Detta stämmer hos oss nu

n e

Jag behöver inte ha aircon på inomhus idag, och det gick på ett dygn, sen natten som passerat,  4-5 september, och det är inte normalt. Den kyla som kom nu kan nog påverka vindruvorna t.ex. som har säsong just nu. Jag gissar att vi ligger 6-7 grader under det normala. För ett par veckor sen hade vi kännbart en ”vinterdag” mitt i sommaren.

Jag ska införskaffa en extra elmadrass, och en gasolkamin till, så bör jag stå mig om det blir kallt i vinter. Vi hade snö, bilden ovan, inne i Kyrenia / Girne i april -18, aldrig hänt förr, vad 90-åringarna vet.

Vinterodling : skörda när det är kallt

https://www.youtube.com/watch?v=U4Nol-BfsFs&t=196s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.