En annan planet…

Yrkestjuvar har hälsat på, och det är mycket ovanligt med inbrott i TRNC, sist var nog för tio år sen? Nu har ”alla” lärt sig att det kostar fem år på kåken, och då ser vi inga nya på tio år, och allmänpreventionen styr.

-För dyrt!
Kriminella är alltid affärsmän som kalkylera risker, vad sociologin än säger så är det så, och de som utförde inbrott här måste ha haft en usel lokalkännedom. 99% av den lilla brottslighet som är klaras upp, och i Sverige är siffran 1%, tvärtom som vanligt. Och vi vet att det ingår att främja kriminalitet då en fascism byggs.

Ladyn lär åka in i många år

feminin
Det är via domstolarna man bäst ser hur ett samhälle fungerar eller inte fungerar, som jag ser det.

Här har vi nu en kvinna, hela klipp nedan, som är släppt mot borgen, och som riskerar många, många års fängelse, och det hade nog inte hänt i Sverige, eftersom brist på ansvar i princip inte är ett brott.

Kvinnan hade ansvar för en trettonåring, som har blivit våldtagen av en 17-åring dvs de har haft sex, och lovlighetsåldern är 16 år. Om en kille på 17 år har sex med en 13-åring så blir det med automatik rubricerat som våldtäkt.

maskulin energiHon har dessutom försökt tubba 13-åringen att inte berätta för nån…Det kallas för skyddande av brottsling, hos oss.

Som vi förstår är kvinnan helt renons på feminina energier vilket med automatik i princip snabbt leder till brottslighet. På samma sätt som sker då de maskulina energierna ”vänder”, och ribborna sänks uppenbarligen för varje år som går.

Själen sydöver i ljuset

Jag har letat på Internet, och hittar ingen som reagerar som jag gör avseende Fi:s kampsång nedan.

Jag hittar folk som anser att den är hatisk och vidrig, etc, men jag hittar ingen som bär upp medkännande, ömhet, sympati, och jag tror att vi är där, för länge sen, att lejonparten är helt förstörda som människor och därför är de helt renons på empati.

Själens växtkraft  i nord

Det ligger nog inte så mycket politik bakom, utan det är en ren energifråga och är en konsekvens av ljusbristen möjligen?

När jag lämnade Sverige upplevde jag att jag såg ut, och kände mig, som en 80-åring.

Det känns som om den stora faran är att allmänheten inte ens regerar normalt längre.

I slutet av filmen vrålar publiken av förtjusning och applåderar, och om man inte reagerar har man noll koll på att de vi ser med stor sannolikhet är mödrar.

Jag tycker mig skönja Anna Lindh, hon hade två, och då kan man heller inte föreställa sig hur det är att vara t.ex. en tolv år gammal son som ser sin mamma jubla över budskapet att alla män ska dödas.

bennyNu har inte jag frågat gamla SÄK-chefen t.ex. men jag är rätt övertygad om att samtliga inblandade hade kunnat åtalas här, och för att de mordhotar, och inte ansvarar för och beskyddar ens sina egna barn – än mindre andras.

Pojkar ska inte höra en mamma vråla att han ska dödas, det är formellt grovt olaga hot. Flickor får förebilder som gör en helt mörkrädd men mest mörkrädd blir jag av det faktum att sådan här typer är hjältar.

Kvinnorna i videon lär aldrig åtalas i Sverige, olaga hot och ren terror kallas numera för debatt eller journalistik, och vi kan nog enas om att de inte tror på karma – för de vet ändå inte vad det är – och tänker aldrig ändå – de bara reagerar.

 

Vi ska gå igenom Sverige från 1975, med start nästa vecka, och se hur vi blev ett land för kriminella, men först vill jag ha en dator med hela svenska tangenter…

Spread the love
Om Lena Holfve 9181 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.