Det svenska valsystemet chockar valobservatör

du

Den danska politikern Michael Aastrup Jensen riktar hård kritik mot det svenska valsystemet. Han kommer ta upp frågan på nästa möte i Europarådet säger han.
 – Under alla valobservationer jag har varit på har jag aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska, säger han.
 – Det är långt ifrån europeisk standard. Källa

Uttalandet bör chocka svensken, eller så skakar vi på huvudet och tror att det är båg, för är det något vi är marinerade i så är det tron på att vi är bäst och modernast i världen.

Det skrevs att 50 000 utlandssvenskars röster kan avgöra
Nära 1 av 10 svenskar bor utomlands – källa – så varifrån de har fått 50 000 undrar man. 660,000 svenskar bor utomlands officiellt och många är fortfarande skrivna i Sverige och lever där halvårsvis. Flera svenskar som jag känner fick sina röstkort ett par dagar före valet trots att de beställde för många veckor sedan.

Men det spelar inte så stor roll därför att valet är med stor sannolikhet riggat
ima eDet ingår då man bygger en fascism och i USA, som är före oss, har visselblåsare, som sen mördats, talat ut.

Nu är det förmodligen exakt som de ville ha det; väldigt jämt, och Lööf har meddelat att det kan ta veckor innan en ny regering är bildad.

Om några veckor är alla så trötta på tjafset som lär uppstå att ingen ens reagerar då Bilderbergsgruppens kandidat frkn Lööf blir statsminister.

M uttalar sig direkt om att det är en ära att få hjälpa till för att Sverige ska få sin första kvinnliga statsminister.

 

Sverige styrdes av ungefär 275 avlönade ämbetsmän, före den stora kommunsammanslagningen på 70-talet, och för övrigt styrdes alla kommuner av oavlönade människor som satt i diverse nämnder på sin fritid.

Idag har vi inga oavlönade, som nöjer sig med hedern och äran, utan vi har väl snart en miljon som sköter Sverige.

Bland dem finns klaner, och de ger varandra jobb, uppdrag och de sätter varandras löner, och vi väljer dem aldrig, och de avgår inte bara för att en regering t.ex. byts.

Är det våra politiker som styr Sverige? Eller har vi en skuggregering? En mycket känslig fråga – jag lovar. Och en fråga som framför allt ingen svensk reporter av rang vågar ställa. Då är sannolikt karriären över, åtminstone i det här landet. Läs mer

Om vi tänker oss att det är så spelar det alltså ingen som helst roll vad du röstar på därför att allt är teater. Vi borde ha personval av dugliga ämbetsmän istället om såna ens tillåts arbeta kvar idag?

Vi får se, tiden är den bästa domaren
Annie Lööf besökte Bilderberggruppen, och de som gör det har en tendens att bli statsministrar i nästa års val. Då får vi en extremt manipulativ statsminister, vars trixande jag har utrett förr, se under videon nedan.

 

teater

 

I USA finns ett öppnare samtal om fenomenet
Mot den djupa staten kan ingen vinna – Sydsvenskan
15 jan. 2017 – 1964 gav de bägge amerikanska journalisterna David Wise och Thomas B Ross ut boken “The Invisible Government”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vjdw3Is9mT4?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&fs=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&controls=2&]

 

Tidigare publicerat:
Lööf möttes av iskyla och ilska från partiledarkollegorna efter utspelet
Annie Lööfs fuling möttes av ilska – men gick hem.
Nu tackar Fredrik Reinfeldt ja till alliansträffen i Centerledarens föräldrahem i Småland.

Källa

De andra partiledarna kanske reagerade som vi gjorde?
– Vadå, ”hem” i Småland? Sluta leka bonnjänta.

Tidigare publicerat:
johansson annie affischUnder politikerveckan i Almedalen bjöd Annie Lööf (C) in allianskollegorna till sitt hem i Småland… Källa AB.

Jag får fram att Lööf är mantalsskriven i Nacka i ett hus som inköptes för 6 400 000:- i år.

Släpa iväg med media till ett sommarhus i Småland och kalla det för ”mitt hem” betraktar jag som manipulation, och jag är trött på alla som försöker manipulera mig.

Här påstås att Lööf bor i en lägenhet; Hus på föräldragården i Maramö och lägenhet i Liljeholmen i Stockholm. Artikeln i DN är publicerad 2012-03-21.

Hennes make är mantalsskriven på samma adress; villan i Nacka
liljeholmenMaken hjälper till att mörka för via Eniro och Hitta.se söker han också påskina att de bor i lägenheten i Liljeholmen. Maken är ordförande i Round Table i Nacka vilket man nog inte får vara om man inte bor i Nacka.

Det svenska valsystemet chockar valobservatör</a/></a></p>
	</div><div class=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Du kan testa att ändra om Maramö till Nacka på Wikipedia. Har jag rätt så kommer det ändras tillbaka inom en dag. Kanske tidigare och du kommer få en varning från nån sorts ”admin”.Med hot om att bli avstängd om du fortsätter. Vad jag har förstått så är den svenska delen av Wikipedia betydligt mer infiltrerad av vänsterextremister än den engelska.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.