En äkta pedofil arresterad!

Skärmavbild    kl

A United Nations adviser and the founder of Street Kids International was arrested on suspicion of pedophilia after he was caught with two young children during a police raid. Läs mer

Pedofiler dras alltid till jobb med barn, och de ger aldrig sina offer stryk och det vet man rätt tvärsäkert sen länge. De jobbar med glass, godis, smicker och manipulationer.

Det är mycket vanligt att de lever dubbelliv och t.ex. räddar barn eller är engagerade mot t.ex. pedofili. Ingen normal människa går omkring och tänker på pedofiler hela dagarna… för att slåss mot dem!

När jag synade pappan i pedofilfrosseriet kom jag fram till att han inte jobbar med barn alls. Han har iscensatt välgörenhet för hemlösa vuxna, och är med i två stora vuxenorganisationer.

Pedofiler är rädda för vuxna…

Skärmavbild    klDen anklagade mannen har inte blivit anhållen, och det beror nog på att soss, polis och domstolar kan det här rätt väl.

Det har haglat anmälningar mot honom, och presenterats ”bevis”, som saknar bevisvärde helt,  och delar av alternativmedia har kört förtalsdrev utan att syna ett dugg.

Hedinskandalen är precis samma manus
Dvs i botten är det rättshaverister, som kör privatspaning, trollar fram egna ”vittnen”, och har snudd egna domstolar, och i många fall kör de alkoholistsymtomet HA RÄTT. I Hedinfallet har ett ”vittne” redan medgett att hon ljög.

…på Facebook kan man läsa att de startade i Roslagen år 2007 av en grupp poliser för att stoppa den grymma illegala jakten på varg i rialareviret norr om Stockholm.

Enligt länsstyrelsen i Stockholm etablerades dock inte vargreviret förrän två år senare och ingen tjuvjakt har någonsin konstaterats.

Dvs. man hittar på, och Hedinfallet kanske kan få allmänheten att se att rättshaverister är rätt farliga typer.

De vill kunna hitta på i fred!
När en sån som jag sen börjar granska dem blir det givetvis sexattacker.

kat

Hade jag svarat så hade den störde bakom fejkkontot med stor sannolikhet stönat och flämtat.

Så dyker det upp fake- smickermän:
Good day Lena, How is your day ending? We got connected on LinkedIn. My name is Antonio NN NN. Please I want to know if I can communicate with you here by email. It is private and important.

Let me first apologize for what am about to say here. I saw you on LinkedIn and I really love the way you look. You swept me off my feet. Saying this makes me nervous because I have not done this before. I apologize if this makes you angry because LinkedIn is not the right place to do this. Please do not be offended. I would really love to know you better. We can be better friends.

Please revert back ASAP.
NN

nKontrollen visade att vi aldrig varit ”connected on LinkedIn”. Det fanns en Antonio NN NN, som jag skrev till och han blånekar till att han har kontaktat mig.

Smicker-Nisses e-post var kul; en lång sifferrad och så gmail.com  typ 6761289189798249@gmail.com

De är kriminella
-bedragare, förfalskare med mera, och borde buras in.

Domstolarna är för mesiga mot rättshaveristerna
Vi får hoppas att dessa svaga män tar sig till TRNC och sextrakasserar mig här. Den senaste var en arab för några år sen osom åkte in på sju år…

Men det vågar de väl inte; så det blir nog trollande bakom skärmar i flera månader, på nätterna, och på dagarna oroar de sig för den svenska rättssäkerheten. Den oroar mig också, men inte av samma skäl.

Det var först i Indien jag fick förklaringen varför de aldrig bekommer mig; jag har Adhi Yoga-energin. En energieffekt är att om du slungar något mot mig på allvar så får du tillbaka det i ditt eget huvud. Dvs du når aldrig fram. Den innehåller en hel del feminin energi, och sammantaget skapas ett helikopterseende.

Adhi Yoga
Adhi means “first”, indicating these individuals will be pioneers or the first to do something = För-fattare.

https://www.youtube.com/watch?v=bnauSZHvVJk

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.