Trött på dagens ytlighet, snuttifiering, historielöshet, brist på bildning?

Bilden ovan är ifrån ”Folksjäl – som i en filterbubbla” och den som är på väg att avlida, som jag själv, av dagens ytlighet, snuttifiering, historielöshet, brist på bildning med mera kan nog få sig många aha-upplevelser genom att be biblioteket ta hem den.

Författaren skriver: Dygden gick i den grekisk-romerska världen under namnet (sunt) förnuft eller prudentlighet – det senare ett ord som i vår dekadentakulturs undervegetation framställs som något lätt löjeväckande. Det som avslöjar när en kultur fått allt om bakfoten och blivit en satanistisk kultur är just dess spegelvändning av egenskaper som en hyggligt frisk människa kan bejaka och istället börjar basunera ut sin perversion, inte olikt förutnämnd slum-tv som Paradise Hotel eller Pridefestivalen.

Det känner vi igen; det vansinniga tvärtomsamhället…

Din nya spruta heter D-vitamin + vitmin K2, Klicka!

Du kan testa en sak på bekantskapskretsen!

Säg dem att man når en större framgång mot influensa genom att äta D-vitamin, som helst ska paras med vitamin K2, än via sprutor som till och med Aftonbladet har angett som helt verkningslösa men som ger skador.

 

Vilket är givet att influensavaccinet ger skador, eftersom de innehåller bland annat aluminium, och det borde det sunda förnuftet säga var och en. (UMS-kurs 3 lär dig avgifta aluminium, och det är rätt lätt.)

Många är helt hjärntvättade av de amerikanska läkemedelsbolagen varför du mycket väl kan få reaktionen;
– Doktorn vet bäst!

Jag tror att du kan hitta fler som blir upprörda om du säger att du tänker äta D-vitamin (som är ett hormon) än om du säger att du ska var med i Paradis hotel…

Vill du chocka omvärlden kan du säga att kombinationen vaccin och parasiter tycks ligga bakom autism, säger doktorn som inte är köpt, och som hos oss säkert räknas som ”psykisk ohälsa” – det också – för hos oss vill man sälja psykpiller, den saken är numera väl utredd.

Dr. Kalcker speaks about how the combination of parasites and vaccines is contributing to the autism epidemic of today. Kalcker explains how he discovered this link and the positive results of treating parasites in autistic children around the world. Dr. Kalcker and Miriam Carrasco Maceda developed the Kalcker Parasite Protocol featured in the popular book: ”Healing the Symptoms Known as Autism” by Kerri Rivera.

Artikeln fortsätter under filmen.

 

 

 

 

 

 

 

Den vanligaste listan med dygderna lyder (på svenska och latin)

 1. Ödmjukhet – humilitas (motsats till högmod)
 2. Generositet – liberalitas (motsats till girighet)
 3. Kyskhet – castitas (motsats till lusta)
 4. Medmänsklighet – humanitas (motsats till avund)
 5. Måttfullhet – temperantia (motsats till frosseri)
 6. Tålamod – patientia (motsats till vrede)
 7. Flit – industria (motsats till lättja)

Dödssynderna:
Jag ska sova på saken nått år men det känns som om jag rätt snart vill ändra attityd avseende folk som dör unga, eller under våldsamma förhållanden, från ”oj så tråkigt” över till ”så bra för oss andra att dödsstraffet verkställdes nu!”

 

Poliser har gjort det för länge, länge sen eftersom de talar om ”självsanering” då gäng t.ex. skjuter ihjäl varandra.

 

 • Högmod/stolthet (superbia)
 • Girighet (avaritia)
 • Lust/otukt (luxuria)
 • Avund (invidia)
 • Frosseri (gula)
 • Vrede (ira)
 • Lättja (acedia)
The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

 1. Ett stort problem är den elektroniska smogen som stör och blandar ihop chakrasystemets frekvenser. Den finns överallt i e/m fältet i mikrovågsbandet. Du har nu att göra med biologiska orderföljande robotar som bara reagerar på yttre stimuli. Alla chakra läcker mot varandra och allt flyter ihop för dem och i princip är hjärnan sammankopplad med röven. Det är därför de också uppfattas som ryggradslösa mähän fast de inte är det. Denna elektroniska lobotomering överstiger vida de effekter som den förra generationens kemiska dito hade med valium&prozac.

Kommentera