Det nya 5D-tänket

Frekvenshöjningarna ligger bakom nya tänkares nya modellförklaringar. Det är givet att en förändrad energi ger helt förändrade skeenden, och i nuläget talar vi nog ofta om ”olika åsikter”. Det kanske inte ens är ”olika åsikter” utan helt olika energireaktioner.

Vi lär få klarhet de närmsta hundra åren. Sverige skulle förändras över en natt om befolkningen köpte karmatänket, t.ex. När jag skrev ”Botten upp” talade jag med enorma mängder forskare i USA, och en av dem sa att ”väst blev dysfunktionellt i samma stund som Gud var död”. Det kan man skriva om; ”väst blev dysfunktionellt i samma stund som konsekvenstänkandet försvann.”

Skillnaden mellan 3D, 4D och 5D?

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.