”Eliten” använder ofta projicering som vapen

Skärmavbild    kl

En person som projicerar när den påstår att en annan person är snål, är alltså själv den som är snål. Ett annat exempel kan vara en projektion från någon som är som själv är rädd, men kallar andra för ”fegisar”. För att inte tala om ”ni är rasister” … när man själv planerar att tömma Afrika.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Under mina 10-11 år i den alternativa sfären har jag aldrig stött på mer rasistiska människor än dom som kallar sig för anti-rasister. Har aldrig stött på mer fascistiska människor än dom som kallar sig anti-fascister. Har aldrig stött på mer nazistiska människor än dom som kallar sig för anti-nazister och slutligen, jag har inte heller stött på mer intoleranta människor än dom som hela tiden gapar om tolerans. Det är min erfarenhet. Så visst projiceras det hejvilt här i Dårhuset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.