Domare har fått 20 års fängelse, Clintons, Ryssland och Sveriges öde

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Klicka

Likhet inför lagen betyder att alla åker in för samma sak, oavsett vem man är i botten, och vår är skral eftersom Sverige styrs av ”sociologin”.

Vi saknar en lag mot korruption, och det tror jag vi är ensamma om.

Enda landet i världen…
Skälet är enkelt. Brott begås bara av socialgrupp 3-5 för brott begår man bara om man är fattig. Punkt slut. Då behövs ingen korruptionslag för de jobbar aldrig där man kan korrumpera. Det är så fånigt så jag tar mig för pannan.

Nu har Tea Partys ledare åkt in på 20 år, och så långt fungerar alltså likhet inför lagen i USA.

Vi vet att FBI utreder Clintons, och i denna sekvens nedan – före valet – talar Trump till fru Clinton, och säger att alla rykten som omger dem ska han personligen, om han blir president, se till att en speciell åklagare utreder – underförstått så man får slut på rykten? Fru Clinton svarar honom på ett sedvanligt ”maktens arrogans sätt” och rätt hånfullt, och hans slutreplik tycker jag att du ska lyssna på – tar nån minut – samt studera hans ansiktsuttryck.

Som jag tolkar det hela menar han nog allvar, om man lyssnar på slutklämmen, och det är ett faktum att FBI utreder nu. Det är rätt många jurister, åklagare, domare som mer eller mindre har krävt det de senaste åren.

En annan tolkning jag gör, via Trumps slutkläm, är att sociologin, som också styrt USA rätt långt, dog där och då. När den dör är det enorma mängder människor som kommer att utredas och falla såsom Tea Partyledaren nu har gjort därför att de har haft frisedel sen sociologin anammades.

All forskning visar att det som kan avhålla folk ifrån att begå brott är risken för upptäckt – inte enbart straffsatsernas längd. Socialgrupp 1+2 har i princip haft noll risk att gripas och jag tror att det hade varit helt otänkbart att köra in en domare och en ledare för Tea Party bara för ett år sedan på tjugo år för människohandel / trafficking.

Artikeln fortsätter under filmen

 

 

Vad som helst kan hända i det världsläge som är
En djupt religiös svensk säger sig ha fått en kallelse ifrån Gud, se nedan, och vi har att välja mellan att bli en del av Ryssland eller… och debattlystna är uppdelade i två läger. MSM som hetsar, och det är ett faktum att vår regering har bett alla kommuner rusta för ett krig mot Ryssland, och så har vi en stor grupp som ser allt det som NATO-propaganda dvs vi ska gå in i NATO med glädje p.g.a. rädsla för Ryssland. Mats Johansson är en av de som varnade innan han dog. Jag ser ofta texten; Vad ska Ryssland med oss till?

Sweden is preparing its people for war | New York Post

Då har man inte förstått allvaret, kan jag känna, därför att Sverige är utomlands världsberömt som Europas Pakistan. Som ett land som skyddar terrorister, skickar pengar  och vapen till dem, stöttar dem ideologiskt, gömmer dem på svensk mark. Svenska vapen har hittats i containrar i Turkiet med adresslapp Syrien.

Folk som sänt möbler hit från Sverige har fått vänta i veckor och månader då tullen i Turkiet synar allt på grund av att man tagit smuggelvapen från Sverige förr.

En av ISIS högsta ledare anses ha fått en fristad där uppe och ska skyddas av SÄPO. Sverige är världsberömt som ett land som är mer intresserat av att göra affärer med, och skydda skurkar, än vad man är av kvinnofrid t.ex. Folk utomlands vet om att det är mängdrabatt på krigsvåldtäkter t.ex.

Ingen annan stat skulle ge krigsvåldtäktare mängdrabatt som sker i staten Sverige som därmed är ett av Europas absolut farligaste länder. Britterna ska ha resevarning mot Sverige, sen rätt länge,  och nåt man frågar mig om rätt ofta. Sweden travel advice – GOV.UK

Klicka

Landet är världsberömt för alla sina projiceringar, som börjar bli helt absurda, och jag tänker på sådant som utrikesministerns påstående att Turkiet ska ha legaliserat sex med barn, vilket de inte har alls. Sverige har, några få fall med äldre män med barnfruar som anlänt vilket till och med afrikaner känner till.

Jag har tidigare konstaterat att Sverige förmodligen är enda landet i världen som inte har meddelat att ISIS är ute ur Syrien, och nu kom en svensk filmare med det beska budskapet att man istället hittar-på.

 

Klicka


Vad låter allt det som?

En rätt bra beskrivning av ett totalt dårhus, som rullas av rätt farliga människor, kanske man kan tycka om man bor granne med oss? Vi kan ju lyssna på Rysslands president vad han anser.

Putin har tidigare sagt att han tänker röka ut ISIS var de än befinner sig på jorden, och han är medveten om att ISIS är inne i Europa för han lyssnar väl på ISIS ledare som själva sagt att de ska trycka upp 400 000 soldater.

 

Artikeln fortsätter under filmen

En av ambassadernas uppgifter är alltid att rapportera hem
Putin har säkert stenkoll på Sverige, just för att vi är grannar, och när Sverige började balla ur ordentligt rent utrikespolitiskt drog ryssarna ett låtsasanfall över Sverige en påsk och tre år senare var det dags igen. Påsk är en kristen högtid,  och Putin ser sig som djupt kristen. För kristna är påsken den i särklass viktigaste högtiden eftersom det är då man högtidlighåller Jesus lidande och död på korset (på långfredagen) samt firar hans uppståndelse (på påskdagen). Det är ingen tillfällighet, kan jag inte tänka mig, att de demonstrerar makt just under påskhelger, och visar oss att vi inte ens fattar när vi blir anfallna.

Ryssarna har, till skillnad från USA, enorma mängder råvaror
De behöver inte ta våra men vi är den andra största vapenleverantören per capita i hela världen och det kan man kanske tänka sig är intressant att sätta stopp för om vi nu försörjer terrorister med vapen. Putin är väl medveten om vad ISIS vill, och vem som finansierar och stöttar dem; ISIS: ’Listen Putin, we will come to Russia and kill you at your homes …

Finns det belägg för att svenska staten låter SÄPO vakta en av de högsta ISIS-ledarna blir jag förvånad om ryssarna inte går in och städar upp, och drar igång krigsrättegångar mot alla tjänstemän och politiker som försett dem med vapen.

Putin är självfallet medveten om att vår press, som den enda i världen?, inte varnar sin befolkning utan tvärtom ”tvingar” folk att inte vara främlingsfientliga. CNN varnar brett: Inside the ISIS plot to attack the heart of Europe – CNN

Vi här har ökad beredskap vid flyget, alla hamnar, Cypern utvisar redan vid flyget allt och alla som det ens luktar ISIS om. Krigsvåldtäkter skulle aldrig kunna ske här eftersom polisen och armén skulle vända på varje sten. Kvinnofriden är viktig för utan den mår varken kvinnor, barn eller män väl.

Putin vet helt säkert att svensken straffas som ”rasist” om han säger att han är livrädd för ISIS; enda landet i världen där det är så. Enda landet i hela världen där man inte demonstrerar eller öppet visar sin avsky mot ISIS. Brett! Från folkrötterna till topparna.

Sweden & Russia: How Putin Jolted the ’Peace Nation’

Putin är megapoppis ute i världen men det vore väldigt dumt i nuläget att peta in sig själv i ett fack och vägra lyssna på andra röster; denne man nedan  t.ex.

Han talar om att Sverige utvecklats till en totalitär anti-kristen diktatur, och det är inte speciellt svårt att se det eftersom lärare kan få sparken om de ens nämner ordet ”Gud”.

Då ska vi betänka att Putin är djupt kristen och föga imponerad av vår motsatta hållning som egentligen är grunden för att han kan tänkas anse att vi är ett stort bekymmer.

Kristna skulle med stor sannolikhet inte officiellt fira 200 år av fred samtidigt som man krigar utomlands i hemlighet. Kristna skulle med stor sannolikhet inte sända vapen till terrorister eller skydda dem.

Nu ska vi tänka utanför boxen
Det den kristne mannen säger egentligen är att han har fått en vision som går ut på att Gud ensam nu ska avgöra om vi ska få vara ett eget land eller inte, och om inte ska vi uppgå i Ryssland. Om jag nämnde det för ett gäng kristna indier jag känner skulle de nog peka på att det är självklart att detta händer p.g.a. det fjärde budordet;
4. Hedra din fader och din moder för att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land.

Enda budordet som innehåller ett löfte, och motsatsen är alltså en konsekvens, så det är inte gratis att låta gamla ligga och dö nedsmetade i avföring eller svälta ihjäl dem genom att förvägra dem mat och vatten vilket sker frekvent över hela landet. Jag är säker på det därför att jag får in sånna berättelser från folk som inte har nån som helst kontakt med varandra, och de berättar samma sak, och de är ifrån olika landsändar.

Det är inte gratis att bära sig åt som ett svin mot sina föräldrar eller ”leva som ormar som inte ens har respekt för sina mödrar”, som en afrikan sa mig. Priset är att det inte kommer att gå dig väl och du får inte leva länge i ditt eget land.

MEN, nu har vi ju bestämt oss för att Gud är död och finns inte… som det enda landet i världen… MEN om jag tänker som mina kompisar i Indien kan jag säga redan nu att Ryssland lär invadera riket och det har inte så mycket med NATO att göra utan mer med den dårskap som Rysslands granne har utvecklat. Dvs. Gud använder ryssarna för att iscensätta konsekvensen av brott mot det 4:e budordet.

Lars Enarsson:
Allt står inte väl till. Sverige befinner sig just nu på randen till en avgrund. Om inte en radikal förändring snart äger rum kommer den totalitära, antikristliga diktaturen inom kort att vara ett etablerat faktum i Sverige. Gud ensam avgör om Sverige ska bestå som land eller om vi ska ingå i ett kommande Ryssland.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 745 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.