrattandes;
– Left, mam! Left!

svenskarJag styrde bilen rätt, han gjorde tummen upp och log brett och samma sak hände några veckor senare men jag körde vänstertrafik i ett litet villaområde i Njutånger i Hälsingland. (Jag ställde bilen strax efter då jag insåg att jag var på tok för sjuk, parasiter och aluminiumförgiftning, för att ens köra bil.)

En svensk man i 60-årsåldern vevade ner rutan, och svor och skrek och gick på så han blev röd i nosen, och det var nog den dagen jag insåg att vi har stora problem, och har haft länge. Bilden ovan visar en polis som tar tillfället i akt att privatstraffa en demonstrant år 1966.

Aftonbladets ledarskribent tar tillfället i akt:
Många känner säkert stor frustration över att Martin Timell frias från anklagelserna om våldtäkt. Efter höstens Metoo-rörelse hade man ju här en våldtäktsanklagelse som faktiskt höll för åtal.
Det fanns till och med vittnen. Källa

svenskar

Jag minns då vi hade den så kallade Humlegårdsmördaren på tapeten, och en lekmannadomare sa då hon anlände; ”Tänk så skönt att polisen har tagit Humlegårdsmördaren!” Rådmannen svarade; ”Det är väl det vi är här för att ta reda på om de har gjort.”

Vi släppte den åtalade dag tre, och direkt efter kriminaltekniker Elving Gruvedals vittnesmål eftersom han  styrkte till 100% att spermierna på offrets mage inte tillhörde den häktade och åtalade finnen. Femton år senare, då DNA-tekniken kommit längre, sa en kriminalkommisarie från just Tekniska roteln till mig att vi fattade rätt beslut; det var absolut uteslutet att det var finnen som mördat kvinnan i Humlegården.
– Givetvis, sa jag, det är lite väl långsökt att besluta att finnen har mördat kvinnan, utan att lämna ett enda spår efter sig, och sen våldtas hon av Mr X som sprutar sperma över hela henne…

Dagen efter då jag gick till kiosken stod det på just Aftonbladets löpsedel;
”TINGSRÄTTEN SLÄPPTE HUMLEGÅRDSMÖRDARN!”  Det var det vi hade kommit fram till att han inte var… så jag gick hem, rätt förbannad, och skrev kriminalromanen ”Häktad på sagolika skäl”, som kommer som ljudbok senare i år.

AB har inte lärt sig någonting sen dess; 37 år sen?

Nu ska jag se några videos så man vet vad som händer i världen: 

https://www.youtube.com/watch?v=5x5QR2wP69g

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

6 kommentarer

 1. Jag fick i mig mycket mangan via vattnet efter en vattenanalys men jag hämtar rent dricksvatten sedan 1-1/2 år

 2. Kort stubin har jag alltid haft 😉 Det finns flera skäl till att jag mår bättre idag men vattnet är säkert en. Köper även kolsyrat vatten som jag bättrar på med lite extra citron.

 3. Pensionärerna ska flytta ut, helst gå och hänga sig.

  http://www.friatider.se/spr-kproblem-i-ldreomsorgen-skapar-livsfara-f-r-de-ldre

  Ännu en galen kvinna. Den här gången från Tyskland, för omväxlings skull.

  http://www.friatider.se/video-milj-partist-avbryter-tyst-minut-f-r-v-ldt-ktsm-rdad-flicka

  Özz Nujen, den kurdiske ”komikern” ska nu hjälpa FI komma in i riksdagen. Lycka till med det, om nu FI verkligen behöver fler sänken är i skrivande stund oklart.Han som kallade Janne Josefsson för creepy gubbe. Är förmodligen det enda roliga han har sagt, om än ofrivillig humor.

  http://www.friatider.se/zz-ska-hj-lpa-fi-n-riksdagen

  Mohamad vill åka hem till sin familj i Syrien. Får inte. Ännu ett krigsbyte.

  http://www.friatider.se/mohamad-vill-ka-hem-f-r-bidrag-f-r-att-stanna-ist-llet

  Galen kvinna ljög om våldtäkt – igen. Får räcka för idag med rubriker. Orkar inte mer.

  http://www.friatider.se/kvinna-lj-g-om-v-ldt-kt-f-r-andra-g-ngen-f-r-samh-llstj-nst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.