Döda din lokala pedofil

Gör alltså inte en polisanmälan…
Jag får ibland tips ifrån en kvinna, som jag uppfattar som en fascistbyggares dröm, och idag kom ett som leder till inteettbarntill.se.

Via dessa tips, totalt är de väl tio kvinnor som vill att jag ska vakna, ser jag hyfsat hur de långsamt men säkert dras in i  alla -ismer som existerar.

Jag ska sent glömma pedofilfrossan, se egen kategori, och jag lär nog få bli dement innan jag gör det. Men framförallt minns jag en gång då en svenska kom hit, min dotter, och chauffören gav det då åttaåriga barnbarnet kärlek genom att le och rufsa henne i håret. Jag blev för en sekund livrädd men ingen flög på honom, och jag pustade ut.

Jag ser aldrig någon vuxen i Sverige som ger uttryck för kärlek, samhörighet eller uppskattning gentemot ett främmande barn, och alla män jag känner säger att de skulle aldrig våga vara ensamma med ett barn. Här får barn kärlek av i princip alla vuxna de möter.

”Exakt hur stor andel av befolkningen som har sexuella begär gentemot barn är oklart, men undersökningar brukar snitta över ett par procent i alla fall.” Källa

Via unga mammor har jag förstått att barnen inte får vara ute ensamma på en lekplats ”pga pedofilerna”.

Vi vet rätt mycket om pedofiler; jag har dömt ett par stycken, och sammantaget för dem alla är att de behandlar barn som vuxna, de tilltalar barn som en jämlik vuxen, och de ställer frågor till offret som de borde ställa till en vuxen partner. Det finns inga gränser mellan barndomslandet och vuxenvärlden.
-Tycker du att jag ska ha denna gula tröja eller den röda, vilken är jag snyggast i?

Vi vet också att de lever isolerat, skaffar sig jobb där barn finns, och en av världens mest kände är Disneys vice president, som fick sex år.

Han måste ha varit med om att fatta beslutet att varna för pedofiler på just Disneyland, och det är ett beteende jag känner igen från psykopaterna.

De talar alltid om vad de gör, men subtilt
Jag kan dock inte svära på att alla pedofiler gör det. Han kan givetvis vara både psykopat samt pedofil.

De jag har dömt har jag haft samma känsla inför som med våldtäktsmän, de är så feminiserade så ens första tanke blir att det där är ingen att vara rädd för! Klen!

Hur som, så är det första gången jag ser tydligt att en förening uppmanar folk att ta lagen i egna händer, och döda misstänkta, så nu har tåget börjat rulla.

Jag har sagt det förr; se över hela bekantskapskretsen!

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.