Det tar tre till fem år att skaka av sig det här… + 2 läsarbidrag

Skärmavbild kl
Känslomässigt frånvarande UD- tvillingpappa

Respekt ska förtjänas…  förlåtelse ska förtjänas…

SIDA lägger ner miljarder, 140 miljoner per dygn, 1% av vår budget, på olika kampanjer för att lära världens folk hur man ska göra med ditt och datt, och rekordet är väl då man skulle lära alla världens män ta hand om barn, och man skickade ut bilder på synbart känslomässigt helt frånvarande karlar. Ungarna kan kvävas i sina egna spyor, de hade inte upptäckt det…

Världen gapade… vi kan inte ens ta hand om vårt eget samhälle… och nej, det finns inga u-länder längre… se kategorin u-hjälp, och video 1+2 som är från Etiopien, som då presenteras som ”u-land” och ”hjälpbehövande”.

Jag vet vad man säger på UD om TRNC…  fattiga där… förtryckta, ockuperade…hemskt…

Denna vår fascistiska hållning;
Respekt ska förtjänas…  förlåtelse ska förtjänas…   som bara finns i väst, i verkligheten ska du respektera alla och i samma verklighet begår vi alla misstag, problem uppstår om vi gör om dem, leder till att absolut ingen berättar om sina misstag för då blir du dömd…

Tanken är också helt sinnessjuk att du ska bete dig som ett svin tills nån ”förtjänar” din respekt.

Men nu ska alla lära sig, inte minst via journalister, alt-media och författare, att privatpersoner och inte domstolar ska döma hej vilt och hårt, pöbeln ska fram…

Döma folk…
Vilket är ett klassiskt drog- och medberoendesymtom vilket kanske är givet eftersom vi talar om en drog- och medberoendekultur.

Men normalt är det inte, och det är också ett klassiskt medberoendesymtom att inte veta vad som är normalt och inte.

SIDA och UD borde besöka just Afrika, men med ett helt annat perspektiv med sig än det brukliga, dvs se om de kan ta hem vettigheter istället för att försöka exportera den svenska feminismen, pennalismen och fascismen till precis alla – ingen vill ändå ha den.

Den som inte ser att den svenska nuvarande kulturen är ursjuk har problem.


 

Hej Lena!
lbJag ska berätta en kuslig historia om hur iskalla och själlösa den större delen av svenskarna är. Jag satt och fikade med några bekanta på en bensinmack, några av dem började prata om en dyr amerikansk bil som hade sålts i den lilla norrländska ort vi bor i, saken är den att killen som hade den mycket dyra amerikanska veteranbilen har alldeles nyligen dött i mycket plågsam lungcancer som han fått av sitt arbete som sanerare åt en firma han jobbade åt, men hur som helst nämnde inte de ett enda ord om killen som hade dött trots att det var en gemensam kamrat till oss alla som satt och fikade, de snackade endast om hur mycket bilen var värd och hur mycket killens sambo fick då hon sålde den, de snackade även om alla extratillbehör som den dyra bilen hade, då avbröt jag samtalet med att säga; ”har ni totalt glömt bort våran kompis som nyss dött och är bilen och dess pengavärde viktigare än en människas liv?”.

Det blev totalt knäpptyst under en längre tid och de verkade chockad över vad jag sa. Svensken är ta mej f*n totalt rubbad och psykiskt sjuk i skallen och detta olycksaliga land kommer att gå under fortare än vad folk ens kan föreställa sig och helt andra människor och kulturer kommer att ta över. Om inte människor tar hand om varandra är det slut, så enkelt är det bara.


lbHela västvärlden håller på att gå under pga att det finns inte ens längre någon vilja att ens försvara sig, det finns ingenting kvar, ingen styrka bara svaghet, undfallenhet, falskhet och feghet. https://www.friatider.se/afrikaner-ska-gora-om-bismarckmonumentet

Spread the love
Om Lena Holfve 9226 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.