När doktorn vet allt mindre bäst

Om det inte fanns en djup vårdlkris skulle UMS inte finnas eller dra till sig tusentals medlemmar. En del av den krisen är medvetet skapad av socialpolitiska skäl.

När hjärntvätten pågått ett helt liv via skolan och media får man fram unga som är helt övertygade om att det t.ex. inte finns några biologiska skillnader mellan män och kvinnor. Har de aldrig sett de båda könen nakna?

En läsare skrev i veckan som gick: Syftet med genus-pedagogik är att skapa förvirring hos de unga, så att de inte klarar att göra motstånd mot de destruktiva krafter som driver detta. Länk till 3 artiklar om genusagendan som  skriver:

”Det finns mycket som är galet med dagens samhälle. Nästan ingenting vi får lära oss är sant. Detta har förödande konsekvenser på samhällsutvecklingen. Inom ett område är det kanske speciellt förödande. Förnekandet av könsskillnader mellan pojkar och flickor. Det är en utopi, en teori, som påtvingas försvarslösa barn som inte vet annat än att lyssna på vuxna auktoriteter. Det är dock ett farligt experiment – med barnen som insats.”

Nämner du utomlands att det saknas skillnader kommer du att klassas som mentalsjuk
Klart det blir problem om man vill bli läkare om man inte ens köper att det är en väsensskillnad mellan män och kvinnor. De sistnämnda behöver som ett exempel sova mer än män – borde doktorn veta. Vi tål i allmänhet alkohol sämre därför att vi har en mindre volym blod i oss  – borde doktorn veta. Vi förgiftas snabbare av t.ex. mögel av samma blodvolymskäl – borde doktorn också veta.

Läkartidningen – Läkarkåren är medansvarig för dagens djupa

Rutten kvinnosyn bakom vårdkrisen 

Om man inte får sova, så länge som man behöver, eller det på annat sätt vägras ta hänsyn till att man är kvinna så är det inget annat än just en rutten kvinnosyn.

 


Det finns inga som hatar kvinnor så djupt som feminister

Det blir inte roligare att vara sjuk i bufflarnas land; världens oartigaste folks land. Jag hör historier ibland som får mig att baxna, och jag undrar om det inte finns någon som helst hejd på den elaka svensken som tycks älska att ge sig på svagare, sjuka, gamla?

Dr Peterson tar upp en viktig konsekvens av feminismen nämligen att det blir krig så snart du avskaffar hierarki, och det ser man tydligt på skolgårdarna i Sverige där ledare är förbjudna. Det mobbas överallt, och jag ser det aldrig på norra Cypern eller i Indien.

Nya, unga läkare känns i det närmaste helt hopplösa

Skriva en bok om mögelförgiftningar är ju inte så svårt. Sen ska man ha den svenska läkarkåren att läsa den också eller för att citera en långtidssjuk som idag vet att det var mögel som var problemet och som slutligen drog på sig en stroke:

”Till sist liggande i panik och ångest utan anledning, brännande skalle. Vc läkaren tittade bara på mig och frågade om jag var en hysterisk person och sa åt mig att jag inte kunde hålla på och vara sjuk resten av livet. Han var till sist förbannad över att jag ens visade mig där.”

Videon nedan beskriver just denna ”brännande skalle” som alltså är ett mycket välkänt symtom för just mögelförgiftning – borde doktorn veta.

Den kunskapen är förmodligen utbytt mot ”genusvetenskap”
Enligt träfacket är det ett halvt dussin människor i riket som kan mögel idag. Enligt WHO kan så mycket som 50% av alla bostäder i Europa vara otjänliga som bostäder pga felbyggnationer sen 70-talet som gett oss mögelhusen – borde doktorn veta.

1,7 miljoner drabbade
Det riktigt otäcka är att Folkhälsoinstitutet kom fram till att 1,7 miljoner svenskar har mögeltoxiner i sig.

Boverket ville ha en haverikommission och Reinfeldt-regeringen la locket på och under regeringen lyder Socialstyrelsen som bestämmer vad läkare ska och inte ska göra.

Vi får se om det på sikt går att få ordning på just mögelfrågan, som idag kallas för ”psykisk ohälsa” och drabbade får psykofarmaka, som inte biter på mögel alls.

1,6 miljoner svenskar får psykofarmaka idag
Pressen har inte öppnat munnen nämnvärt om möglet på femton år. År 2003 ansåg AB att en miljon var drabbade.

Femton år senare är de 1,7 miljoner! Varför får de inte hjälp eller ens en riktig diagnos? Mitt svar är att det får de inte förrän det finns ett vitt piller mot mögeltoxiner. Så länge det vita pillret saknas finns absolut inte ens en diagnos.


En fascistisk ekonomi
Klaus Bernpaintner ser en socialism, jag ser en fascistisk ekonomi.I veckan som gick meddelades det t.ex. att en hormonrubbning har fått sitt vita piller, och då plötsligt flyttar man folk ifrån ”psykisk ohälsa” över till ”hormonrubbning”.

Hur som, så har Socialstyrelsen nog meddelat mig att när de har bestämt färdigt – att allt är ”psykiskt” nu igen ? – ska de lyssna så får vi se hur det går. I nuläget har de flaggat för att de vill ge folk elchocker om psykofarmaka inte hjälper.

Hur det än är med den saken är det i vart fall diariefört hos dem att 93% av ”kroniskt trötta” i USA i verkligheten var mögelförgiftade, mot 0% i kontrollgruppen, och att det är mycket troligt att det är samma visa i Sverige. Vi har i vart fall gott om mögelförgiftade inom UMS.


Hej Lena,

Jag heter NN och är Tf enhetschef på XXX här på Socialstyrelsen. 

[…]

Socialstyrelsen håller på uppdrag av regeringen att se över kunskapsläget när det gäller ME/CFS (Myalgic Encephalomyelitis/Chronic Fatigue Syndrome) och bedöma förutsättningarna att stödja hälso- och sjukvården, t.ex. i form av ett kunskapsstöd och ett försäkringsmedicinskt beslutsstöd. Uppdraget ska var klart vid årsskiftet. När det arbetet är klart så kommer vi ha bättre förutsättningar för en dialog i frågan, så vi kanske kan höras framgent?

Med vänlig hälsning
NN

Känner du någon som lider av ”psykisk ohälsa” så tipsa om mögelmöjligheten
Kvinnan på bilderna heter Petrea Karlsson, och hon inleder boken ”Mögelförgiftad” och hon berättar själv om sina femton sjukskrivningsår. Numera jobbar hon 75% som lärare igen, och säger sig vara piggare än de flesta. Vården gav upp, obotligt sjuk i något konstigt de inte kunde få fram vad det var, och en plats på långvården väntade.

Hon har sagt att läkarna är chockade över att hon idag är frisk
Ja, har de problem med att förstå att män och kvinnor är biologiskt helt olika, män har t.ex. spermier som för övrigt dör av mögel, hur ska de då förstå sig på mögelsymtom?

Krävs kanske avprogrammering i framtiden där man får tvätta bort den svenska skolans alla sagor?
De går långt då de t.ex. lär ut att Indien är ”världens fattigaste land” när kontinenten i verkligheten är den sjätte största ekonomin och de har passerat England. Det är verkligen så; mycket lite av det som lärs ut idag är inte ens sant. Man häpnar!

Bild 1: utdömd av vården, 2: medlem i UMS nått år, 3: möglet tränger ut, 4: åter i jobb som lärare efter 15 års sjukskrivning

 

 

 

 

 

 

 

Internationella symtomlistan:
Minskad förmåga att koncentrera dig (hjärndimma), depression, magont, värk, personlighetsförändringar, humörsvängningar, ökad ångest och panikreaktioner , letargi och apati, aggression, nedsatt närminne, (hjärndimma), oro, blödande tandkött, blödningar i hjärnan, blödningstendens, blod som inte koagulerar, dimsyn och synrubbningar, benmärgsstörningar, brännande känsla i munnen, bröstsmärta, kronisk trötthet, återkommande infektioner och influensakänslor, minskade sensorisk skärpa, koma, förvirring, hosta, krypningar i huden, skador på hjärtat, diarré, andningssvårigheter, koncentrationssvårigheter, ökad tendens till alkohol, socker och cigarettberoende , långsammare reflexer och svårare att tala, desorientering, yrsel, dåsighet, ögonskador, ögoninflammation, feber, håravfall, hallucinationer, huvudvärk, hörselnedsättning, inflammation i hjärtat, inre blödningar, nedsatt immunförsvar, oregelbundna hjärtslag, kliande näsa, gulsot, ledvärk, stelhet i leder, minskad sexlust, leversjukdomar, lågt blodtryck, minnesförlust och minnesproblem, muskelsmärta, illamående, näsblod, domningar, lungödem, röda ögon, rinnande näsa, anfall, skakningar, försämrade reflexer, halsont, stickningar, darrningar, kräkningar, kräkas blod, svaghet, viktminskning, väsande andning och stressat beteende.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. För någon vecka sedan talade dom om elchocker i ett amerikanskt program. Det ledde tydligen till att dom drabbade tappade minnet. Stora sjok av deras liv bara försvann. Man kände plötsligt inte igen nära anhöriga. tidigare händelser i livet bara var borta. Trots att man visste att det inte funkade så fortsatte man länge med att ge elchocker. Vill man skapa en kommunism i botten så passar det ju makten utmärkt om de flesta blir förvandlade till zombier. Kommer säkert bli vanligt i Dårhuset. Man skickar dissidenter till psyket och ger dom elchocker.

Kommentera