Du är vad du gör!

Det kommer ny forskning i rasande fart nu, och det lär flöda på länge, och ändra på det mesta framöver. När man säger ordet; ”Problem!” här på Norra Cypern till rätt gubbe händer det saker, och ofta väldigt fort. Det beror på att män ska lösa problem, annars är de inga män. Det är en kultur jag gillar skarpt. Lätt att leva!

Nu sägs nedan i videon att vårt energifält runt oss är starkare än vi tror, och inledningsvis berättar de att de har skapat en ny videokanal; dailymotion.com och det har de samman med många andra.

De uppger att det beror på att YouTube har börjat stänga en massa konton. Speakern säger också att det är den yttersta formen av censur att stänga konton. Nyligen stängdes en mycket populär hälsomänniskas kanal t.ex. Det intressanta är att han också säger att bakom ligger ”The cabal”, se video nedan.

Och så är det precis nu; världen delar upp sig i problemlösare och offer
De som ser ”problem” – t.ex. att YouTube stänger ner konton – drar igång för att lösa dem, och ett gäng klagar enbart. Det är den stora mängden problem vi har nu som gör så att man kan säga tvärsäkert att det kommer att fullständigt hagla lösningar.

Människan har alltid löst problem hon haft
Även om det har tagit tid ibland, och vi löser aldrig problem innan det är rätt tid.

UMS är en sån uppfinning, i tiden, som uppstod därför att en bloggläsare skrev i en kommentar att han tyckte att jag skulle sluta häcka utomlands och komma hem och hjälpa till.

En läsare frågar hur jag hinner
Det finns en mycket stark vanföreställning hemma och den går ut på att om man ger blir man av med nått. Det är precis tvärtom; om man ger ut får man in.

Ger du ut energi får du in mer än vad du har gett ut energimässigt. Jag får flera gånger om dagen bekräftat att min metod har räddat folks liv, den insikten ger energi, som jag sen använder för att t.ex. skriva en artikel. Jag skriver dessutom mycket fort, och jag har stött på läsare som tror att jag är manisk.
Fel, jag är kolugn.

Tanken är skapande, skrev jag i Könskriget
När jag läser, eller hör talas om ett omöjliga problem, kan jag bara reagera på tre sätt;
1.)  Inte mitt bord, jag har inte de resurser eller kunskaper som krävs, släpp det.
2.) Jag kan förmedla det, så kan nån annan plocka upp det, och lösa problemet.
3.) Jag bryr mig inte, tiden lär lösa det där ändå.

Det händer aldrig att det går åt energi för mig att klaga utan mål, och det är då man klagar utan mål man blir helt dränerad på energi. Då känner man sig maktlös vilket lätt leder till energihaveri.

Jag älskar när folk klagar
Jag svarade läsaren som klagade, på att jag inte hjälpte till hemma, att jag inte kunde vara hemma på grund av kylan och mina sprängda bihålor (vårdskada) men jag skrev också att visst kan jag hjälpa till hemma ändå – men via IT.

Jag skrev; ”Inte för att jag har nått ansvar men jag kan ta de utmattade ur mörkret.”
Dagen efter förklarade jag i bloggen hur jag ser på ”utmattning”, och artikeln delades av tiotusentals och jag förstod att ämnet är hett hemma.

Den insikten ledde till att jag öppnade en FB-grupp, som vi kallar för ”Stora Skolgården”, och dit strömmade ett par hundra sjuka, som jag chattade med, och jag skrev den första kursen och de hoppade in i den och drog igång ett försök att ”härma” hur jag själv hade blivit frisk i Asien.

Nu är de 3088 individer, och UMS-metoden har börjat ”leverera” återställda, och jag har kört sen juli 2016.

Den ursjuka Petrea, som skrivit själv, är en av dem. Hon är gymnasielärare i botten och sitter nu och skriver på nått, spännande!

En kvinna klagade på att hon var för sjuk för att klara av Internet, och då slog det mig att det finns nog många som hon. Jag började säkra upp metoden bokvägen. Den första finns även som ljudbok.

En enda läsare, som klagade på att jag inte är hemma och hjälper till, ligger bakom starten på det som jag hoppas ska bli en folkresning längre fram.

En enda kvinna, som var för sjuk för att klara av nätet, ligger bakom att ”Utmattad” skrevs, och att det ens blev böcker av det hela.

Mänskliga energin är mycket starkare än vad vi tror, ja.

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

3 Comments

  1. Om det finns några utomjordingar som läser Lenas blogg, så snälla ta mig med er. Jag är inte bara hjärtligt trött på Dårhuset. Jag är trött på planeten jorden och orkar snart inte mer. Vill inte längre bo på en planet med 99% problematiker. Så ta med mig till en mer harmonisk planet. Så kan problematikerna problematisera sönder sin planet ifred. Det verkar ju vara det enda dom vill.

  2. Egentligen känns Sverige mer som en sluten avdelning på ett långt mycket större Dårhus (hela planeten). Du är lyckligt lottad som sitter på en av de öppna avdelningarna. Tidigare har jag sett på världen som en fängelseplanet men frågan är om inte ett dårhus som liknelse kommer sanningen närmare. Dom kommande censur-lagarna ser jag som en form av lobotomering. Om det är närmast outhärdligt nu, hur kommer det då inte vara om ett år?

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.