Elefantkyrkogård, och UD-korruptionen

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klSöder lämnar UD, och pressen uppger att det beror i botten på en konflikt mellan Söder och Linde, och det tror jag delvis på eftersom man skickar Söder till Bryssel, som styrelseordförande i European Institute of Peace.

Trettio miljoner om året att sätta snurr på…

Men det sägs nu felaktigt att det bestämdes i september, men regeringens pressmeddelande gick ut i  juli, se nedan, och det sammanfaller med en av de värre skandalerna;  Riksdagen kämpar för att få se UD-rapport.

Inte landshövding, och alla dessa pratjobb är väl en elefantkyrkogård? 
Vår, eller rättare sagt s-folks självbild är sådan att de på allvar tror att vi kan styra världen, påverka, ”hjälpa” och jag tar mig alltid för pannan … Det finns inga farligare människor än de som vill styra och härska över andra kulturer, raser, nationer – det är rasism det, statsrasism.

Skärmavbild  klVi kallas för hycklarnas land, och det beror på vårt krig i Afghanistan, våra hemliga krig, och det faktum att vi är en av världens största vapenleverantörer.

De flesta är dock lärda att vi håller på med fredsarbete.

Frågar du Söder kommer du helt säkert att få veta att vi är en humanitär stormakt… och jobbar, jobbar, jobbar för freden.

 

Isoleringen krävs verkligen för att det ska fungera
Det är inte konstigt att folk säger; ”Hycklarnas land”, och är det några som har skäl att hämnas är det väl just afghaner genom att just skicka upp soldater?

Trots att de sjunger att de är krigare så ”ser” inte folk soldater, och det är för mig helt obegripligt, men det beror väl på att folk som Margot och Söder spelar teater, och håller upp falska sken? Längst ner lägger jag en video med en afrikan, som varit i Sverige länge, och som ser kristallklart, som jag ser det, d.v.s. han delar min syn – och det är jag ovan vid.

35 miljarder kan ha lagts ner på kriget fram till år 2011 då en syning gjordes, och under sångaren fortsätter vi syna UD.

https://www.youtube.com/watch?v=G3nkHNV4hXg

 

Men det kanske blir färre skandaler på UD?
Skärmavbild  klJag har påverkats enormt då Margot och Söder har dragit igång eftersom folk utomlands undrar om vi är helt rubbade när de stått i Arvsfurstens palats och ljugit rakt ut om andra länder.

Gissningsvis är det viktigt att ingen tror att man är rasist varför EIP:s hemsida stoltserar med afrikaner på sin etta. Som vi redan vet via Dr Mumbi gör de vad de kan för att bli av med just EU-folk…

FN-folk är också anklagade i Mellanöstern för att de sett mellan fingrarna med vad som pågår i Libyen.

En facereading visar att Söder är fullproppad med tungmetaller, ögonen är nära nog helt släckta, och kristallkronor på jobbet hjälper inte, så vi ska nog räkna med nya hippa turer söder ut.

Sveriges hemliga krig – DN.SE

Ingen berättar att vi dödar folk” | Aftonbladet

Så hamnade Sverige i krig

Skamligt att Sverige deltar i kriget i Afghanistan

UD-familjen | Rebecca Weidmo Uvell  är en artikel som rekommenderas:Skärmavbild  kl

Pressmeddelande från Utrikesdepartementet
Kabinettssekreterare Annika Söder utnämnd till ny ordförande i Europeiska Fredsinstitutets styrelse

Publicerad 11 juli 2019
mediaKabinettssekreterare Annika Söder utsågs idag till ny ordförande i Europeiska Fredsinstitutets (EIP) styrelse. Kabinettssekreteraren efterträder Pekka Haavisto som i juni tillträdde som utrikesminister i Finland.

Institutet grundades våren 2014 av Sverige, Finland, Schweiz, Polen, Belgien, Luxemburg, Italien, Ungern och Spanien. Institutet ska bidra till att stärka Europeiska unionens globala roll för fred och medling. Institutet har sitt säte i Bryssel och har cirka 30 anställda och arbetar både med policyutveckling och konkret fredsbyggande och medling.

Sveriges har stärkt sin kapacitet att bidra till inkluderande och hållbara fredsprocesser. En stödfunktion för dialog och fredsprocesser har etablerats vid Utrikesdepartementet i Stockholm. Syftet är att stärka Sveriges engagemang i att lösa konflikter. Genom samverkan med EIP stärks Sveriges förmåga att analysera, förebygga samt lösa konflikter samt ge stöd till EU inom dessa områden.

Annika Söder är fortsatt kabinettssekreterare på utrikesdepartementet.

https://www.youtube.com/watch?v=PoKzPmBNN2I

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

 1. AS presenteras ofta som diplomat men har bara tjänstgjort på ambassaden i Venezuela som springflicka. Hon är journalist, fick sen jobb som presschef på UD, och där blev det tok, och jag avundas ingen som via kontakter fått höjdarjobb utan att ha en gedigen kompetens själv, i botten. Många har skrivit att AS tillhör nomenklaturan p.g.a sin mor och det anser jag är fel, Karin var hederlig. Det är snarare polare inom s-ledet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.