Dödsångest, sociologin, skymningskrig och sexualiteten

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Sociologin ligger bakom synen att våldsam eller kriminell kan man bara bli om man är fattig vilket leder till att man delar ut bidrag som konfetti över ligister och ISIS-soldater.

Ger man dem pengar måste de ju bli icke-kriminella respektive säga upp sig som legosoldater.

Sociologin ligger förmodligen bakom att man inte ens ”ser” ISIS-soldater vilket har fått journalister på Cypern att ställa frågan om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta det uppenbara att man har soldater inne som utövar skymningskrig.

Men man ”ser” numera – det var väl rasism nyss? – att det finns en koppling mellan invandrare och brott, och så långt är det rätt att soldaterna kommer utifrån liksom de internationella ligorna.

Om det fanns en koppling mellan invandrare och brott skulle vi ha skjutningar och gruppvåldtäkter hela dagarna på norra Cypern som består av 230 000 turkcyprioter och en miljon utlänningar. Vi har inga, därför att ISIS har inte order att utöva skymningskrig här, och ändå är utlänningar tre gånger fler numerärt än vad lokalbefolkningen är. Det skulle motsvara att Sverige hade 30-40 miljoner utlänningar på svensk mark.

En engelsman frågade mig häromdagen om det är sant att flickor från mitt land åkt till iSIS-fästen med presenter med sig, och dödats rätt snabbt, och jag svarade att jag är inte insatt i nått speciellt fall men det är nog inte otroligt att även de ville ösa konfetti över ISIS-soldater.

 

Åland ”ser” soldater, och vi får hoppas att den synen sprider sig

Författaren Aleksandr Solzjenitsyn skrev att västfolk kan inte förstå vad som är faror längre och jag vet inte om han upptäckte att många också är extremt rädda för döden? Vet man inte vad som är verkliga faror lär ens hela värld bli farlig eller så blir man övermodig.

Om man, som jag, har följt många in i döden vet man att vi har en själ. Det är mycket tydligt att den lämnar kroppen vid dödsögonblicket, och den blir som ett skal, se videos nedan. I den nya generationen har väl få ens sett en död människa?

Det är inte bara döden som är undanskuffat för det är väldigt mycket annat som är fysiskt som också åkt ut med badvattnet och vi har koncentrerat oss på sociologin; allt är psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat.

Vi kan ta exemplet sex, som också är omgjort till nått socialt, trots att sexualiteten är fysisk och ligger längst ner i basen och samman med behovet av luft, mat och vatten i behovstrappan.

Om jag förhindrar dig ifrån att andas kommer du få dödsångest efter ett tag plus slå mot mig för att försöka komma loss, så du får din luft.

Hur ärlig du än är kommer du att stjäla mat den dag du ingen har, och är hungrig. Det är samma med ditt behov av vatten. Du kommer slåss för ditt liv för att få vatten.

Författaren till boken ”Folksjäl – som i en filterbubbla” skrev att sex i Sverige handlar egentligen om att försöka hantera dödsångest. Ju mer dödsångest desto större behov, och det låter väl helt sant om vi betänker vad som skulle hända om jag förhindrar dig ifrån att andas.

Ju mer man reglerar, försöker kontrollera, socialisera sexualitet desto mer dödsångest skapas. Vi är det enda landet i hela världen som saknar en legal, övervakad och kontrollerad sexhandel så den fysiska behovsdriften speciellt hos unga överlåts till raggande av one night stand frekvent. Raggandet skapar svaga män, sa den svenske gästen som var här nyligen, och svaga män är farlig män, sa författaren Jordan Peterson.

Man letar febrilt efter arbetsrelaterade, sociala och psykiska orsaker
– Det handlar inte om en specifik grupp av ungdomar, utan om unga människor generellt. Det är det som gör det så allvarligt, säger Maria Danielsson, läkare och projektledare för rapporten.
Allra sämst mår unga kvinnor. Bland de som är mellan 16 och 24 år har antalet självmordsförsök ökat med 50 procent på tio år. En undersökning från 2007 visar också att en femtedel av alla kvinnor mellan 16 och 29 haft självmordstankar. Dessutom vårdas betydligt fler på sjukhus för depression eller ångest nu, än för 15 år sedan. Unga svenskar mår allt sämre – Göteborgs-Posten.

Fysiskt… nä!
Det är därför UMS fungerar för programmet avgiftar folk brett fysiskt eftersom precis hela världen vet att ångest t.ex. är fysiskt orsakat:

Toxic chemicals and depression   /  The Brain on Fire: Depression and Inflammation | Psychology Today

 Inte ens sjukdomar är alltså fysiska utan man socialiserar dem också!
– Det vi ser är att det finns tydliga evidens för att ME är en kroppslig sjukdom, med avvikelser i både ämnesomsättningen och immunsystemet, säger Anders Rosén, professor emeritus i cellbiologi vid Linköpings universitet. Källa

Det professorn säger är megastort! 
Idag på förmiddagen ska ”Sverige granskas” gör en entimmes intervju med mig och vi kommer att fokusera på vår sjukvårdskultur; Svensken allt sjukare | SVT Nyheter Det blir ju konsekvensen om fysiska sjukdomar aldrig ens utreds utan du får ett recept på lyckopiller och skickas hem.

 

Allt detta för att skydda socialgrupp 1+2s kriminalitet
För så är det, sociologin är uppfunnen för att vi inte ens ska tänka på eller ”se” när miljarderna får egna fötter.
Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa

Vi måste bege oss ända till Malaysia för att få se banksters åtalas, se video nedan, och jag kollade med en som bor där igår; nej, nån sociologi existerar inte.

Eftersom banksters inte kommer ifrån socialgrupp 3-5 så behöver man inte ens utreda dem hos oss. Man kunde ju inte vara kriminell om man inte är fattig.

Tesen är uppfunnen av Karl Marx, på order av Rothschildligan, så det är ju bra att Malaysia struntar i båda. Nåja, Island åtalar också, och det kommer vi också att göra den dagen sociologin faller.

När den faller kommer även sjukdomar att bli fysiska, och sexualiteten lär bli fysisk, den också.

 

När sociologin faller åker socialgrupp 1+2 också dit

Då kan du råka ut för det som hänt mig; Min julskinka är konfiskerad.
Jag skulle ha hämtat den på söndag, men den är beslagtagen av polisen, som kanske har räddat mig ifrån magsjuka?

Butiksägaren till ”The Pork Shop” får vi nog räkna in bland socialgrupp 2:s medborgare, och han är absolut turkcypriot, samt skyldig mig 100 lira i nuläget.

Jag tror däremot inte att han åtalas eftersom man inte är speciellt mycket för att straffa folk här.

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaDet är straff nog att han får betala tillbaka en massa pengar till beställarna, och han har nog lärt sig gången nu;

”Gör du så där, så gör vi så här!”
Gissningsvis har polisen även sagt honom; ”Gör du om det här arresteras du i två dagar!” Man får alltid veta i förväg vad en upprepning kommer att ”kosta”. Eller som säkerhetspolischefen sa mig en gång; ”Alla kan göra misstag, vi vill bara inte att de gör om dem.”

Vilket århundrade som helst kommer svensken att få en själ också
Då upphör all dödsångest. Den dagen blir bilden jag har lagt högst upp solklar – nu är den enbart flummig i Sverige, men i princip bara där. Världens mest isolerade land näst efter nord Korea.

Jag har lagt ut videos som handlar om då själen lämnar kroppen så dödsångest är i princip ett onödigt lidande.

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 745 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Dödsångest, sociologin, skymningskrig och sexualiteten – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.