Dubbla världar

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klDet som är fascinerande vid skiften är att det blir dubbla världar. Vi har redan listat ut varför befolkningen ska bytas ut, och de låga pensionerna handlar om att tvinga ut folk till t.ex. Norra Cypern, så får man som en bonus än mer makt över den yngre generationen, och loss bostäder till nyingar.

Varför har då grannländerna högre pensioner?
Därför att Sverige är experimentland nummer 2. Det första var Rumänien. De gör alltid så att de testar i ett land först, lär sig av det, tar ett land till, och lär sig, och sen införs det brett. Beslutet angående EU:s pensioner i framtiden togs för säkert mer än 8 år sedan.

Dvs. då när Reinfeldt var ute och sa, första gången, att vi skulle jobba tills vi blir 75 år. Han började sälja in EU-beslutet, med andra ord. Han låtsades att det var hans idé eftersom han ville förlora valet. Vi har tidigare sett att han köpte en bostadsrätt i Täby, före valet.

Jag tror personligen inte att Imperiet kommer att lyckas, vi får se
Jag tror att de afrikanska ledarna sätter ner foten, och det rejält, inom ett par år. Ett samhälles enda värde är befolkningen. De ser nu hur gruppen 20-25-åringar lockas upp… och de behöver sina unga, själva. De har börjat protestera.

Man provocerar och provocerar
Skärmavbild  klBland annat för att vänja de nu medelålders vid tanken att höga, statliga pensioner kan du nog glömma i framtiden.

Man får folk att hata utlänningar som ”tar vår välfärd” dvs man bygger inbördeskrig. Sanningen är att en stat kan aldrig stå utan pengar, inte om den har en egen valuta.

Vi har en läsare vars container går sydöver i veckan, och sammantaget ska man ha fram de som reagerar, och åtskilja dem ifrån de som agerar.

Avseende flyttar sydöver ska man vara medveten om att ett bailout-genrep skedde på södra Cypern för några år sedan. Portugal, Spanien etc skulle inte jag sätta in en krona i deras lokala banker. Avseende Cypern körde media, då för 15 år sedan och före smällen, som de gör med Portugal nu;
-Vi flyttade, fantastiskt!

Jag var på södra Cypern då det smällde, folk gick till banken som hade lagt ner… poff! Borta!

https://www.youtube.com/watch?v=YDXtHsz2q6Q&t=5s

Ser man bakåt i historien gör -ister alltid mängder med saker eftersom de vill ha fram den friska, perfekta, unga människan. Det är därför man medvetet slår ut gamla, sjuka, svaga, drar in assistenter etc. Kör rena IQ-testerna på folk.

Skärmavbild  klDe som skriker att SD är farliga, för de kommer att införa fascism, är sent ute eftersom Sverige redan är det, sen länge. SD är en kontrollerad opposition.

De ska samla gruppen som reagerar, och de ska kämpa för sitt land, dvs delta i exakt samma inbördeskrig som Ukraina redan är igenom.

De har redan fått sin karismatiske ledare, en komiker känd från TV, och som fick 70% av rösterna i ett val som säkerligen också var riggat. Vem det blir hos oss vet jag inte men Trump var såpoperastjärna, och friaUkraina kör också med en TV-kändis så ett hett stalltips är en snarlik personlighet, även hos oss. Vi är inte där än.

Fria Tider, och allt vad de nu heter, jobbar på:
-Här kan man inte bo!

Många är extremt upptagna med att reagera, på allt tok som händer, och en idag liten grupp ger sig in i den nya världen, och bryr sig inte om Imperiets alla utspel.

Pratkulturen är ett måsteSkärmavbild  kl
Gilla och dela om du håller med…  så gör folk det, och hjärnan registrera det hela, och då är det klart! Problemet är löst!

Är det?

Ja, din hjärna anser det eftersom du har reagerat; gillat och delat. Författaren Aleksandr Solzjenitsyn ansåg att västmänniskan kan inte uppfatta faror längre, och jag blir inte förvånad alls om det beror på just pratkulturen.

Eftersom de provocerar så hårt som de gör lär nog många gå helt i däck, meningen, men du kan aldrig rädda ett imperium som faller. Du kan ge mig en miljon men jag kommer inte att bege mig iväg till nån debatt nånstans. Jag kommer aldrig, och har inte sen tidigt 90-tal, delta eller medverka till att pratkulturen växer. Blir inget ”kämpande” här inte. Jag skriver förvisso om den gamla världen men jag lever i den nya, eller är på väg in i den.

Kuya Niño ”The Spiritual Activator”
Sacred geometry and energy activation expert. Kuya Niño has been featured as an expert on Entrepreneur, INC, and Forbes and is a spiritual advisor and healer to celebrities, entrepreneurs, world Skärmavbild  klLeaders, and change makers. Källa

Du erbjuds ett helt nytt yrke… och just nu lär inte ens 0,00001% nappa eftersom de inte vet ett dugg om energier, än.

De som inte vet ett dugg lever nog i förvirring
Ser vi bakåt har vi haft kanske två solstormar om året, och i år duggar de tätt. Nu senast 27-29 augusti och 1-2 sept som värst dvs också idag. FB-vänner kan inte sova… 

Man sover ofta nån timme, vaknar, går upp, sover ett tag till, vaknar… och de flesta känner inte ens till att kosmos styr i princip allt på jorden. Vi kan hålla koll här.

Skärmavbild  kl

https://www.youtube.com/watch?v=CXYlmTnDjJg

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

4 kommentarer

 1. Det har nu gått nästan exakt år sedan valet. Ett val som sossarna förlorade. Inte desto mindre sitter Löfven kvar som statsminister. Fattar man inte nu att Dårhuset är en fascistisk diktatur, så lär man nog aldrig göra det. Förvisso har inte svartklädda maskerade fascistsnutar sparkat in min dörr och släpat iväg mig än. Men rätt säker på att dom jobbar för fullt på det. Dom har kanske inte byggt färdigt gulag-lägren än.Var kan dessa finnas? I norrlands inland kanske, långt ifrån var folk bor? Man kanske borde börja leka med Google Earth.

 2. Pratkulturen kallas babbelism i Finland. Inga sömnproblem för mig, 8 timmar som vanligt. Det regnar och åskar mer än det har gjort på många år här uppe.

 3. Kanske inte. Men det kommer nog krävas en chippad befolkning också och bara några få tuesn har gått med på det hittills. Det kan förstås gå väldigt snabbt. Om bankerna avskaffar korten samtidigt som man går cashless. Så kommer nog många chippa sig frivilligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.