Trött på dagens ytlighet, snuttifiering, historielöshet, brist på bildning?

bild

siwert eBilden ovan är ifrån ”Folksjäl – som i en filterbubbla” och den som är på väg att avlida, som jag själv, av dagens ytlighet, snuttifiering, historielöshet, brist på bildning med mera kan nog få sig många aha-upplevelser genom att be biblioteket ta hem den.

Författaren skriver: Dygden gick i den grekisk-romerska världen under namnet (sunt) förnuft eller prudentlighet – det senare ett ord som i vår dekadentakulturs undervegetation framställs som något lätt löjeväckande. Det som avslöjar när en kultur fått allt om bakfoten och blivit en satanistisk kultur är just dess spegelvändning av egenskaper som en hyggligt frisk människa kan bejaka och istället börjar basunera ut sin perversion, inte olikt förutnämnd slum-tv som Paradise Hotel eller Pridefestivalen.

Det känner vi igen; det vansinniga tvärtomsamhället…

dvitamin
Din nya spruta heter D-vitamin + vitmin K2, Klicka!

Du kan testa en sak på bekantskapskretsen!

Säg dem att man når en större framgång mot influensa genom att äta D-vitamin, som helst ska paras med vitamin K2, än via sprutor som till och med Aftonbladet har angett som helt verkningslösa men som ger skador.

 

Vilket är givet att influensavaccinet ger skador, eftersom de innehåller bland annat aluminium, och det borde det sunda förnuftet säga var och en. (UMS-kurs 3 lär dig avgifta aluminium, och det är rätt lätt.)

Många är helt hjärntvättade av de amerikanska läkemedelsbolagen varför du mycket väl kan få reaktionen;
– Doktorn vet bäst!

Jag tror att du kan hitta fler som blir upprörda om du säger att du tänker äta D-vitamin (som är ett hormon) än om du säger att du ska var med i Paradis hotel…

antideppVill du chocka omvärlden kan du säga att kombinationen vaccin och parasiter tycks ligga bakom autism, säger doktorn som inte är köpt, och som hos oss säkert räknas som ”psykisk ohälsa” – det också – för hos oss vill man sälja psykpiller, den saken är numera väl utredd.

Dr. Kalcker speaks about how the combination of parasites and vaccines is contributing to the autism epidemic of today. Kalcker explains how he discovered this link and the positive results of treating parasites in autistic children around the world. Dr. Kalcker and Miriam Carrasco Maceda developed the Kalcker Parasite Protocol featured in the popular book: ”Healing the Symptoms Known as Autism” by Kerri Rivera.

Artikeln fortsätter under filmen.

https://www.youtube.com/watch?v=rj5XjATNHuw&app=desktop

 

 

 

 

 

 

 

Den vanligaste listan med dygderna lyder (på svenska och latin)

 1. Ödmjukhet – humilitas (motsats till högmod)
 2. Generositet – liberalitas (motsats till girighet)
 3. Kyskhet – castitas (motsats till lusta)
 4. Medmänsklighet – humanitas (motsats till avund)
 5. Måttfullhet – temperantia (motsats till frosseri)
 6. Tålamod – patientia (motsats till vrede)
 7. Flit – industria (motsats till lättja)

loovDödssynderna:
Jag ska sova på saken nått år men det känns som om jag rätt snart vill ändra attityd avseende folk som dör unga, eller under våldsamma förhållanden, från ”oj så tråkigt” över till ”så bra för oss andra att dödsstraffet verkställdes nu!”tensta

 

Poliser har gjort det för länge, länge sen eftersom de talar om ”självsanering” då gäng t.ex. skjuter ihjäl varandra.

 

 • Högmod/stolthet (superbia)
 • Girighet (avaritia)
 • Lust/otukt (luxuria)
 • Avund (invidia)
 • Frosseri (gula)
 • Vrede (ira)
 • Lättja (acedia)

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.