Elisabeth Svantesson hade nog fel terroriståsikt

kriminella
kandidater som spenderat flest år i fängelse.

Elisabeth Svantesson är förste vice ordförande för Moderaterna och Sveriges finansminister, som den 2 mars 2019 skrev texten nedan på FB. Det var då det…  och har du fel åsikt kan du sparkas uppåt eller nedåt. Vapen är mutor, hot, utpressning, honungsfällor, etc.

Det är alltid så då en fascism byggs vilket förklarar varför bara främmande makt kan förinta en -ism.


Finansminister Elisabeth Svantesson (M), leder arbetsmarknadspolitiken, som Arbetets ledarsida tidigare har skrivit, och för också debatten om A-kassans och arbetsmarknadens framtid. Källa


VI HAR UTVISAT SPETSKOMPETENS MEN VÄLKOMNAT TERRORISTER
Nyligen rapporterade media om en man i min hemstad Örebro som krigat för IS i Syrien men sedan återvänt. Väl i Örebro knivhögg han en man sju gånger i ansiktet, till döds. För den gärningen vill han nu ha medalj. Vi har varit senfärdiga. Vi har daltat med terroristerna.
De personer som anslutit sig till IS och som nu vill återvända till Sverige ska självklart inte bistås i detta. Om de ändå tar sig hit ska de lagföras och medborgarskapet ska kunna återkallas. Straffen för terroristrelaterad brottslighet måste skärpas väsentligt för att spegla brottens allvar och sätta dem i de sammanhang där de hör hemma. Regeringen måste nu börja agera.
Vi har blivit ett land som utvisar spetskompetens som bidrar till svensk tillväxt men låter personer som krigat med en terrorsekt gå omkring på våra gator. Jag tror att varenda svensk frågar sig: hur kunde det blir så här? Nu måste vi göra det bästa av en dålig situation.
Läs gärna moderaternas förslag för att stoppa terrorism:
https://moderaterna.se/m-det-kravs-nya-lagar-att-stoppa...


Ligister, kriminella, terrorister är mycket viktiga spelpjäser i bygget. OM Kinas nya stil; alla kriminella ska hem – är också vad turkarna säger – så förintar man alla -istbyggen för all framtid. De så kallade scapegoats – syndabockarna – är livsviktiga i bygget.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.