Domen mot Åsa, som dömdes

Skärmavbild    kl

Ord och inga visor på engelska och det jobbas mot betalning eller gratis för NATO.

Åsa döms för förtal, ringa vapenbrott och hets mot folkgrupp till villkorlig dom och dagsböter. Hon frikändes från övergrepp i rättssak.

Södertörns TR B 16678-18 och jag har bara skummat domen men den känns välskriven, och även en lekman bör kunna förstå vad rätten menar, och de vet helt säkert om att den lär bli läst av just ovana lekmän.

oFinns inget att säga om den mer än att det känns styrkt att det använda kontot är hennes, hon nekar till det, och anser man att hon ljuger i den delen faller all hennes trovärdighet direkt. Dumt att ljuga om det.

Hon tänker överklaga, och det hade inte jag gjort därför att TR har varit rätt snälla, och HR kan mycket väl klappa till hårdare.

Man ser också att hon åkt dit på i princip all muslim-propaganda som existerar så hon är nog övertygad om att det saknas skinka i TRNC.

A trip into Sweden’s replacement of law with Orwellianism. An Interview with Åsa Westerberg

 

https://www.youtube.com/watch?v=XwxRb5l_J3Y&t=3s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.