Diktatorns sista dag och The Deep State idag

Rent historiskt sett ska NWO inte gå igenom utan istället bytas ut mot rättegångar, döds- och livstidsstraff. Möjligt att det hela slutar med ett gigantiskt kollektivt självmord om och när de fattar?

I USA går det inte att genomföra mot folkets vilja. De har mycket vapen och stridsvana.

Diktatorfamiljens sista dagar.
Intressant, bör ses i sin helhet, slutet av rättegången ca 14.30. Märk deras förvåning, när de fattar.

Innan vi ser filmen om Ceausescus förvåning, över att han ska avrättas, ska vi ta pulsen på det som ser ut som om det kan bli en upprepning nämligen i USA.

Svenskarna vet inget, varför många lär bli chockade när den bomben briserar, men filmerna är rätt talande.

Det är väl inte heller omöjligt att vi inte får någon egen regering därför att man måste avvakta hur det går i USA, mycket som händer där nu, innan man kan sätta in Bilderbergs Annie.

När Rothschildligan, som härjat sedan år 1760, faller lär det ge eko hos oss omedelbart och historiskt sett sker utrensningar först i toppskiktet, och sen betar man av nedåt, vem och vilka har stöttat Rotschilds gäng och inte minst inom media? Vem och vilka har skott sig? Men denna gång sker det inte i ett land utan i hela väst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag var i Rumänien då Ceausescu hade fallit

Jag tror aldrig att jag har hört människor hata en avrättad ledare mer än den rumänske.

Jag var där nåt halvår efter, och då hade man klart för sig att hans badrum var i guld etc.

Det fanns varor, men ingen hade några pengar, och folket svalt. Det var rätt stökigt i  Rumänien det året, och jag drog på mig salmonella.

Svält är vad kommunismen alltid har lett till eftersom ledarna stjäl
– Jag ska ta från de rika och ge till de fattiga, stämmer aldrig.

Det är enbart deras brottsalibi, och att det alltid har blivit så beror väl på att systemet är iscensatt av Rothschild, som tycks vara Tellus stortjuv, via sin släkting och bullvan Karl Marx.

1996 började nog Hans Nestius ana och skrev boken ”Och vi som ville så väl” och 1997 kom Boethius med ”Någon som inte älskar oss håller på att förändra vårt land.”. Ingen av dem fick väl nämnvärt med jobb efter dem?

År 2018, tjugo år senare, är så regeringskansliets och UD:s tjänstemän ute och springer utanför gränserna, och hur vet vi det?

Därför att någon fick nog och läckte men att tjänstemän har kört sina egna race har varit uppenbart i många år.

Det nya nu är att kolleger läcker, det händer alltså saker och ting internt även inom vår statsförvaltning. Vi ska inte glömma vad Carl Lidbom sa; ”Mordet på Palme blir inte uppklarat därför att starka krafter inom statsförvaltningen inte vill det.”

Här har du en av de märkligaste filmer som finns
En polischef ska ta fram sanningen… vill han inte… och får sitta kvar!

 

 

 

 

 

 

 

Hur vet vi när det är mygel?
Därför att folk som har fått nog läcker, och inte minst i USA.

Även folket får nog slutligen och det är väl därför de flesta
-istledare slutligen dödas.

Det är också därför man regisserar söndra för att härska för att folket aldrig ska enas.


Inom hundra år kommer man att kalla samtliga -istledare för kriminella.

Det lär bli solklart varför ”sociologin” skapades, som anger att kriminell kan man bara vara eller bli om man är fattig.

Alltså behöver vi aldrig utreda socialgrupp 1+2…

Nu till diktatorns sista dag
Under den filmen har jag lagt ut två energimän som meddelar att vi har ett massivt skifte nu.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 553 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Brasilien nästa land på gång i skiftet. De försökte mörda Jair Bolsonaro men han överlevde. I Filippinerna lever knarkhandlare och kriminella på lånad tid.

Kommentera