Dörrarna öppnas!

aalbert

lbHej svejs Lena
Detta med energier som du frekvent tar upp på din hemsida är onekligen högintressant. Oerhört fascinerande och jag försöker sätta mig in i det så mycket jag bara orkar.

I övrigt kan jag notera följande vad det avser “världsläget” i gamla kära Svedala. Allt går enligt planerna (attack mot Europa i allmänhet, Sverige i synnerhet) som den så “humana eliten” en gång i tiden grundlade. Jag har aldrig sett på maken till dårskap som nu pågår, nu talar jag om äkta genuin dårskap upphöjt i 1000!

Vi är tveklöst på väg rätt ner till the very, very bottom!?

Som du tidigare har nämnt, finns tvenne alternativ för den enskilde att göra/ta ställning till. Vara kvar i Europa och ta smällen eller söka sig utanför dessa dårars portar.

En annan läsare undrade vad vanligt folk kan göra, och det är nog att sluta arbeta, sluta befatta sig med svensk ekonomi, och Stockholm, och det går mycket bra vilket visade sig i rekordfart på södra Cypern då de vurpade. Jag lägger ut två filmer som visar systemet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=4sxwXjqawEw

 

Nu ska vi tänka utanför boxen rejält
Jag har alltså en läsare, och en av mina samhällsspioner, som har kommit fram till att man måste välja;
Vara kvar i Europa och ta smällen eller söka sig utanför dessa dårars portar.

Jag har en suverän möjlighet att visa rätt handfast hur man kan använda energifolket för att få hjälp att tänka utanför boxen och fatta långsiktiga beslut. Som jag skrivit förr kunde jag inte betala vinstskatter då jag insjuknade, och bland mycket annat opererades i kraniet nio gånger, och anstånd medgavs ej med motiveringen att ”sjukdom är inget giltigt skäl”. I normala stater får man det om man har ett läkarintyg.

Hela ekonomin kraschade, år 2012-13, och jag föll från högsta kreditvärdighet ner i kolkällaren, och efter fem år skrivs sånt av. Men precis innan beslöts att de skulle driva in genom att sätta pensionen på 0:-. Alla har rätt till existensminimum och de ansåg att jag har redan det, för att jag får in en hyra för ett hus, och jag menade på då jag överklagade att det är ingen inkomst utan en intäkt. Från den summan måste man dra bort t.ex. banklån, fastighetsskatt, etc.

Skärmavbild    klDomen kom idag, och den visar att TR har nog inte ens satt sig in i vad det är frågan om eftersom de bland annat skriver ”sina yttranden” och jag har aldrig yttrat mig till KF, bara till domstolen.

De har fått in drösvis med kvitton som visar att huset har utgifter…  De motiverar heller inte domen vilket är iögonfallande och jag som läst tusentals domar har aldrig sett en liknande helt motivlös dom. Gissningsvis är den skriven av en robot / en standard-datatext. Känner jag rätt har vi ingen domstol alls. (De kallar mig för ”sekretess” eftersom jag har skyddad adress i Sverige.)

Jag började med att lyssna på dagens David
En liten snutt bandade jag, och han säger nedan att den kollektiva energin idag är en ”reality check” samt att det är viktigt att förstå att universum försöker rädda oss.

[videopress 8YS6GI28]

Skärmavbild    klOM David har rätt, vilket han brukar ha, är det inte stor idé ens att överklaga vidare därför att domen lär inte ändra på sig. Nu ska jag överklaga ändå för att slutligen få på papper att domstolen / myndigheter inte kan skilja på intäkt och inkomst. OM David har rätt sker det hela för att rädda mig och en första konsekvens är att jag kommer aldrig klara att vara i Sverige, så mycket som krävs om man ska följa reglerna, utan jag måste skriva ut mig eftersom det är för dyrt att vara där.

I Sverige låg fattigdomsgränsen vid 11 830 kronor per månad i nettoinkomst 2016. Av Sveriges två miljoner pensionärer hade 12 procent en inkomst som låg under fattigdomsgränsen 2016, enligt Pensionsmyndigheten. Det är 231 500 fattigpensionärer. Jag tillåts ha ungefär hälften av 11 830:- och det fungerar inte i Sverige men väl i TRNC.

Jag får inte skriva ut mig pga huset varför det måste släppas, man får inte äga fastigheter annat än en icke vinterbonad sommarstuga om man ska skriva ut sig, och ett svenskt mattegeni har räknat ut att jag tjänar inget på det ändå, och vi står dessutom inför en bubbla. Rådet jag fick var; sälj så fort du kan. Vi ska heller inte glömma bort att jag själv bett om en skilsmässa ifrån staten Sverige.

Jag ställer alltså om, och räknar med att jag aldrig mer får nån pension
Därmed är skilsmässan mellan mig och staten Sverige ett faktum, och jag är fri för första gången på många sätt sen 1953 så jag gråter inte utan är mer beslutsam.

Efter David kollade jag lite fler energimänniskor och titeln ”Doors are opening” – Dörrar öppnas – känns klockren.

Studera ditt eget liv; kommit in nån ”reality check” idag?
Skärmavbild    klHänt nått du tror vid första anblicken är negativt men som i verkligheten är mycket bra att det händer? Dörrar som har öppnats?

Viktor nedan anser att det är ett stort energiskifte idag, och det kan jag skriva under på, och vi ska heller inte glömma att jag ofta anses vara ”före min tid” och som det ser ut nu får nog folk börja fundera på hur säker den där pensionen är egentligen. Företagare behöver bara få en hitta-på-upptaxering och sen hitta-på-inkomster så är det godnatt.

Och det är nog som läsaren skrev; Som du tidigare har nämnt, finns tvenne alternativ för den enskilde att göra/ta ställning till. Vara kvar i Europa och ta smällen eller söka sig utanför dessa dårars portar. 

Jag får hjälp ut, med besked och det är jag väldigt tacksam för att dörren nu är vidöppen, och att det krävs att jag hittar på saker, sätter mig längre ner i Asien, etc – och inget av det har jag något emot.

https://www.youtube.com/watch?v=7YWJv7uHlCs

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.