Det största hotet mot väst, och västerlänningen

Det är nog det faktum att vi inte kan energi.

Orsaken, de letar efter i video 1, är nog de extrema frekvenshöjningarna just nu och solstormarna…

Vi missförstår direkt, och yrar givetvis om vapen, som de paranoida våldsdårar vi är. Vi läser av fel… finns folk som har uppmanats att skilja sig, måste vara gubbens fel!

Om jag backar bandet fem år var det så inom UMS att folk åkte in till akuten i onödan ofta, de kan ändå inte hantera symtomen eftersom fenomenen i princip är helt okända i väst, där allt anses vara psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat.

Idag åker de inte in i ett för de kan det här nu, och vet hur de ska hantera det. De fick dessutom bara nya psykmediciner, och idag såg jag hur en svullnad, som har en direkt koppling till Schumann Resonansen, hanterades här i TRNC.

Jag blev väl omhändertagen av den doktor, statens bästa?, som för ca tio år sen gipsade mitt ben på sjukhuset då jag hade två frakturer. Nu är han apoteksägare med en egen liten klinik i ett rum bakom.

Spread the love
About Lena Holfve 11255 Articles
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.