En afrikansk student

maskulin energi

Jag frågade en afrikansk student, han bor i huset mitt emot, ganska nyinflyttad, och som stod på gatan sju på morgonen om han hade en viss vara hemma, han skakade på huvudet, men sa mig att han kunde åka ner till fem mask energi emarknaden åt mig.
-Jag ska hämta pengar, sa jag, och han ropade över axeln och på väg mot sin bil;
-No!

Jag tänkte att han lägger väl ut då, och jag visste att det rör sig om 20 lira ungefär, så jag plockade ihop dem, och la på terrassbordet, han kom med varan, kikade på pengarna, och sa mig;
-I don´t want your money.

Jag tackade, sa honom att han är välkommen att söka upp mig om han behöver intuition-vishet, och han log brett och nickade.

Trots att jag har varit här i TRNC i snart tio år tänker jag för ofta svenskt, och vårt land är soprent på maskulin energi och respekt för kvinnlig intuition existerar inte.

Jag borde ha lärt mig att det är livsviktigt för honom att få utöva resursrikedom, närvaro och service, han är ingen man annars, och speciellt inte i kompisarnas ögon.

WHO säger att 1 av 3 kvinnor är utsatta för våld vilket står för att miljarder män numera är så feminiserade att de har tappat beskydd och service helt. Jag vet vilket svar jag hade fått i feministiska Sverige;
-Det kan du fixa själv, jävla kärring.

Det är det största skälet till att man inte bör vistas där om man är sjuk förutom den ständiga risken att utsättas precis överallt av män som är helt renons på maskulin energi dvs de som WHO nu talar om.

Eller som svenskan skrev, som åkte upp, och som inte varit där uppe i Sverige på många år.
-Lena! Det finns inga män här!!!

Nej, för feminismen går ut på att feminisera männen.

Anmälningar om kvinnomisshandel ökar lavinartat | Aftonbladet

Spread the love
Om Lena Holfve 10217 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.