Efter blixtbesök i dårhuset som styrs av den Luciferianska doktrinen

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Hans Wilhelm förklarar styret i det svenska dårhuset i videon till vänster, och allra längst ner en överkurs i ämnet.

Jordan B Peterson som just besökt riket:
– Så politiskt står ni inför ett problem eftersom forskningen visar att ert samhällsexperiment i stor skala har gett resultat som inte var avsedda.

Nu måste ni hantera det politiskt och det kommer bli väldigt intressant att följa. Förhoppningsvis hanterar ni det inte genom att avfärda vetenskapen på ett kvasitotalitärt sätt och ökar pressen för att tvinga fram att alla inte bara har samma förutsättningar utan att det också blir jämlikhet i utfall. Det kommer inte sluta väl för er. Källa

Jordan B Peterson känner av påhittade verkligheter?
Han förstår att konceptet aldrig kan hålla?… forskningen visar att ert samhällsexperiment i stor skala har gett resultat som inte var avsedda.

Men han är som person för grund, tror jag, och vet för lite om landet för att förstå t.ex. att all form av jämlikhet är i Sverige motarbetad, den är också förvanskad, och det är en illusion och en myt att kvinnor t.ex. har det överlägset bäst där.

Man skickar ut den spydiga tonårsjäntan Margot, som ständigt upprepar denna lögn och myt, men han vet inte att svenskan har ett mycket svårt liv, svårast i hela världen, om du frågar mig.

Förra året ansåg jag att medsystrar i Pakistan har det värre, men det var då det. Numer anser jag att svenskan toppar listan.

klicka

Intervjua vilken sjuk svenska som helst
De har ett helvete.

Men man kör så i Sverige; ”Sverige har aldrig varit tryggare!” / ”Vi har världens bästa sjukvård!”

Man upprepar sina lögner tills de är normala.

I jämställdhetsfallet förtalar man också andra länder grovt, hittar på bara, för att själv framstå som överlägset bäst.

Ett exempel är då Margot gick ut och sa att Turkiet hade legaliserat sex med barn.

Inte sant nånstans
Men hon vägrade be om ursäkt och hon betraktas sen dess som mentalsjuk. Turkarna sänkte i verkligheten lovlighetsåldern från 18 år till 15, som vi har. De ändrade påföljderna så om en 15-åring har sex med en 14-åring är inte straffen lika hårda som om en 50-åring har sex med en 14-åring, och det borde vi ta efter.

Den gången kostade Margot oss miljarder vilket hon förmodligen gör väldigt ofta. Turkiets svar: Varnar för resor till Sverige, på grund av våldtäkterna. Skillnaden är att Turkiet ljög inte, det gjorde Margot, och får sitta kvar eftersom ljuga och manipulera är en merit i Dårhuset.

 

Världens kallaste land, och är de ens människor?
Är svensken människa?
presenterar historikerna Henrik Berggren och Lars Trägårdh bärande inslag i framväxten av den här märkliga svenska självbilden.

Via såväl kultur som politiska beslut har idén om den lyckligt självständiga svensken byggts. Samtidigt ger författarna röst åt myntets obehagliga baksidor: höga skilsmässotal, ensamhet, psykisk ohälsa – ”ett allt mer kallt och kärlekslöst samhälle”. Läs mer, en utmärkt artikel som är ett läsartips, tack!

Bokflod väntas
Det lär komma fler böcker om Sverige därför att bland alla främlingar som tittat in bör det finnas åtminstone ett par dussin författare.

Är de fler får vi överlevnadsproblem eftersom man länge har talat om isolering dvs. man försätter Sverige i nån form av blokad. Finnar, norrmän och danskar kliar sig i huvudet mellan varven och talar om att stänga gränser. Kan stänga gränsen mot Sverige.

Klicka

Ett jämlikhetsproffs har skrivit en intressant artikel
Hon ser att vi saknar jämlikhet och kallar den vi har för en paradox…  dvs hon TROR att vi har jämlikhet… därför att i Sverige är ”jämlikhet” att män diskar, sköter barn, etc.

Proffset bevisar själv att det är ett kvinnoförtryckarland
Paradoxen beror på att den traditionella socialdemokratiska politiken hämmar kvinnors karriärer – genom offentliga monopol i kvinnodominerade yrken och höga skattekilar som gör det svårt att köpa hushållsnära tjänster, för att nämna två mekanismer.

[…]


Det är nämligen så att de nordiska länder som har en traditionell socialdemokratisk modell i välfärden har ovanligt låg andel kvinnor bland chefer.

I Danmark är bara 30 procent av chefer kvinnor och i Finland enbart 34 procent. Norge, där forskningen visar att statligt påtvingad kvotering misslyckats med att lyfta kvinnors karriärer, är andelen 36 procent.

Betydligt lägre nivåer än USA, ett land utan statlig föräldraförsäkring och begränsad välfärdsstat, där 43 procent av cheferna är kvinnor. Läs mer

Klicka

Under filmen om svenskarnas syn på kärlek lägger jag ut tre artisters låtar, och alla tre ”ser” och känner av det psykiatriska akutintaget Sverige, och numera är det så farligt där uppe att det är tveksamt om 660 000 (år 2015) utlandssvenskar kommer att turista där mer i det enda landet i världen som skyddar brottslingar, och struntar i brottsoffer.

De brukar skriva att turismen ökar, och att svenskar turistar, ja det tror jag det om 660 000 är uppe, och besöker släkt och vänner… 

 

Utvandring ett allvarligt hot mot landets utveckling

Svenska jobb fortsätter flytta utomlands

Allt fler väljer att utvandra

Svenskorna – de nya utvandrarna


Men om 660 000 vägrar sätta sin fot där mer?

1 av 10 svenskar bor redan utanför landets gränser. Jag tror personligen – jag har inte enbart sexarbetare i mejlen – att det är en tidsfråga innan horder av gamla invandrare flyttar på sig.

Du kan fråga vem du vill ur ”eliten” men de har inte korn på att ett samhälles enda värde är dess medborgare.

Nu skriver de på FN:s avtal om friare invandring varför jag räknar med att SKV eventuellt måste sluta tracka de som flyttar ut?

Folk kommer få det väsentligt enklare att flytta ut och får mycket snabbare rättigheter.

Svensken bygger en hel by på norra Cypern!
Jörgen Tranberg är visionär inom kvantmedicin som bygger upp Campus Cyprus – en by för människor som vill leva i ett nytt typ av samhälle. Ett samhälle där vetenskapen är inkluderande och bygger på sammanhang i kontrast till separation. Ett samhälle där medkänsla, samarbete och empati är grundvärderingar. Där man forskar på kvantfysik och kvantmedicin och där komplementära metoder är en självklarhet för att läka människor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. ”Den svenska modellen” har fortfarande en positiv klang hos de flesta. Vi som har friska hjärnor och själar vet att det är djävulens uppfinning.

  2. Kvotering och/eller påtvingad ”jämlikhet” har aldrig funkat. När jag sökte till teknisk högskola 1968 i folkrepubliken (som det hette då) Polen introducerades då extra poäng för ”ursprung”. Om man kom från en arbetarens- eller bondefamilj fick man 4 extra poäng. 12 var godkänt. Jag fick klara mig utan dessa extra favörer. Efter några år har styrande övergivit den galenskapen då man inte kunde påvisa resultat i den ädla kampen för jämlikhet. De var åtminstone ärliga..dessa gamla commies. De svenska fascister i rött borde ta del av dessa experiment men för det krävs att man har hjärnceller intakt och är inte så djupt drpgad på galna ideologier.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.